20
Такви зборови не можат да излезат ни од уста на простак  Боки 13 удри по сите

Такви зборови не можат да излезат ни од уста на простак – Боки 13 удри по сите!

пред 12 месеци - Весник - Забава

За гостувањето на Бојан Јовановски или Боки 13 во најгледаното домашно ток-шоу, „Еден на Еден“, ќе се зборува уште многу долго.

Такви зборови не можат да излезат ни од уста на простак  Боки 13 удри по сите

Такви зборови не можат да излезат ни од уста на простак – Боки 13 удри по сите!

пред 12 месеци - Република - Сцена

За гостувањето на Бојан Јовановски или Боки 13 во најгледаното домашно ток-шоу, „Еден на Еден“, ќе се зборува уште многу долго.

Без влакна на јазикот Боки 13 во Еден на Еден удри по кого стигне

Без влакна на јазикот: Боки 13 во „Еден на Еден“ удри по кого стигне!

пред 12 месеци - Бркај работа - Сцена

Гостувањето на Бојан Јовановски или Боки 13 во најгледаното домашно ток-шоу, „Еден на Еден“, ќе се зборува уште многу долго.

БОКИ 13 КОНЕЧНО ПРИЗНА Имам и партнер и партнерка

БОКИ 13 КОНЕЧНО ПРИЗНА: Имам и партнер и партнерка

пред 12 месеци - Телеграф - Сцена

Дефинитивно гостувањето на Бојан Јовановски, или познат како Боки 13, во најгледаното ток-шоу „ Еден на е ден “ ќе се зборува и ќе се памети уште многу долго.

Без влакна на јазикот Боки 13 во Еден на Еден удри по кого стигне

Без влакна на јазикот: Боки 13 во „Еден на Еден“ удри по кого стигне!

пред 12 месеци - Точка - Сцена

Гостувањето на Бојан Јовановски или Боки 13 во најгледаното домашно ток-шоу, „Еден на Еден“, ќе се зборува уште многу долго.

Без влакна на јазикот Боки 13 во Еден на Еден удри по кого стигне

Без влакна на јазикот: Боки 13 во „Еден на Еден“ удри по кого стигне!

пред 12 месеци - Црно бело - Македонија

Гостувањето на Бојан Јовановски или Боки 13 во најгледаното домашно ток-шоу, „Еден на Еден“, ќе се зборува уште многу долго.

Боки 13 за Миленко  Кај овој ни руба краси ни руба

Боки 13 за Миленко : Кај овој ни руба краси, ни руба ...

пред 12 месеци - ТВ Пакет - Сцена

Боки 13 прашува : "Кој од овие двајца е жена? Имаме една жена со брада и друга жена со брада" Уште еден интересен момент од најновото издание на емисијата на Телма, "Еден на еден".

Боки 13 за Кајмакоски : Тој е едно фино, но млитаво створење

пред 12 месеци - За Се - Без катеторија

Познатиот Боки 13 гостуваше во вчерашната емисија на “Еден на еден” на Телма телевизија. Појавувањата на Боки во јавноста отсекогаш предизвикувале лавина на реакции и внимание, па така и овојпат има за што народот да зборува.

Боки 13  Калиопи глумеше мега ѕвездитина и бараше

Боки 13 : Калиопи глумеше мега ѕвездитина и бараше ...

пред 12 месеци - ТВ Пакет - Сцена

"Калипи ме стануваше и од маса" - Боки 13 Боки 13, без влакна на јазикот, и овојпат кај Жаре во "Еден на еден". Покрај...

Боки 13 за Кајмакоски  Тој е едно фино но млитаво

Боки 13 за Кајмакоски : Тој е едно фино, но млитаво ...

пред 12 месеци - ТВ Пакет - Сцена

"Кајмакоски го нема потребниот идентитет за на сцена" - Боки 13 Познатиот Боки 13 гостуваше во вчерашната емисија на "Еден на еден" на Телма телевизија.

Од каде му се на Боки 13 200 000 евра

Од каде му се на Боки 13 200.000 евра?

на 3.2017 - Факултети - Живот

После многу долго време, една од најконтроверзните личности во Македонија, Бојан Јовановски реши да даде интервју, Каде ако не во најгледаното ток-шоу кај нас, „Еден на Еден“.

Времеплов
x