20
Поради ладната зима и продолжената грејна сезона нема да дојде до порамнување на сметките за парно

Поради ладната зима и продолжената грејна сезона нема да дојде до порамнување на сметките за парно

пред 11 месеци - Дневник - Без катеторија

Ниските температури во април ќе го стопат порамнувањето на сметките за скопјани, кои очекуваа да добијат пониски порамнети сметки за мај, јуни и за јули.

Централното греење многу ќе го намали загадувањето во Скопје

Централното греење многу ќе го намали загадувањето во Скопје

пред 11 месеци - Утрински - Живот

Околу 45.000 потрошувачи во Скопје кои активно го користат системот за централно греење на БЕГ се греат на еколошки чист начин и со тоа значително придонесуваат за заштитата на животната средина, соопштија од „Балкан енерџи груп“.

Околу 45 000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

Околу 45.000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

пред 11 месеци - Весник - Економија

Во пресрет на 22 април – Светски ден на планетата Земја, натамошниот развој на системот за централно греење значително ќе придонесе за намалување на загадувањето во Скопје, информираат од БЕГ.

Околу 45 000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

Околу 45.000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

пред 11 месеци - Вечер - Економија

Во пресрет на 22 април – Светски ден на планетата Земја, натамошниот развој на системот за централно греење значително ќе придонесе за намалување на загадувањето во Скопје, информираат од БЕГ.

Натамошниот развој на системот за централно греење значително ќе придонесе за намалувањена загадувањето во Скопје

Натамошниот развој на системот за централно греење значително ќе придонесе за намалувањена загадувањето во Скопје

пред 11 месеци - еМАГАЗИН - Живот

Околу 45.000 потрошувачи во Скопје кои активно го користат системот за централно греење на БЕГсе греат на еколошки чист начин и со тоа значително придонесуваат за заштитата на животната средина.

БЕГ  Околу 45 000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

БЕГ: Околу 45 000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

пред 11 месеци - Макфакс - Без катеторија

Во пресрет на 22 април – Светски ден на планетата Земја, натамошниот развој на системот за централно греење значително ќе придонесе за намалување на загадувањето во Скопје, информираат во петокот од БЕГ.

БЕГ  Околу 45 000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

БЕГ: Околу 45 000 потрошувачи во Скопје активно го користат системот за централно греење

пред 11 месеци - Денар - Економија

Во пресрет на 22 април – Светски ден на планетата Земја, натамошниот развој на системот за централно греење значително ќе придонесе за намалување на загадувањето во Скопје, информираат во петокот од БЕГ.

Централното греење многу ќе го намали загадувањето во Скопје

Централното греење многу ќе го намали загадувањето во Скопје

пред 11 месеци - +Инфо - Скопје

Околу 45.000 потрошувачи во Скопје кои активно го користат системот за централно греење на БЕГ се греат на еколошки чист начин и со тоа значително придонесуваат за заштитата на животната средина.

Парното за скопјани ќе работи до 1 мај

Парното за скопјани ќе работи до 1 мај!

пред 11 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Според правилникот за топлинска енергија грејната сезона најмногу може да се продолжи до први мај. Од БЕГ информираат дека ќе се следи ситуацијата и ако температурите продолжат да паѓаат под 12 Целзијусови степени, греењето ќе остане вклучено.

Ниските температури ја продолжија грејната сезона

Ниските температури ја продолжија грејната сезона

пред 11 месеци - Весник - Македонија

Според правилникот за топлинска енергија грејната сезона најмногу може да се продолжи до први мај. Од БЕГ информираат дека ќе се следи ситуацијата и ако температурите продолжат да паѓаат под 12 Целзијусови степени, греењето ќе остане вклучено.

Ниските температури ја продолжија грејната сезона

Ниските температури ја продолжија грејната сезона

пред 11 месеци - Вечер - Македонија

Според правилникот за топлинска енергија грејната сезона најмногу може да се продолжи до први мај. Од БЕГ информираат дека ќе се следи ситуацијата и ако температурите продолжат да паѓаат под 12 Целзијусови степени, греењето ќе остане вклучено.

Ниските температури ја продолжија грејната сезона

Ниските температури ја продолжија грејната сезона

пред 11 месеци - Курир - Македонија

Од БЕГ информираат дека ќе се следи ситуацијата и ако температурите продолжат да паѓаат под 12 Целзијусови степени, греењето ќе остане вклучено.

Ниските температури ја продолжија грејната сезона

Ниските температури ја продолжија грејната сезона

пред 11 месеци - Денешен - Македонија

Според правилникот за топлинска енергија грејната сезона најмногу може да се продолжи до први мај. Од БЕГ информираат дека ќе се следи ситуацијата и ако температурите продолжат да паѓаат под 12 Целзијусови степени, греењето ќе остане вклучено.

Ниските температури ја продолжија грејната сезона

пред 11 месеци - Нетпрес - Македонија

Од БЕГ информираат дека ќе се следи ситуацијата и ако температурите продолжат да паѓаат под 12 Целзијусови степени, греењето ќе остане вклучено.

БЕГ  До крајот на месецот парното ќе се пушта секој ден кога температурата ќе падне под 12 степени

БЕГ: До крајот на месецот парното ќе се пушта секој ден кога температурата ќе падне под 12 степени

пред 11 месеци - Бриф - Македонија

Скопјани утринава се разбудија со топли радијатори.  Грејната сезона продолжува. Ниските температури не дозволуваат да се исклучат топланите.

Времеплов
x