20
Годишна конференција на Македонска берза Политичката криза влијае на пазарот на капитал

Годишна конференција на Македонска берза-Политичката криза влијае на пазарот на капитал

пред 11 месеци - Алфа - Економија

Политичката криза во Македонија го успорува финансискиот пазар, а тоа влијае и врз намалување на бројот на странските инвестиции.

Политичката криза ги избрка странските инвеститори од берзата

Политичката криза ги избрка странските инвеститори од берзата

пред 11 месеци - 24 вести - Економија

Политичката криза удри и по берзата. Пад и нестабилност е евидентирана и во бизнис тргувањата сметаат експертите. Се помалку инвеститори се интересираат за Македонија а и тие кои постојат полека ги откажуваат инвестициите.

Кризата влијае врз берзата

Кризата влијае врз берзата

пред 11 месеци - Телма - Економија

Политичката криза неповолно влијае на финансиските текови, оценуваат берзанските експерти. Тие укажуваат дека по добрите...

Македонската берза со задоволително остварување

Македонската берза со задоволително остварување

пред 11 месеци - МТВ 1 - Економија

Реализираниот промет на Македонската берза во првиот квартал од годината е солиден. Но, политичката криза негативно влијае врз берзантското работење за што говори отсуството на странски инвестиии на почетокот на вториот квартал.

Штериев  Политичката криза неповолно влијае врз финансиските текови

Штериев: Политичката криза неповолно влијае врз финансиските текови

пред 11 месеци - Канал 5 - Македонија

Странските инвеститори се се` помалку присутни, а пазарот се потпира  на домашните инвеститори. Состојбата во првиот квартал од годинава е стабилна, но овој месец се чувствува успорена динамика, сметаат експертите.

Годишна конференција на Македонската берза на хартии од вредност

Годишна конференција на Македонската берза на хартии од вредност

пред 11 месеци - Макфакс - Без катеторија

Денеска, по 18. пат се одржа годишната конференција на Македонската берза на хартии од вредност на која се разгледуваа работата...

Се одржа годишната конференција на Македонската берза на хартии од вредност

Се одржа годишната конференција на Македонската берза на хартии од вредност

пред 11 месеци - Денар - Економија

Денеска, по 18. пат се одржа годишната конференција на Македонската берза на хартии од вредност на која се разгледуваа работата...

Македонската берза ја одржува 18  годишна конференција

Македонската берза ја одржува 18. годишна конференција

пред 11 месеци - Весник - Економија

Македонската берза на хартии од вредност денеска во Охрид ја одржува 18. годишна конференција на која ќе бидат разгледувани...

КОНФЕРЕЦИЈА НА МАКЕДОНСКА БЕРЗА  Пазарот целосно се потпира врз македонските инвестиции

КОНФЕРЕЦИЈА НА МАКЕДОНСКА БЕРЗА: Пазарот целосно се потпира врз македонските инвестиции

пред 11 месеци - Економски - Економија

Македонската берза на хартии од вредност денеска во Охрид ја одржува 18. годишна конференција на која ќе бидат разгледувани...

Македонската берза ја одржува 18  годишна конференција

Македонската берза ја одржува 18. годишна конференција

пред 11 месеци - Вечер - Економија

Македонската берза на хартии од вредност денеска во Охрид ја одржува 18. годишна конференција на која ќе бидат разгледувани...

Годишна конференција на Македонска берза

Годишна конференција на Македонска берза

пред 11 месеци - Бизнис инфо - Економија

Фото: Македонска берза Македонската берза на хартии од вредност денеска во Охрид ја одржува 18-тата годишна конференција...

Во Охрид 18 годишна конференција на Македонската берза на хартии од вредност

Во Охрид 18.годишна конференција на Македонската берза на хартии од вредност

пред 11 месеци - Сител - Економија

Македонската берза на хартии од вредност денеска во Охрид ја одржува 18. годишна конференција на која ќе бидат разгледувани...

Во Охрид 18  годишна конференција на Македонската берза на хартии од вредност

Во Охрид 18. годишна конференција на Македонската берза на хартии од вредност

пред 11 месеци - A1on - Економија

Македонската берза на хартии од вредност денеска во Охрид ја одржува 18. годишна конференција на која ќе бидат разгледувани...

Во Охрид 18 годишна конференција на Македонската берза на хартии од вредност

Во Охрид 18.годишна конференција на Македонската берза на хартии од вредност

пред 11 месеци - Лидер - Економија

Македонската берза на хартии од вредност денеска во Охрид ја одржува 18. годишна конференција на која ќе бидат разгледувани...

Времеплов
x