20
ПОЛИЦИСКИ АКЦИИ ВО СОСЕДСТВОТО  Запленети над 1 8 тони албанска марихуана

ПОЛИЦИСКИ АКЦИИ ВО СОСЕДСТВОТО: Запленети над 1,8 тони албанска марихуана

пред 12 месеци - Телеграф - Балкан

Во две одделени акции на грчката и албанската полиција запленети се над 1,8 тони марихуана. Полицијата од грчкиот град Јанина, во близина на селото Коница денеска запленила 530 килограми марихуана прошверцувана од Албанија .

Во две одделни акции запленети над 1 8 тони албанска марихуана

Во две одделни акции запленети над 1,8 тони албанска марихуана

пред 12 месеци - Курир - Свет

Полицијата од грчкиот град Јанина, во близина на селото Коница денеска запленила 530 килограми марихуана прошверцувана од Албанија.

Во две одделни акции запленети над 1 8 тони албанска марихуана

Во две одделни акции запленети над 1,8 тони албанска марихуана

пред 12 месеци - ТВ Нова - Свет

Во две одделени акции на грчката и албанската полиција запленети се над 1,8 тони марихуана. Полицијата од грчкиот град Јанина, во близина на селото Коница денеска запленила 530 килограми марихуана прошверцувана од Албанија.

Запленети над 1 8 тони марихуана од Албанија

Запленети над 1,8 тони марихуана од Албанија

пред 12 месеци - +Инфо - Свет

Во две одделени акции на грчката и албанската полиција запленети се над 1,8 тони марихуана. Полицијата од грчкиот град Јанина, во близина на селото Коница денеска запленила 530 килограми марихуана прошверцувана од Албанија.

Во две одделни акции запленети над 1 8 тони албанска марихуана

Во две одделни акции запленети над 1,8 тони албанска марихуана

пред 12 месеци - A1on - Балкан

Во две одделени акции на грчката и албанската полиција запленети се над 1,8 тони марихуана. Полицијата од грчкиот град Јанина, во близина на селото Коница денеска запленила 530 килограми марихуана прошверцувана од Албанија.

Времеплов
x