20
Македонија од 162  место на ФИФА ранг листата ја започнува 2017 година

Македонија од 162. место на ФИФА ранг-листата ја започнува 2017 година

на 1.2017 - Весник - Спорт

Фудбалската репрезентација на Македонија ја почнува 2017 година на 162.место, идентична позиција на која и ја заврши минатата година на листата на ФИФА.

Македонија од 162  место на ФИФА ранг листата ја започнува 2017 година

Македонија од 162. место на ФИФА ранг-листата ја започнува 2017 година

на 1.2017 - Република - Фудбал

Фудбалската репрезентација на Македонија ја почнува 2017 година на 162.место, идентична позиција на која и ја заврши минатата година на листата на ФИФА.

Македонија остана на 162  место на најновата ФИФА ранг листа

Македонија остана на 162. место на најновата ФИФА ранг листа

на 1.2017 - A1on - Фудбал

Македонската фудбалска репрезентација остана на 162 место на рејтинг листата на Светската фудбалска федерација (ФИФА) објавена денсека.

Фудбалерите и 2017 година ја почнуваат на 162 место на ФИФА листата

Фудбалерите и 2017 година ја почнуваат на 162.место на ФИФА-листата

на 1.2017 - Екипа - Фудбал

Фудбалската репрезентација на Македонија ја почнува 2017 година на 162.место, идентична позиција на која и ја заврши минатата година на листата на ФИФА.

Времеплов
x