20
Адам Џонсон  Барем да ја силував девојката па да не ми е криво дека лежам шест години затвор

Адам Џонсон: Барем да ја силував девојката па да не ми е криво дека лежам шест години затвор

пред 10 месеци - Весник - Спорт

Некогашниот англиски репрезентативец Адам Џонсон ја одлежува првата од шесте предвидени години кои треба да ги помине во затвор.

Адам Џонсон  Барем да ја силував девојката па да не ми е криво дека лежам шест години затвор

Адам Џонсон: Барем да ја силував девојката па да не ми е криво дека лежам шест години затвор

пред 10 месеци - Република - Фудбал

Некогашниот англиски репрезентативец Адам Џонсон ја одлежува првата од шесте предвидени години кои треба да ги помине во затвор.

Адам Џонсон  Барем да ја силував девојката поради која шест години сум во затвор

Адам Џонсон: Барем да ја силував девојката поради која шест години сум во затвор

пред 10 месеци - Sportmedia - Фудбал

Играчот е осуден поради секс со малолетничка, но тој тврди дека никогаш не спиел со нејзе Некогашниот англиски репрезентативец Адам Џонсон ја одлежува првата од шесте предвидени години кои треба да ги помине во затвор.

Времеплов
x