20
Земјоделците во вторник излегуваат на протести

Земјоделците во вторник излегуваат на протести

пред 11 месеци - +Инфо - Економија

Земјоделците во вторник излегуваат на протести во знак на револт поради неисплатените субвенции најавуваат блокада на неколку патни правци во земјава.

Земјоделците в вторник излегуваат на протести

Земјоделците в вторник излегуваат на протести

пред 11 месеци - +Инфо - Економија

Земјоделците во вторник излегуваат на протести во знак на револт поради неисплатените субвенции најавуваат блокада на неколку патни правци во земјава.

Земјоделците револтирани најавуваат протести за вторник

Земјоделците револтирани најавуваат протести за вторник

пред 11 месеци - 24 вести - Економија

Земјоделците во вторник излегуваат на протести. Во знак на револт поради неисплатените субвенции најавуваат блокада на неколку патни правци во земјава.

Сторија на Канал 77   Политичката криза ги заглави субвенциите за земјоделците

Сторија на Канал 77: „Политичката криза ги заглави субвенциите за земјоделците“

пред 11 месеци - Бриф - Македонија

На протести излегоа струмичките земјоделци. Побараа од институциите да не ги манипулираат, бидејќи како што рекоа, изморени се да ја барат ветената државна помош, со која претходната влада на големо се рекламираше.

24 Отворено  Држава без Влада  осакатена економија   како да се откочат процесите

24 Отворено: Држава без Влада, осакатена економија - како да се откочат процесите?

пред 11 месеци - 24 вести - Македонија

Бизнисот блокиран, аграрот пред колапс. Држава без Влада, осакатена економија. Како да се откочат процесите – дали идејата...

24 Отворено  Држава без Влада  осакатена економија   како да се откочат процесите

24 Отворено: Држава без Влада, осакатена економија – како да се откочат процесите?

пред 11 месеци - Локално - Македонија

Бизнисот блокиран, аграрот пред колапс. Држава без Влада, осакатена економија. Како да се откочат процесите – дали идејата...

Политичката криза ги заглави субвенциите за земјоделците

Политичката криза ги заглави субвенциите за земјоделците

пред 11 месеци - Канал 77 - Македонија

На протести излегоа струмичките земјоделци. Побараа од институциите да не ги манипулираат, бидејќи како што рекоа, изморени се да ја барат ветената државна помош, со која претходната влада на големо се рекламираше.

Министерот за финансии на пат  земјоделците чекаат субвенции

Министерот за финансии на пат, земјоделците чекаат субвенции

пред 11 месеци - Либертас - Македонија

Министерот за фининасии Кирил Миноски е на пат во Америка, дознава телевизија 24 , а земјоделците и денеска пред шалтерите во банките ги чекаат парите.

TV 24  Министерот за финансии на пат  земјоделците чекаат субвенции

TV 24: Министерот за финансии на пат, земјоделците чекаат субвенции

пред 11 месеци - Бриф - Македонија

Министерот за фининасии Кирил Миноски е на пат во Америка, дознава телевизија 24 , а земјоделците и  денеска пред шалтерите во банките ги чекаат парите.

Времеплов
x