20
Цигарите ќе поскапат за минимум 4 денари  ова се новите цени

Цигарите ќе поскапат за минимум 4 денари, ова се новите цени

пред 12 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Согласно измените во Законот за акцизи на цигарите и производите од тутун, од јули годинава се очекува ново поскапување на цигарите.

ПОСКАПУВААТ ЦИГАРИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА  Ова се новите цени

ПОСКАПУВААТ ЦИГАРИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА: Ова се новите цени

пред 12 месеци - Infomax - Македонија

Согласно измените во Законот за акцизи на цигарите и производите од тутун, од јули годинава се очекува ново поскапување на цигарите.

Поскапуваат цигарите во Македонија   ова се новите цени

Поскапуваат цигарите во Македонија - ова се новите цени

пред 12 месеци - Прес 24 - Економија

Согласно измените во Законот за акцизи на цигарите и производите од тутун, од јули годинава се очекува ново поскапување на цигарите.

Цигарите ќе поскапат за минимум 4 денари, ова се новите цени

пред 12 месеци - За Се - Без катеторија

Цигарите ќе поскапат за најмалку 4 денари по една кутија, со што одредени цигари од поскапите брендови ќе чинат и до 140 денари.

Цигарите ќе поскапат за минимум 4 денари  ова се новите цени

Цигарите ќе поскапат за минимум 4 денари, ова се новите цени

пред 12 месеци - Весник - Живот

Согласно измените во Законот за акцизи на цигарите и производите од тутун, од јули годинава се очекува ново поскапување на цигарите.

Цигарите ќе поскапат за минимум 4 денари  ова се новите цени

Цигарите ќе поскапат за минимум 4 денари, ова се новите цени

пред 12 месеци - Република - Живот

Согласно измените во Законот за акцизи на цигарите и производите од тутун, од јули годинава се очекува ново поскапување на цигарите.

Времеплов
x