20

Генерално чистење на Гази Баба

пред 11 месеци - Дневник - Скопје

На територијата на Општина Гази Баба во наредните пет дена ќе се реализира акција за чистење на населбите. За таа цел, градоначалникот...

Акција за расчистување на Гази Баба

Акција за расчистување на Гази Баба

пред 11 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Градоначалникот Тони Трајковски одржа координативна средба со претставници од Јавните претпријатија од градот Скопје, секретарите...

Акција за расчистување на Гази Баба

Акција за расчистување на Гази Баба

пред 11 месеци - Курир - Скопје

Во акцијата се вклучени ЈП Комунална хигиена, ЈП Водовод и канализација, ЈП Паркови и зеленило, ЈП Улици и патишта и ЈП Гази...

Акција за расчистување на Гази Баба

Акција за расчистување на Гази Баба

пред 11 месеци - Сител - Македонија

Градоначалникот Тони Трајковски одржа координативна средба со претставници од Јавните претпријатија од градот Скопје, секретарите...

Генералка во Гази Баба

Генералка во Гази Баба!

пред 11 месеци - Весник - Македонија

Градоначалникот Тони Трајковски одржа координативна средба со претставници од Јавните претпријатија од градот Скопје, секретарите...

Генералка во Гази Баба

Генералка во Гази Баба!

пред 11 месеци - Вечер - Скопје

Градоначалникот Тони Трајковски одржа координативна средба со претставници од Јавните претпријатија од градот Скопје, секретарите...

Акција за расчистување на Гази Баба

Акција за расчистување на Гази Баба

пред 11 месеци - ТВ Нова - Македонија

Градоначалникот Тони Трајковски одржа координативна средба со претставници од Јавните претпријатија од градот Скопје, секретарите...

Акција за расчистување на Гази Баба

Акција за расчистување на Гази Баба

пред 11 месеци - A1on - Македонија

Градоначалникот Тони Трајковски одржа координативна средба со претставници од Јавните претпријатија од градот Скопје, секретарите...

Времеплов
x