20
Драгана Мирковиќ се повлекува од јавноста  ова е причината

Драгана Мирковиќ се повлекува од јавноста, ова е причината

пред 11 месеци - Весник - Забава

Фолк ѕвездата Драгана Мирковиќ во наредните три недели се повлекува од јавноста од многу оправдана причина – за да биде со својот сопруг Тони кој наредните неколку дена ќе има хируршка интервенција на крвните садови.

Драгана Мирковиќ се повлекува од јавноста  ова е причината

Драгана Мирковиќ се повлекува од јавноста, ова е причината

пред 11 месеци - Република - Сцена

Фолк ѕвездата Драгана Мирковиќ во наредните три недели се повлекува од јавноста од многу оправдана причина – за да биде со својот сопруг Тони кој наредните неколку дена ќе има хируршка интервенција на крвните садови.

Драгана Мирковиќ СТАВИ КРАЈ на естрадата  Пејачката се повлекува поради оправдани причини

Драгана Мирковиќ СТАВИ КРАЈ на естрадата: Пејачката се повлекува поради оправдани причини!

пред 11 месеци - Вистина - Сцена

Фолк пејачката која оваа година е дел од жирито Ѕвездите на Пинк, Драгана Мирковиќ одлучи да се повлече од естрадата на некое време поради оправдани пирчини.

Драгана Мирковиќ се повлекува од јавноста поради операција

Драгана Мирковиќ се повлекува од јавноста поради операција

пред 11 месеци - Прес 24 - Живот

Фолк пејачката Драгана Мирковиќ, во наредните три седмици, ќе се повлече од јавноста порафжди операцијата на нејзиниот допруг Тони.

Драма во домот на Драгана Мирковиќ  Поради ова се повлекува од јавноста

Драма во домот на Драгана Мирковиќ: Поради ова се повлекува од јавноста

пред 11 месеци - Сител - Сцена

Фолк ѕвездата Драгана Мирковиќ во наредните три недели се повлекува од јавноста од многу оправдана причина - за да биде со својот сопруг Тони кој наредните неколку дена ќе има хируршка интервенција на крвните садови.

Времеплов
x