20
Милошоски Политиката на СДСМ е како Тројански коњ нуди едно а подметнува друго

Милошоски: Политиката на СДСМ е како Тројански коњ, нуди едно, а подметнува друго

пред 11 месеци - Вистина - Без катеторија

Политиката на СДСМ е како приказната за тројански коњ, од една страна нудат повисока просечна и минимална плата, а од друга...

Милошоски Политиката на СДСМ е како Тројански коњ нуди едно а подметнува друго

Милошоски: Политиката на СДСМ е како Тројански коњ, нуди едно, а подметнува друго

пред 11 месеци - Весник - Македонија

Политиката која штo ја води СДСМ е како приказната за Тројанскиот коњ. Од една страна нудат просечна плата од 30 000 денари, од друга страна подметнуваат прогласување на македонскиот народ за геноциден.

Милошоски Политиката на СДСМ е како Тројански коњ нуди едно а подметнува друго

Милошоски: Политиката на СДСМ е како Тројански коњ, нуди едно, а подметнува друго

пред 11 месеци - Курир - Македонија

-Политиката која шти ја води СДСМ е како приказната за Тројанскиот коњ. Од една страна нудат просечна плата од 30 000 денари, од друга страна подметнуваат прогласување на македонскиот народ за геноциден.

Милошоски Политиката на СДСМ е како Тројански коњ нуди едно а подметнува друго

Милошоски: Политиката на СДСМ е како Тројански коњ, нуди едно, а подметнува друго

пред 11 месеци - Република - Македонија

Политиката која штo ја води СДСМ е како приказната за Тројанскиот коњ. Од една страна нудат просечна плата од 30 000 денари, од друга страна подметнуваат прогласување на македонскиот народ за геноциден.

Милошоски Политиката на СДСМ е како Тројански коњ нуди едно а подметнува друго

Милошоски: Политиката на СДСМ е како Тројански коњ, нуди едно, а подметнува друго

пред 11 месеци - Денешен - Македонија

Политиката на СДСМ е како приказната за тројански коњ, од една страна нудат повисока просечна и минимална плата, а од друга...

Милошоски Политиката на СДСМ е како Тројански коњ нуди едно а подметнува друго

Милошоски: Политиката на СДСМ е како Тројански коњ, нуди едно, а подметнува друго

пред 11 месеци - Прес 24 - Македонија

Политиката која шти ја води СДСМ е како приказната за Тројанскиот коњ. Од една страна нудат просечна плата од 30 000 денари, од друга страна подметнуваат прогласување на македонскиот народ за геноциден.

Милошоски: СДСМ нудат едно, а подметнуваат сосема друго

пред 11 месеци - Нетпрес - Македонија

Политиката на СДСМ е како приказната за Тројански коњ, од една страна нудат повисока просечна и минимална плата, а од друга...

Времеплов
x