20
Instagram доби офлајн функција

Instagram доби офлајн функција

пред 11 месеци - Бркај работа - Техно

Instagram воведе офлајн функции во својата Android апликација која ќе им овозможи на корисниците да ја користат социјалната мрежа, без да имаат активна конекција со интернет.

Инстаграм може да го користите и без интернет

Инстаграм може да го користите и без интернет

пред 11 месеци - Денешен - Забава

Доколку сте корисник на Инстаграм платформата на Андроид ова се добри вести за вас. Корисниците кои се офлајн сега ќе може...

Инстаграм од сега и без интернет

Инстаграм од сега и без интернет

пред 11 месеци - Порта3 - Живот

Ако ви се случува често да го губите интернет сигналот на мобилниот телефон, тогаш Инстаграм ви подготви добри вести. Корисниците на оваа социјална мрежа сега ќе можат да ги прегледуваат претходно вчитаните содржини и офлајн.

Инстаграм може да го користите и без интернет

Инстаграм може да го користите и без интернет

пред 11 месеци - Вистина - Без катеторија

Доколку сте корисник на Инстаграм платформата на Андроид ова се добри вести за вас. Корисниците кои се офлајн сега ќе може...

Наскоро  Instagram  ќе може да се користи без Интернет

Наскоро „Instagram“ ќе може да се користи без Интернет

пред 11 месеци - Факултети - Техно

Instagram мрежа

Инстаграм може да го користите и без интернет

Инстаграм може да го користите и без интернет

пред 11 месеци - Курир - Техно

Корисниците кои се офлајн сега ќе може да ги видат претходно вчитаните содржини на News Feed профилите кои ги посетиле и...

Инстаграм ќе може да се користи и без интернет  еве кои можности ќе бидат достапни

Инстаграм ќе може да се користи и без интернет- еве кои можности ќе бидат достапни

пред 11 месеци - Прес 24 - Техно

Доколку некогаш сте го изгубиле интернет сигналот на мобилниот телефон, тогаш сигурно знаете колку непријатно може да биде.

Instagram сега може да се користи и без интернет

Instagram сега може да се користи и без интернет

пред 11 месеци - Интересно - Техно

Корисниците ќе може да гледаат фотографии и профили што претходно биле вчитувани, а исто така ќе може да оставаат и коментари, да лајкуваат постови и да бришат луѓе од списокот на пријатели (unfollow).

Instagram отсега ќе работи и без Интернет

Instagram отсега ќе работи и без Интернет

пред 11 месеци - Иновативност - Без катеторија

Instagram објави дека ја додава опцијата работење офлајн за својата Android апликација, така што можете да гледате и да ставате објави и без интернет конекција.

Instagram за Android работи и без интернет

Instagram за Android работи и без интернет

пред 11 месеци - Телефони - Техно

Новата верзија на мобилната апликација на Instagram доби надградба со која ќе може да се користи и без интернет конекција.

Instagram ќе работи и без интернет

пред 11 месеци - Style On Board - Техно

Instagram објави дека ја додава опцијата работење офлајн за својата Android апликација. Тоа значи дека ќе можете да гледате и да ставате објави и без интернет конекција.

Времеплов
x