20
Влатко Илиевски ќе се жени

Влатко Илиевски ќе се жени

пред 11 месеци - Весник - Забава

Влатко Илиевски периодов е фокусиран на кариерата и наголемо работи на привршување на новиот материјал од солистичкиот албум кој треба да излезе наскоро, како и на албумот со групата “Морал” кој ќе го објават после подолга музичка пауза.

Влатко Илиевски ќе се жени

Влатко Илиевски ќе се жени

пред 11 месеци - Република - Сцена

Влатко Илиевски периодов е фокусиран на кариерата и наголемо работи на привршување на новиот материјал од солистичкиот албум кој треба да излезе наскоро, како и на албумот со групата “Морал” кој ќе го објават после подолга музичка пауза.

Влатко Илиевски најави преработка на хитот  Комшивке убава

Влатко Илиевски најави преработка на хитот „Комшивке убава“

пред 11 месеци - Радио МК - Сцена

Популарната песна „Комшивке убава“ на некогашниот состав Ристо Бомбата и „Кучешка тенија“ наскоро ќе добие нова верзија, а за сето тоа ќе се погрижи Влатко Илиевски .

Во 2019 ќе се женам

Во 2019 ќе се женам!

пред 11 месеци - Вечер - Забава

Влатко Илиевски периодов е фокусиран на кариерата и наголемо работи на привршување на новиот материјал од солистичкиот албум кој треба да излезе наскоро, како и на албумот со групата "Морал" кој ќе го објават после подолга музичка пауза.

Во 2019 ќе се женам

Во 2019 ќе се женам!

пред 11 месеци - Весник - Забава

Влатко Илиевски периодов е фокусиран на кариерата и наголемо работи на привршување на новиот материјал од солистичкиот албум кој треба да излезе наскоро, како и на албумот со групата "Морал" кој ќе го објават после подолга музичка пауза.

Времеплов
x