20
 Битолски триод  од Владимир Костов

"Битолски триод" од Владимир Костов

пред 11 месеци - Весник - Живот

На страниците од ова дело авторот ја обработува темата на Балканските војни и Првата светска војна, во кои беа регрутирани над 100.

 Битолски триод  од Владимир Костов

"Битолски триод" од Владимир Костов

пред 11 месеци - Вечер - Култура

На страниците од ова дело авторот ја обработува темата на Балканските војни и Првата светска војна, во кои беа регрутирани над 100.

Нов роман од Владимир Костов

Нов роман од Владимир Костов

пред 11 месеци - Весник - Живот

Во едицијата „Современа македонска проза“, издавачката куќа „Силсонс“ од Скопје го објави романот „Битолски триод“ од познатиот македонски писател Владимир Костов.

Нов роман од Владимир Костов

Нов роман од Владимир Костов

пред 11 месеци - Република - Култура

Во едицијата „Современа македонска проза“, издавачката куќа „Силсонс“ од Скопје го објави романот „Битолски триод“ од познатиот македонски писател Владимир Костов.

Објавен романот  Битолски триод  од Владимир Костов

Објавен романот „Битолски триод“ од Владимир Костов

пред 11 месеци - Cooltura - Култура

Издавачката куќа „Силсонс“ од Скопје во едицијата „Современа македонска проза“ го објави романот „Битолски триод“ од писателот Владимир Костов.

Роман за балканските војни од Владимир Костов

Роман за балканските војни од Владимир Костов

пред 11 месеци - Пулс 24 - Без катеторија

Роман за балканските војни  од Владимир Костов Во едицијата „Современа македонска проза“, издавачката куќа „Силсонс“ од Скопје го објави романот „Битолски триод“ од познатиот македонски писател Владимир Костов.

Балканските и Првата светска војна   тема на романот  Битолски триод

Балканските и Првата светска војна – тема на романот „Битолски триод“

пред 11 месеци - Курир - Култура

– Авторот ја обработува темата на Балканските војни и Првата светска војна, во кои беа регрутирани над 100.000 илјади Македонци, кои се бореа и гинеа за туѓи цели.

Балканските и Првата светска војна   тема на романот  Битолски триод

Балканските и Првата светска војна – тема на романот „Битолски триод“

пред 11 месеци - Вистина - Без катеторија

Издавачката куќа „Силсонс“ од Скопје во едицијата „Современа македонска проза“ го објави романот „Битолски триод“ од писателот Владимир Костов.

Роман за Балканските војни од Владимир Костов

Роман за Балканските војни од Владимир Костов

пред 11 месеци - +Инфо - Култура

Во едицијата „Современа македонска проза“, издавачката куќа „Силсонс“ од Скопје го објави романот „Битолски триод“ од македонскиот писател Владимир Костов.

Балканските и Првата светска војна   тема на романот  Битолски триод

Балканските и Првата светска војна – тема на романот „Битолски триод“

пред 11 месеци - A1on - Култура

Издавачката куќа „Силсонс“ од Скопје во едицијата „Современа македонска проза“ го објави романот „Битолски триод“ од писателот Владимир Костов.

Роман за Балканските војни од Владимир Костов

пред 11 месеци - Нетпрес - Живот

Во едицијата „Современа македонска проза“, издавачката куќа „Силсонс“ од Скопје го објави романот „Битолски триод“ од познатиот македонски писател Владимир Костов.

Времеплов
x