20
Награди за најдобрите во Ролер трката

Награди за најдобрите во "Ролер трката"

пред 11 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Денеска под мотото „Возиме кон иднината“ се одржа „Ролер трката 2017“, во организација на Град Скопје и ЈУ „Детскиот културен центар-Карпош“.

Околу 800 ученици Возеа кон иднината

Околу 800 ученици „Возеа кон иднината“

пред 11 месеци - Утрински - Живот

Околу 800 ученици од 28 основни училишта од Скопје и околината денеска учествуваа во традиционалната ролеријада во организација на Град Скопје и на ЈУ „Детскиот културен центар-Карпош“.

Ролер трката се одржа по шестипат

Ролер-трката се одржа по шестипат

пред 11 месеци - Макфакс - Без катеторија

Под мотото „Возиме кон иднината“, по шестипат се одржа „Ролер-трката 2017“ во која учествуваа ученици од училиштата од градот и околните населени места.

Осумстотини ученици учествуваа на Ролер трката 2017

Осумстотини ученици учествуваа на „Ролер трката 2017“

пред 11 месеци - Сител - Македонија

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска се одржа „Ролер трката 2017“, во организација на Град Скопје и ЈУ „Детскиот културен центар-Карпош“.

Осумстотини ученици учествуваа на Ролер трката 2017

Осумстотини ученици учествуваа на „Ролер трката 2017“

пред 11 месеци - Курир - Скопје

На ролеријадата, како што информира Град Скопје,  учествуваа околу 800 ученици од 28 основни училишта од Скопје и од околината.

Осумстотини ученици учествуваа на Ролер трката 2017

Осумстотини ученици учествуваа на „Ролер трката 2017“

пред 11 месеци - Вистина - Сцена

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска се одржа „Ролер трката 2017“, во организација на Град Скопје и ЈУ „Детскиот културен центар-Карпош“.

Осумстотини ученици учествуваа на Ролер трката 2017

Осумстотини ученици учествуваа на „Ролер трката 2017“

пред 11 месеци - A1on - Забава

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска се одржа „Ролер трката 2017“, во организација на Град Скопје и ЈУ „Детскиот културен центар-Карпош“.

На ролеријадата учествуваа 800 ученици

На ролеријадата учествуваа 800 ученици

пред 11 месеци - +Инфо - Скопје

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска се одржа „Ролер трката 2017“, на која учествуваа околу 800 ученици од 28 основни училишта од Скопје и од околината.

Осумстотини ученици учествуваа на Ролер трката 2017

Осумстотини ученици учествуваа на „Ролер трката 2017“

пред 11 месеци - Денешен - Македонија

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска се одржа „Ролер трката 2017“, во организација на Град Скопје и ЈУ „Детскиот културен центар-Карпош“.

Ролер трка на скопските улици

Ролер-трка на скопските улици

пред 11 месеци - Весник - Македонија

Град Скопје и ЈУ„Детскиот културен центар-Карпош“ од Скопје веќе шеста година ја организираат „Ролер-трката 2017“. Во оваа спортска манифестација, чие мото е „Возиме кон иднината“, ќе учествуваат училиштата од градот и од околината на Скопје.

Ролер трка на скопските улици

Ролер-трка на скопските улици

пред 11 месеци - Република - Скопје

Град Скопје и ЈУ„Детскиот културен центар-Карпош“ од Скопје веќе шеста година ја организираат „Ролер-трката 2017“. Во оваа спортска манифестација, чие мото е „Возиме кон иднината“, ќе учествуваат училиштата од градот и од околината на Скопје.

Во Скопја шеста Ролер трка 2017

Во Скопја шеста „Ролер трка 2017“

пред 11 месеци - Сител - Македонија

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска напладне во Скопје ќе се одржи веќе традиционалната „Ролер трка 2017“. Организатори...

Во Скопја шеста Ролер трка 2017

Во Скопја шеста „Ролер трка 2017“

пред 11 месеци - Канал 5 - Македонија

Организатори на манифестацијата, што се одржува по шести пат се Град Скопје и ЈУ „Детски културен центар-Карпош“ од Скопје, а ќе учествуваат училиштата од градот и од околината на Скопје.

Во Скопја шеста Ролер трка 2017

Во Скопја шеста „Ролер трка 2017“

пред 11 месеци - Курир - Скопје

Организатори на манифестацијата, што се одржува по шести пат се Град Скопје и ЈУ „Детски културен центар-Карпош“ од Скопје, а ќе учествуваат училиштата од градот и од околината на Скопје.

Во Скопја шеста Ролер трка 2017

Во Скопја шеста „Ролер трка 2017“

пред 11 месеци - A1on - Забава

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска напладне во Скопје ќе се одржи веќе традиционалната „Ролер трка 2017“. Организатори...

Во Скопја шеста Ролер трка 2017

Во Скопја шеста „Ролер трка 2017“

пред 11 месеци - Денешен - Македонија

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска напладне во Скопје ќе се одржи веќе традиционалната „Ролер трка 2017“. Организатори...

 Ролер трка 2017 под мотото Возиме кон иднината

„Ролер трка 2017“ под мотото „Возиме кон иднината“

пред 11 месеци - Cooltura - Култура

Град Скопје и „Детскиот културен центар-Карпош“ од Скопје веќе шеста година ја организираат „Ролер трка“. Во оваа спортска манифестација, чие мото е „Возиме кон иднината“, ќе учествуваат училиштата од градот и од околината на Скопје.

Во Скопја шеста Ролер трка 2017

Во Скопја шеста „Ролер трка 2017“

пред 11 месеци - Лидер - Живот

Под мотото „Возиме кон иднината“ денеска напладне во Скопје ќе се одржи веќе традиционалната „Ролер трка 2017“. Организатори...

Ролер трка на скопските улици

Ролер-трка на скопските улици

пред 11 месеци - Весник - Македонија

Град Скопје и ЈУ„Детскиот културен центар-Карпош" од Скопје веќе шеста година ја организираат „Ролер трката 2017" Во оваа спортска манифестација, чие мото е „Возиме кон иднината", ќе учествуваат училиштата од градот и од околината на Скопје.

Ролер трка на скопските улици

Ролер-трка на скопските улици

пред 11 месеци - Вечер - Скопје

Град Скопје и ЈУ„Детскиот културен центар-Карпош" од Скопје веќе шеста година ја организираат „Ролер трката 2017" Во оваа спортска манифестација, чие мото е „Возиме кон иднината", ќе учествуваат училиштата од градот и од околината на Скопје.

Утре напладне Возиме кон иднината

Утре напладне „Возиме кон иднината“

пред 11 месеци - Сител - Спорт

Под мотото „Возиме кон иднината“, по шести пат Град Скопје и ЈУ„Детскиот културен центар-Карпош“ ја организираат „Ролер трката 2017“.

Ролерската трка по шести пат низ улиците на Скопје

Ролерската трка по шести пат низ улиците на Скопје

пред 11 месеци - Макфакс - Без катеторија

Под мотото „Возиме кон иднината“, по шести пат Град Скопје и ЈУ„Детскиот културен центар-Карпош“ ја организираат „Ролер трката 2017“.

Под мотото Возиме кон иднината утре ќе се одржи Ролер трката 2017

Под мотото „Возиме кон иднината“ утре ќе се одржи „Ролер трката 2017“

пред 11 месеци - Курир - Скопје

Во оваа спортска манифестација, чие мото е „Возиме кон иднината“, ќе учествуваат училиштата од градот и од околината на Скопје.

Под мотото Возиме кон иднината утре ќе се одржи Ролер трката 2017

Под мотото „Возиме кон иднината“ утре ќе се одржи „Ролер трката 2017“

пред 11 месеци - ТВ Нова - Македонија

Град Скопје и ЈУ„Детскиот културен центар-Карпош“ од Скопје веќе шеста година ја организираат „Ролер трката 2017“. Во оваа спортска манифестација, чие мото е „Возиме кон иднината“, ќе учествуваат училиштата од градот и од околината на Скопје.

Утре Ролер трка во Скопје

Утре „Ролер-трка“ во Скопје

пред 11 месеци - +Инфо - Скопје

„Ролер трка 2017“ ќе се одржи утре во 12 часот на булеварот „Илинден“. Целта е развивање на спортскиот дух и желбата за спортување на нашите најмлади.

Времеплов
x