20
Г г Стефан За другите даваме се а кога се работи за нас и нашите национални интереси тешко ни оди

Г.г. Стефан: За другите даваме се, а кога се работи за нас и нашите национални интереси тешко ни оди

пред 11 месеци - Вест - Македонија

Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан чиноначалствуваше со светата архиерејска литургија што по повод празникот Источен петок – Балаклија се одржа денеска во црквата „Света Богородица“ во Тетово.

Г г Стефан За другите даваме се а кога се работи за нас и нашите национални интереси тешко ни оди

Г.г. Стефан: За другите даваме се, а кога се работи за нас и нашите национални интереси тешко ни оди

пред 11 месеци - Вест - Без катеторија

Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан чиноначалствуваше со светата архиерејска литургија што по повод празникот Источен петок – Балаклија се одржа денеска во црквата „Света Богородица“ во Тетово.

Г г Стефан во Тетово Да размислуваме за христијанските придобивки

Г.г. Стефан во Тетово: Да размислуваме за христијанските придобивки

пред 11 месеци - Сител - Македонија

Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан чиноначалствуваше со светата архиерејска литургија што по повод празникот Источен петок – Балаклија се одржа денеска во црквата „Света Богородица“ во Тетово.

Г г Стефан во Тетово Да размислуваме за христијанските придобивки

Г.г. Стефан во Тетово: Да размислуваме за христијанските придобивки

пред 11 месеци - Курир - Македонија

На одбележувањето на празникот посветен на пресвета Богородица што се прославува на првиот петок по Велигден учествуваше и митрополитот тетовско-гостиварски г.

Г г Стефан во Тетово Да размислуваме за христијанските придобивки

Г.г. Стефан во Тетово: Да размислуваме за христијанските придобивки

пред 11 месеци - Алфа - Македонија

Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан чиноначалствуваше со светата архиерејска литургија што по повод празникот Источен петок – Балаклија се одржа денеска во црквата „Света Богородица“ во Тетово.

Г г Стефан во Тетово Да размислуваме за христијанските придобивки

Г.г. Стефан во Тетово: Да размислуваме за христијанските придобивки

пред 11 месеци - Прес 24 - Македонија

Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан чиноначалствуваше со светата архиерејска литургија што по повод празникот Источен петок – Балаклија се одржа денеска во црквата „Света Богородица“ во Тетово.

Г г Стефан Тешко ги договараме работите од национален и државен интерес

Г.г. Стефан: Тешко ги договараме работите од национален и државен интерес

пред 11 месеци - +Инфо - Македонија

Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан чиноначалствуваше со светата архиерејска литургија што по повод празникот Источен петок – Балаклија се одржа денеска во црквата „Света Богородица“ во Тетово.

Г г Стефан во Тетово Да размислуваме за христијанските придобивки

Г.г. Стефан во Тетово: Да размислуваме за христијанските придобивки

пред 11 месеци - Вистина - Без катеторија

Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан чиноначалствуваше со светата архиерејска литургија што по повод празникот Источен петок – Балаклија се одржа денеска во црквата „Света Богородица“ во Тетово.

Г г Стефан Тешко ги договараме работите од национален и државен интерес

Г.г. Стефан: Тешко ги договараме работите од национален и државен интерес

пред 11 месеци - Локално - Без катеторија

Поглаварот на Македонската православна црква – Охридска aрхиепископија, г.г. Стефан по служењето на архиерејската литургија...

Времеплов
x