20
Емотивно видео кое освојува од прва  Нов спот на Скопско

Емотивно видео кое освојува од прва: Нов спот на Скопско

пред 11 месеци - Екипа - Спорт

Новиот спот на Скопско ни носи оптимизам и емоции кои ги стоплуваат нашите срца.Ова е видео за нас, луѓето во Македонија, кои секогаш имаме повод за здравица и кои сме горди на тоа што сме и тоа што го имаме.

Нов спот на Скопско

Нов спот на Скопско!

пред 11 месеци - Friday - Забава

Новиот спот на Скопско ни носи оптимизам и емоции кои ги стоплуваат нашите срца. Ова е видео за нас, луѓето во Македонија, кои секогаш имаме повод за здравица и кои сме горди на тоа што сме и тоа што го имаме.

Одличен спот на Скопско

Одличен спот на Скопско!

пред 11 месеци - Пулс 24 - Без катеторија

Новиот спот на Скопско ни носи оптимизам и емоции кои ги стоплуваат нашите срца. Ова е видео за нас, луѓето во Македонија, кои секогаш имаме повод за здравица и кои сме горди на тоа што сме и тоа што го имаме.

Новиот спот на Скопско ни носи оптимизам и емоции кои ги стоплуваат нашите срца

Новиот спот на Скопско ни носи оптимизам и емоции кои ги стоплуваат нашите срца

пред 11 месеци - Точка - Забава

Ова е видео за нас, луѓето во Македонија, кои секогаш имаме повод за здравица и кои сме горди на тоа што сме и тоа што го имаме.

Скопско со нов одличен спот

Скопско со нов одличен спот

пред 11 месеци - Кајгана - Живот

Новиот спот на Скопско ни носи оптимизам и емоции кои ги стоплуваат нашите срца. Ова е видео за нас, луѓето во Македонија, кои секогаш имаме повод за здравица и кои сме горди на тоа што сме и тоа што го имаме.

Времеплов
x