20
Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

пред 11 месеци - еМАГАЗИН - Забава

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата...

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

пред 11 месеци - Популарно - Живот

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата...

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

пред 11 месеци - Дневник - Без катеторија

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата...

Гол Италијанец ја преплива Фонтана ди Треви

Гол Италијанец ја преплива Фонтана ди Треви

пред 11 месеци - +Инфо - Живот

Италијанец се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, неговата авантура заврши по препливувањето на фонтаната, бидејќи веднаш по излегувањето го пречека полицаец кој го приведе.

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

пред 11 месеци - Република - Живот

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата...

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

пред 11 месеци - Денешен - Забава

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата...

Шокантно  Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

Шокантно: Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

пред 11 месеци - Сител - Живот

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата...

Пиштол гол ја преплива Фонтана ди Треви во Рим

Пиштол гол ја преплива Фонтана ди Треви во Рим!

пред 11 месеци - Весник - Живот

Ова момче од Италија решило да скокне во познатата римска фонтана Ди Треви и потполно гол да ја преплива, додека туристите...

Пиштол гол ја преплива Фонтана ди Треви во Рим

Пиштол гол ја преплива Фонтана ди Треви во Рим!

пред 11 месеци - Вечер - Живот

Ова момче од Италија решило да скокне во познатата римска фонтана Ди Треви и потполно гол да ја преплива, додека туристите...

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви

пред 11 месеци - A1on - Забава

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата...

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви Видео

Италијанец се соблече гол и ја преплива Фонтана ди Треви/Видео

пред 11 месеци - Лидер - Живот

Еден Италијанец реши да ги анимира туристите во Рим, па се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, авантурата...

1 4 милиони евра извадени од Фонтана ди Треви во Рим

1,4 милиони евра извадени од Фонтана ди Треви во Рим

пред 11 месеци - Курир - Свет

Собраните пари од барокната фонтана ќе бидат наменети во добротворни цели за сиромашните граѓани. Фонтаната датира од 1762-та и е едно од омилените места за туристите во вечниот град.

Вистинско богатство е извадено од познатата фонтана Ди Треви во Рим

Вистинско богатство е извадено од познатата фонтана Ди Треви во Рим

пред 11 месеци - Прес 24 - Свет

Вистинско богатство е извадено од познатата фонтана Ди Треви во Рим. Италијанските власти изброија 1,4 милиони еврa во монети, кои туристите ги фрлиле минатата година.

1 4 милиони евра извадени од Фонтана ди Треви во Рим

1,4 милиони евра извадени од Фонтана ди Треви во Рим

пред 11 месеци - Канал 5 - Забава

Собраните пари од барокната фонтана ќе бидат наменети во добротворни цели за сиромашните граѓани. Фонтаната датира од 1762-та и е едно од омилените места за туристите во вечниот град.

Гол пливал во градската фонтана  Се обидел да избега  па повредил полицаец

Гол пливал во градската фонтана- Се обидел да избега, па повредил полицаец

пред 11 месеци - Прес 24 - Забава

Момче од Италија одлучило да скокне во познатата римска фонтана Ди Треви и потполно да ја преплива, додека голем број туристи ја гледале неговата егзибиција.

Атракција за туристите  Италијанец гол ја преплива  Фонтана ди Треви

Атракција за туристите: Италијанец гол ја преплива „Фонтана ди Треви“

пред 11 месеци - Канал 5 - Забава

Шокираните туристи не можеа да веруваат што гледаат пред себе, а некои успеаја и да направат снимки од несекојдневниот настан.

Од фонтаната Треви во Рим извадени 1 4 милиони евра

Од фонтаната Треви во Рим извадени 1,4 милиони евра

пред 11 месеци - Бизнис инфо - Свет

Фото: Pixabay Во фонтаната Треви во Рим туристите минатата година фрлиле 1,4 милиони евра. Собраните пари од барокната фонтана се наменети за добротворната организација Каритас којашто им помага на сиромашните.

Фонтана ди Треви во 2017 та заработи 1 4 милиони евра од фрлени парички

Фонтана ди Треви во 2017-та заработи 1,4 милиони евра од фрлени парички

пред 11 месеци - Црно бело - Свет

Тешко дека некој не слушнал за Фонтана ди Треви во Рим, или пак не ја посетил доколку имал шанса. Кога се зборува за Рим, Фонтана ди Треви е во топ 5 атракциите кои мора да ги видите и посетите.

Времеплов
x