20
Бесплатна обука за 3Д артисти во Скопје

Бесплатна обука за 3Д артисти во Скопје

пред 11 месеци - За забава - Техно

Средношколци и студенти од техничките факултети во државава, на возраст од 16 до 28 години, ќе може да добијат бесплатна...

Обука и натпревар за 3Д артисти

Обука и натпревар за 3Д артисти

пред 11 месеци - Весник - Македонија

Средношколци и студенти од техничките факултети во државава, на возраст од 16 до 28 години, ќе може да добијат бесплатна...

Обука и натпревар за 3Д артисти

Обука и натпревар за 3Д артисти

пред 11 месеци - Вечер - Скопје

Средношколци и студенти од техничките факултети во државава, на возраст од 16 до 28 години, ќе може да добијат бесплатна...

Cредношколците и студентите ќе добијат бесплатна обука за 3Д артисти

Cредношколците и студентите ќе добијат бесплатна обука за 3Д артисти

пред 11 месеци - Денар - Економија

Средношколците и студентите од техничките насоки ќе добијат можност да учествуваат на бесплатна обука со која ќе се стекнат...

Обука и натпревар за 3Д дизајнери

Обука и натпревар за 3Д дизајнери

пред 11 месеци - МТВ 1 - Македонија

За изработка на филмови, реклами, видеоигри, секаде каде што е потребна визуелизација се потребни и 3Д дизајнери. На Македонија и недостигаат околу 2.

Бесплатна обука за средношколците и студенти за 3Д артисти

Бесплатна обука за средношколците и студенти за 3Д артисти

пред 11 месеци - Макфакс - Без катеторија

Средношколците и студентите од техничките насоки ќе добијат можност да учествуваат на бесплатна обука со која ќе се стекнат...

Обука и натпревар за 3Д артисти

Обука и натпревар за 3Д артисти

пред 11 месеци - Денешен - Македонија

Средношколци и студенти  од техничките факултети во државава, на возраст  од 16 до 28 години, ќе може да добијат бесплатна...

Обука и натпревар за 3Д артисти

Обука и натпревар за 3Д артисти

пред 11 месеци - A1on - Техно

Средношколци и студенти од техничките факултети во државава, на возраст од 16 до 28 години, ќе може да добијат бесплатна...

Обука и натпревар за 3Д артисти

Обука и натпревар за 3Д артисти

пред 11 месеци - Локално - Техно

Средношколци и студенти од техничките факултети во државава, на возраст од 16 до 28 години, ќе може да добијат бесплатна...

Обука и натпревар за 3Д артисти

Обука и натпревар за 3Д артисти

пред 11 месеци - Лидер - Без катеторија

Средношколци и студенти  од техничките факултети во државава, на возраст  од 16 до 28 години, ќе може да добијат бесплатна...

Направете ги првите чекори за 3д моделирање со iT Novum

Направете ги првите чекори за 3д-моделирање со iT Novum

пред 11 месеци - IT.mk - Техно

Ово викенд започнува iT Novum 2017, настан кој е отворен за сите заинтересирани. Главна цел на настанот е преку работилници да ги упати младите во првите чекори во Autodesk и 3д-моделирање.

Времеплов
x