20
Охрид на нозе За заедничка Македонија

Охрид на нозе „За заедничка Македонија“

на 3.2017 - Република - Македонија

Охрид и денеска изрази масовна поддршка на граѓанската иницијатива За заедничка Македонија, посочувајќи дека е за зачувување на унитарноста на Република Македонија.

Средношколците излегуваат на улица СДСМ им се заканува на директорите а ДУИ праќа инспекции

Средношколците излегуваат на улица: СДСМ им се заканува на директорите а ДУИ праќа инспекции

на 3.2017 - Прес 24 - Македонија

Средношколците од цела Македонија, град по град, се дигаат на протести против платформата на Еди Рама, а албанските политички партии вложуваат максимални напори да ги спречат.

Инспектори во посета на директорите кои ги тераат учениците на протест

Инспектори во посета на директорите кои ги тераат учениците на протест

на 3.2017 - +Инфо - Македонија

По бурните реакции против злоупотребата на ученици за политички цели, Министерството за образование и наука конечно се огласи со реакција.

Протести во Охрид Никој да не си игра со Македонија и да не ги става на коцка државните интереси

Протести во Охрид: Никој да не си игра со Македонија и да не ги става на коцка државните интереси

на 3.2017 - Сител - Македонија

Во Охрид и денеска граѓани преку марш низ улиците на градот ја изразија својата поддршка на граѓанската иницијатива „За заедничка...

Oхрид на нозе Никој да не си игра со државата

Oхрид на нозе: Никој да не си игра со државата

на 3.2017 - Весник - Македонија

Во Охрид и денеска граѓани преку марш низ улиците на градот ја изразија својата поддршка на граѓанската иницијатива „За заедничка...

Oхрид на нозе Никој да не си игра со државата

Oхрид на нозе: Никој да не си игра со државата

на 3.2017 - Република - Македонија

Во Охрид и денеска граѓани преку марш низ улиците на градот ја изразија својата поддршка на граѓанската иницијатива „За заедничка...

ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА протестираат во Охрид Никој не смее да си игра со Македонија

ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА протестираат во Охрид: Никој не смее да си игра со Македонија!

на 3.2017 - Весник - Македонија

Во Охрид и денеска граѓани преку марш низ улиците на градот ја изразија својата поддршка на граѓанската иницијатива „За заедничка...

Охрид и денеска за поддршка на За заедничка Македонија

Охрид и денеска за поддршка на „За заедничка Македонија"

на 3.2017 - Весник - Македонија

Во Охрид и денеска граѓани преку марш низ улиците на градот ја изразија својата поддршка на граѓанската иницијатива „За заедничка...

Протести во Охрид Никој да не си игра со Македонија и да не ги става на коцка државните интереси

Протести во Охрид: Никој да не си игра со Македонија и да не ги става на коцка државните интереси

на 3.2017 - Курир - Македонија

Игор Јовески, претседател на Здружението „Илинденски марш“ од Охрид, во име на учесниците на протестот порача дека сега како никогаш досега е потребна сплотеност на македонскиот народ.

Охрид и денеска за поддршка на За заедничка Македонија

Охрид и денеска за поддршка на „За заедничка Македонија"

на 3.2017 - Вечер - Македонија

Во Охрид и денеска граѓани преку марш низ улиците на градот ја изразија својата поддршка на граѓанската иницијатива „За заедничка...

Протести во Охрид Никој да не си игра со државата и да не ги става на коцка државните интереси

Протести во Охрид: Никој да не си игра со државата и да не ги става на коцка државните интереси

на 3.2017 - Курир - Македонија

Игор Јовески, претседател на Здружението „Илинденски марш“ од Охрид, во име на учесниците на протестот порача дека сега како никогаш досега е потребна сплотеност на македонскиот народ.

Протести во Охрид Никој да не си игра со Македонија и да не ги става на коцка државните интереси

Протести во Охрид: Никој да не си игра со Македонија и да не ги става на коцка државните интереси

на 3.2017 - Вистина - Без катеторија

Во Охрид и денеска граѓани преку марш низ улиците на градот ја изразија својата поддршка на граѓанската иницијатива „За заедничка...

Охриѓани порачаа Никој да не си игра со државата

Охриѓани порачаа: Никој да не си игра со државата!

на 3.2017 - Прес 24 - Македонија

Во Охрид и денеска граѓани преку марш низ улиците на градот ја изразија својата поддршка на граѓанската иницијатива „За заедничка...

Протестен марш во Охрид за поддршка на иницијативата За заедничка Македонија

Протестен марш во Охрид за поддршка на иницијативата „За заедничка Македонија“

на 3.2017 - ТВ Нова - Македонија

Во Охрид и денеска граѓани преку марш низ улиците на градот ја изразија својата поддршка на граѓанската иницијатива „За заедничка...

Битолските средношколци наместо на настава на улица против двојазичноста

Битолските средношколци наместо на настава на улица против двојазичноста

на 3.2017 - 24 вести - Македонија

Ученици од средните училишта во Битола денес ја прекинаа наставата со нивниот протест против, како што велат, наметнатата потреба од изучување на албанскиот јазик.

Инспектори кај директорите кои ги тераат учениците на протест

Инспектори кај директорите кои ги тераат учениците на протест

на 3.2017 - Локално - Македонија

По бурните реакции против злоупотребата на ученици за политички цели, Министерството за образование и наука конечно се огласи со реакција.

И средношколците во Битола ја прекинаа наставата и излегоа на улица ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

И средношколците во Битола ја прекинаа наставата и излегоа на улица ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

на 3.2017 - Infomax - Македонија

Ученици од средните училишта во Битола денес ја прекинаа наставата со нивниот протест против двојазичност, давајќи поддршка на Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.

Протест на средношколци од Охрид

Протест на средношколци од Охрид

на 3.2017 - Телма - Македонија

Стотина средношколци од Охрид, во најголем дел од техничкото училиште ЕМУЦ „Св. Наум Охридски“ и  угостителско училиште „Ванчо Питошески“, денеска ja напуштија наставата и излегоа на протест за, како што рекоа, зачувување на унитарноста на државата.

Инспектори кај директорите кои ги тераат учениците на протест

Инспектори кај директорите кои ги тераат учениците на протест

на 3.2017 - Либертас - Македонија

По бурните реакции против злоупотребата на ученици за политички цели, Министерството за образование и наука конечно се огласи со реакција.

И средношколците во Битола ја прекинаа наставата и излегоа на улица ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

И средношколците во Битола ја прекинаа наставата и излегоа на улица ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

на 3.2017 - Курир - Македонија

Ученици од средните училишта во Битола денес ја прекинаа наставата со нивниот протест против двојазичност, давајќи поддршка на Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.

И битолските средношколци ја прекинаа наставата и излегоа ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

И битолските средношколци ја прекинаа наставата и излегоа ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

на 3.2017 - Прес 24 - Македонија

Ученици од средните училишта во Битола денес ја прекинаа наставата со нивниот протест против двојазичност, давајќи поддршка на Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.

И средношколците во Битола ја прекинаа наставата и излегоа на улица ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

И средношколците во Битола ја прекинаа наставата и излегоа на улица ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

на 3.2017 - Вистина - Без катеторија

Ученици од средните училишта во Битола денес ја прекинаа наставата со нивниот протест против двојазичност, давајќи поддршка на Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.

Средношколците во Битола ја прекинаа наставата и излегоа на улица ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

Средношколците во Битола ја прекинаа наставата и излегоа на улица ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

на 3.2017 - Денешен - Македонија

Ученици од средните училишта во Битола денес ја прекинаа наставата со нивниот протест против двојазичност, давајќи поддршка на Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.

Средношколци од Охрид на протест за поддршка на иницијативата За заедничка Македонија

Средношколци од Охрид на протест за поддршка на иницијативата „За заедничка Македонија“

на 3.2017 - Сител - Македонија

Ученици од средното техничко училиште ЕМУЦ „Св. Наум Охридски“ и средното угостителско училиште „Ванчо Питошески“ во Охрид...

ЈА НАПУШТИЈА НАСТАВАТА И ПРОТЕСТИРАА Средношколци во Охрид побараа зачувување на унитарноста на Македонија

ЈА НАПУШТИЈА НАСТАВАТА И ПРОТЕСТИРАА: Средношколци во Охрид побараа зачувување на унитарноста на Македонија

на 3.2017 - Телеграф - Македонија

Ученици од средното техничко училиште ЕМУЦ „Св. Наум Охридски“ и средното угостителско училиште „Ванчо Питошески“ во Охрид...

Охридските средношколци излегоа на улиците со поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА ФОТО ВИДЕО

Охридските средношколци излегоа на улиците со поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА (ФОТО+ВИДЕО)

на 3.2017 - Курир - Македонија

Тие решија денеска порано да ги напуштат своите часови, да излезат на улиците и да кажат едно големо „НЕ“ за двојазичноста и дебати кои се вовед во менување на знамето, химната и грбот на Република Македонија.

Стотина средношколци од Охрид отворено застанаа зад движењето За заедничка Македонија

Стотина средношколци од Охрид отворено застанаа зад движењето „За заедничка Македонија“

на 3.2017 - Фаланга - Македонија

Зад протестите на движењето „За заедничка Македонија“, од утринава, застанаа и дел од учениците од средното образование во Охрид.

Охридските средношколци излегоа на улиците со поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА ФОТО ВИДЕО

Охридските средношколци излегоа на улиците со поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА (ФОТО+ВИДЕО

на 3.2017 - Infomax - Без катеторија

Охридските средношколци излегоа на улиците во својот град за да изразат голема поддршка за граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.

Охридските средношколци излегоа на улиците со поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА ФОТО ВИДЕО

Охридските средношколци излегоа на улиците со поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА (ФОТО+ВИДЕО)

на 3.2017 - еВести - Македонија

Охридските средношколци излегоа на улиците во својот град за да изразат голема поддршка за граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.

Охридските средношколци на протест вееја знамиња за унитарна Македонија

Охридските средношколци на протест вееја знамиња за унитарна Македонија

на 3.2017 - Прес 24 - Без катеторија

Учениците од Охрид утрово дадоа поддршка за ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА и за зачувување на унитарноста на државата. Утрово ученици од средното техничко училиште ЕМУЦ „Св.

Времеплов
x