20
Бизнисот нестрпливо чека Влада

Бизнисот нестрпливо чека Влада

на 2.2017 - Телма - Економија

Бизнисот нестрпливо чека формирање нова политичка влада. Стопанствениците се жалат дека техничката не ги исполнува обврските...

На Балканот му треба ремонт  инаку нема развој на економијата

На Балканот му треба ремонт, инаку нема развој на економијата!

на 2.2017 - Весник - Економија

Главна ѕвезда на јубилејот беше поранешниот претседател и премиер на Црна Гора, Мило Ѓукановиќ, кој важи за еден од најбогатите луѓе во Црна Гора.

На Балканот му треба ремонт  инаку нема развој на економијата

На Балканот му треба ремонт, инаку нема развој на економијата!

на 2.2017 - Вечер - Економија

Главна ѕвезда на јубилејот беше поранешниот претседател и премиер на Црна Гора, Мило Ѓукановиќ, кој важи за еден од најбогатите луѓе во Црна Гора.

Итно формирање на нова Влада бара бизнис секторот

Итно формирање на нова Влада бара бизнис секторот

на 2.2017 - Алфа - Економија

Што побрзо создавање на услови затоа што овој вакум период е голем проблем за бизнисот Итно формирање на нова Влада бара бизнис секторот.

Бизнисмените бараат итно формирање на влада

Бизнисмените бараат итно формирање на влада

на 2.2017 - 24 вести - Економија

Итно да се формира нова Влада и веднаш да стартува со операцијата раздолжување кон стопанството побараа бизнисмените. Се пожалија дека  долгата политичка неизвесност  без разрешница го држи во заложништво развојот на економијата.

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

на 2.2017 - ТВ Нова - Без катеторија

Воспоставување на јавно-приватниот дијалог со коморите и здруженијата, за да се надмине проблемот со имплементацијата на...

Македонија има потенцијал да има успешна економија   Стопанската комора одбележа 95 години работење

Македонија има потенцијал да има успешна економија – Стопанската комора одбележа 95 години работење

на 2.2017 - Весник - Економија

Под мотото „Големите глобализираат, малите соработуваат“ денеска Стопанската комора на Македонија одбележа 95 години од коморското организирање и работење.

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

на 2.2017 - Канал 5 - Македонија

Во рамките на прославата се одржа и тркалезна маса насловена „Позицијата на малите земји во меѓународната економија-предности и недостатоци“ на која учествуваа домашни и странски реномирани претставници од бизнис, научната, и стручната јавност.

Македонија има потенцијал да има успешна економија   Стопанската комора одбележа 95 години работење

Македонија има потенцијал да има успешна економија – Стопанската комора одбележа 95 години работење

на 2.2017 - Република - Економија

Под мотото „Големите глобализираат, малите соработуваат“ денеска Стопанската комора на Македонија одбележа 95 години од коморското организирање и работење.

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

на 2.2017 - Весник - Економија

Под мотото „Големите глобализираат, малите соработуваат денеска Стопанската комора на Македонија одбележа 95 години од коморското организирање и работење.

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

на 2.2017 - Сител - Живот

Под мотото „Големите глобализираат, малите соработуваат денеска Стопанската комора на Македонија одбележа 95 години од коморското организирање и работење.

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

на 2.2017 - Вечер - Економија

Под мотото „Големите глобализираат, малите соработуваат денеска Стопанската комора на Македонија одбележа 95 години од коморското организирање и работење.

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

на 2.2017 - Алфа - Македонија

Под мотото „Големите глобализираат, малите соработуваат денеска Стопанската комора на Македонија одбележа 95 години од коморското организирање и работење.

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

на 2.2017 - ТВ Нова - Без катеторија

Под мотото „Големите глобализираат, малите соработуваат денеска Стопанската комора на Македонија одбележа 95 години од коморското организирање и работење.

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

на 2.2017 - ТВ Нова - Македонија

Под мотото „Големите глобализираат, малите соработуваат денеска Стопанската комора на Македонија одбележа 95 години од коморското организирање и работење.

Техничката влада не ги исполнува обврските кон нас  се жалат бизнисмените

Техничката влада не ги исполнува обврските кон нас, се жалат бизнисмените

на 2.2017 - +Инфо - Економија

Влечењето и тактизирањето на ДУИ му нанесува огромна штета на стопанството на Македонија. Техничката влада не ги исполнува...

Бизнисмените бараат што поскоро формирање на нова влада  бидејќи стопанството трпи

Бизнисмените бараат што поскоро формирање на нова влада, бидејќи стопанството трпи

на 2.2017 - еМАГАЗИН - Економија

Македонските бизнисмени се жалат на моменталната политичка ситуација и бараат што побрзо формирање на нова Влада. На настанот на одбележувањето на 95.

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

на 2.2017 - A1on - Економија

Под мотото „Големите глобализираат, малите соработуваат денеска Стопанската комора на Македонија одбележа 95 години од коморското организирање и работење.

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

на 2.2017 - Денешен - Македонија

Под мотото „Големите глобализираат, малите соработуваат денеска Стопанската комора на Македонија одбележа 95 години од коморското организирање и работење.

Техничката влада не ги исполнува обврските кон нас  се жалат бизнисмените

Техничката влада не ги исполнува обврските кон нас, се жалат бизнисмените

на 2.2017 - Либертас - Македонија

Влечењето и тактизирањето на ДУИ му нанесува огромна штета на стопанството на Македонија. Техничката влада не ги исполнува...

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

Стопанската комора одбележува 95 години постоење

на 2.2017 - Лидер - Економија

Под мотото „Големите глобализираат, малите соработуваат денеска Стопанската комора на Македонија одбележа 95 години од коморското организирање и работење.

Техничката влада не ги исполнува обврските кон нас  се жалат бизнисмените

Техничката влада не ги исполнува обврските кон нас, се жалат бизнисмените

на 2.2017 - Локално - Економија

Влечењето и тактизирањето на ДУИ му нанесува огромна штета на стопанството на Македонија. Техничката влада не ги исполнува...

Времеплов
x