20
2017 Нови 10 000 работни места со Оперативниот план за вработување

2017: Нови 10.000 работни места со Оперативниот план за вработување

на 2.2017 - Алфа - Економија

Нови 10.000 работни места се планирани да се реализираат со мерките и програмите од Оперативниот план за вработување за 2017, за што се предвидени 14 милиони и 200.

Нови 10 илјади вработувања со оперативниот план за вработување за 2017 година

Нови 10 илјади вработувања со оперативниот план за вработување за 2017 година

на 2.2017 - Сител - Економија

Embedded video for Нови 10 илјади вработувања со оперативниот план за вработување за 2017 година Нови 10.000 работни места треба да донесе владиниот оперативен план за намалување на невработеноста во 2017 година.

СДСМ Нови работни места ќе отвори новата влада заврши оперативниот план крадење

СДСМ: Нови работни места ќе отвори новата влада, заврши оперативниот план крадење

на 2.2017 - Макфакс - Без катеторија

Ќе има нови вработувања во Македонија, шанси за нови бизниси со кои ќе ги мотивираме младите да останат во државата и повисоки...

СИТЕЛ Нови 10 илјади вработувања со оперативниот план за вработување за 2017 година

СИТЕЛ: Нови 10 илјади вработувања со оперативниот план за вработување за 2017 година

на 2.2017 - Прес 24 - Македонија

Нови 10.000 работни места треба да донесе владиниот оперативен план за намалување на невработеноста во 2017 година. Програмите и мерки во него тежат 14.

Нови 10 000 работни места со Оперативниот план за вработување за 2017

Нови 10.000 работни места со Оперативниот план за вработување за 2017

на 2.2017 - Вест - Без катеторија

Нови 10 илјади вработувања е планирано да се реализираат со мерките и програмите од Оперативниот план за вработување за 2017 година, за што се предвидени 14 милиони и 200 илјади евра, или 2,6 милиони евра повеќе од лани.

Нови 10 000 работни места со Оперативниот план за вработување за 2017

Нови 10.000 работни места со Оперативниот план за вработување за 2017

на 2.2017 - Вест - Македонија

Нови 10 илјади вработувања е планирано да се реализираат со мерките и програмите од Оперативниот план за вработување за 2017 година, за што се предвидени 14 милиони и 200 илјади евра, или 2,6 милиони евра повеќе од лани.

Груевски на Фејсбук Со Оперативниот план ќе бидат опфатени 15 000 невработени до 29 години

Груевски на Фејсбук: Со Оперативниот план ќе бидат опфатени 15.000 невработени до 29 години

на 2.2017 - Весник - Економија

Владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ го усвои новиот оперативен план за активни програми и мерки за вработување преку кој ќе се креираат најмалку 5.

Се отвораат 10 илјади нови работни места

Се отвораат 10 илјади нови работни места

на 2.2017 - Макфакс - Без катеторија

Нови 10 илјади вработувања треба да се реализираат со мерките и програмите од Оперативниот план за вработување за 2017 година, за што се предвидени 14.

Оперативен план за вработување Нови 10 000 работни места во 2017 та

Оперативен план за вработување: Нови 10.000 работни места во 2017-та

на 2.2017 - МТВ 1 - Економија

Нови 10.000 работни места е предвидено да се отворат со мерките од новиот Оперативниот план за вработување. Државата за реализација на годинашниот план планира да одвои 14,2 милиона евра, односно 2,6 милиони евра повеќе од лани.

Груевски на Фејсбук Со Оперативниот план ќе бидат опфатени 15 000 невработени до 29 години

Груевски на Фејсбук: Со Оперативниот план ќе бидат опфатени 15.000 невработени до 29 години

на 2.2017 - Вечер - Економија

Владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ го усвои новиот оперативен план за активни програми и мерки за вработување преку кој ќе се креираат најмалку 5.

СДСМ Заврши времето на оперативниот план за крадење

СДСМ: Заврши времето на „оперативниот план“ за крадење

на 2.2017 - +Инфо - Македонија

Ќе има нови вработувања во Македонија, шанси за нови бизниси со кои ќе ги мотивираме младите да останат во државата и повисоки плати.

Нови 10 000 работни места со Оперативниот план за вработување за 2017

Нови 10.000 работни места со Оперативниот план за вработување за 2017

на 2.2017 - Економски - Економија

Нови 10 илјади вработувања е планирано да се реализираат со мерките и програмите од Оперативниот план за вработување за 2017 година, за што се предвидени 14 милиони и 200 илјади евра, или 2,6 милиони евра повеќе од лани.

10 илјади нови работни места  Владата го усвои оперативниот план за 2017 година

10 илјади нови работни места - Владата го усвои оперативниот план за 2017 година

на 2.2017 - Канал 5 - Македонија

За негова реализација предвидени се 14 милиони и 200 илјади евра, или 2,6 милиони евра повеќе од лани. Во фокусот ќе бидат младите до 29 години и жените.

Над 10 000 илјади вработувања со новиот оперативен план 2017

Над 10.000 илјади вработувања со новиот оперативен план 2017

на 2.2017 - ТВ Нова - Без катеторија

Над 10.000 граѓани ќе се вработат преку мерките и програмите на новиот оперативен план за 2017 година. Планот се состои од...

ОПЕРАТИВЕН ПЛАН ЗА ВРАБОТУВАЊЕ Во 2017 ќе се отворат 10 000 нови работни места

ОПЕРАТИВЕН ПЛАН ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: Во 2017 ќе се отворат 10.000 нови работни места

на 2.2017 - Телеграф - Економија

Нови 10 илјади вработувања е планирано да се реализираат со мерките и програмите од Оперативниот план за вработување за 2017 година, за што се предвидени 14 милиони и 200 илјади евра, или 2,6 милиони евра повеќе од лани.

Владата го усвои Оперативниот план за вработување ќе се отворат околу 10 илјади нови работни места

Владата го усвои Оперативниот план за вработување: ќе се отворат околу 10 илјади нови работни места

на 2.2017 - Бизнис вести - Економија

Со спроведување на низа на комплементарни економски политики, програми, проекти и мерки, Владата создаде услови и поттикна...

СДСМ Нови работни места ќе отвори новата Влада заврши оперативниот план крадење на криминалната власт

СДСМ: Нови работни места ќе отвори новата Влада, заврши оперативниот план крадење на криминалната власт!

на 2.2017 - Либертас - Македонија

Соопштение на СДСМ: Ќе има нови вработувања во Македонија, шанси за нови бизниси со кои ќе ги мотивираме младите да останат во државата и повисоки плати.

Нови 10 000 работни места со Оперативниот план за вработување за 2017

Нови 10.000 работни места со Оперативниот план за вработување за 2017

на 2.2017 - Сител - Економија

Нови 10 илјади вработувања е планирано да се реализираат со мерките и програмите од Оперативниот план за вработување за 2017 година, за што се предвидени 14 милиони и 200 илјади евра, или 2,6 милиони евра повеќе од лани.

Нови 10 000 работни места со Оперативниот план за вработување за 2017 та

Нови 10.000 работни места со Оперативниот план за вработување за 2017-та

на 2.2017 - МТВ 1 - Економија

Вкупно 873 милиони денари се обезбедени за реализација на Оперативниот план за 2017-та година за спроведување на 22 мерки за вработување и 11 услуги на пазарот.

Нови 10 000 работни места со Оперативниот план за вработување за 2017

Нови 10.000 работни места со Оперативниот план за вработување за 2017

на 2.2017 - Алфа - Економија

Нови 10 илјади вработувања е планирано да се реализираат со мерките и програмите од Оперативниот план за вработување за 2017 година, за што се предвидени 14 милиони и 200 илјади евра, или 2,6 милиони евра повеќе од лани.

СДСМ Нови работни места ќе отвори новата влада заврши оперативниот план крадење

СДСМ: Нови работни места ќе отвори новата влада, заврши оперативниот план крадење

на 2.2017 - Точка - Македонија

Ќе има нови вработувања во Македонија, шанси за нови бизниси со кои ќе ги мотивираме младите да останат во државата и повисоки...

Владата го усвои Оперативниот план за вработување ќе се отворат околу 10 илјади нови работни места

Владата го усвои Оперативниот план за вработување- ќе се отворат околу 10 илјади нови работни места

на 2.2017 - Весник - Економија

Со спроведување на низа на комплементарни економски политики, програми, проекти и мерки, Владата создаде услови и поттикна...

Оперативниот план за вработување ќе обезбеди околу 10 илјади нови работни места

Оперативниот план за вработување ќе обезбеди околу 10 илјади нови работни места

на 2.2017 - Весник - Економија

Нови 10 илјади вработувања е планирано да се реализираат со мерките и програмите од Оперативниот план за вработување за 2017 година, за што се предвидени 14 милиони и 200 илјади евра, или 2,6 милиони евра повеќе од лани.

Владата го усвои Оперативниот план за вработување ќе се отворат околу 10 илјади нови работни места

Владата го усвои Оперативниот план за вработување- ќе се отворат околу 10 илјади нови работни места

на 2.2017 - Вечер - Економија

Со спроведување на низа на комплементарни економски политики, програми, проекти и мерки, Владата создаде услови и поттикна...

Усвоен новиот Оперативен план за 2017 нови 10 илјади работни места

Усвоен новиот Оперативен план за 2017- нови 10 илјади работни места

на 2.2017 - Денар - Економија

Според Оперативниот план за вработување за 2017 година планирано е да се реализираат  нови 10 илјади вработувања, за што се предвидени 14 милиони и 200 илјади евра, или 2,6 милиони евра повеќе од лани.

Оперативниот план за вработување ќе обезбеди околу 10 илјади нови работни места

Оперативниот план за вработување ќе обезбеди околу 10 илјади нови работни места

на 2.2017 - Република - Економија

Нови 10 илјади вработувања е планирано да се реализираат со мерките и програмите од Оперативниот план за вработување за 2017 година, за што се предвидени 14 милиони и 200 илјади евра, или 2,6 милиони евра повеќе од лани.

Владата го усвои Оперативниот план за вработување ќе се отворат околу 10 илјади нови работни места

Владата го усвои Оперативниот план за вработување- ќе се отворат околу 10 илјади нови работни места

на 2.2017 - Курир - Македонија

Ова го истакна вицепремиерот Владимир Пешевски на денешната прес конференција и додаде дека дел од овие политики е токму спроведувањето на оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот.

Нови 10 000 работни места со Оперативниот план за вработување за 2017

Нови 10.000 работни места со Оперативниот план за вработување за 2017

на 2.2017 - Канал 5 - Македонија

Од вкупниот број планирани нови работни места најголем дел или околу 5.000 се очекува да бидат креирани преку проектот „Македонија вработува 2“.

Груевски Донесен оперативниот план за 5 илјади нови работни места заедно со Македонија вработува 10 илјади нови работни места во тековната година

Груевски: Донесен оперативниот план за 5 илјади нови работни места, заедно со „Македонија вработува“ 10 илјади нови работни места во тековната година

на 2.2017 - Курир - Македонија

-За спроведување на оперативниот план кој опфаќа широк спектар на можности, како што се програмата за самовработување, обуките,...

Груевски Продолжуваме да работиме за сите граѓани 15 000 работни места за невработени до 29 години

Груевски: Продолжуваме да работиме за сите граѓани, 15.000 работни места за невработени до 29 години

на 2.2017 - Весник - Економија

Владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ го усвои новиот оперативен план за активни програми и мерки за вработување преку кој ќе се креираат најмалку 5.

Времеплов
x