20
 За заедничка Македонија со масовни протести на 54 от ден  денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ со масовни протести на 54-от ден – денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 11 месеци - Сител - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денес, 54-ти ден по ред одржува масовен собир во Скопје. Голем број граѓани...

Денес се пишува историјата должни сме да истраеме во битката за Македонија

Денес се пишува историјата, должни сме да истраеме во битката за Македонија

пред 11 месеци - Република - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денес, 54-ти ден по ред одржува масовен собир во Скопје. Голем број граѓани...

54 ти ден за За заедничка Македонија  Фотогалерија

54-ти ден за „За заедничка Македонија“ (Фотогалерија)

пред 11 месеци - Вест - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денес, 54-ти ден по ред одржува масовен собир во Скопје. Голем број граѓани...

 За заедничка Македонија  Петок е денот

„За заедничка Македонија “: Петок е денот !

пред 11 месеци - Канал 5 - Македонија

Од иницијативата велат дека петок е денот кога ќе го соопштат нивниот план. Ивана Стојановска е пред сопбранието. Taа дознава каков е планот на иницијативата.

54 ден масовни протести Се очекува соопштување на конечниот план

54 ден масовни протести: Се очекува соопштување на конечниот план!

пред 11 месеци - Весник - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денес, 54-ти ден по ред одржува масовен собир во Скопје. Голем број граѓани...

 За заедничка Македонија со масовни протести на 54 от ден  денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ со масовни протести на 54-от ден – денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 11 месеци - Курир - Македонија

-Живееме во времиња кога се пишува историја. Македонија ги има најголемите и најмасовни протести во историјата. Тоа не прави...

КАМИОНИ ТРАКТОРИ КОМБАЈНИ ТАПАНИ Демонстрантите за заедничка Македонија излегоа со цел арсенал на улица

КАМИОНИ, ТРАКТОРИ, КОМБАЈНИ, ТАПАНИ: Демонстрантите за заедничка Македонија излегоа со цел арсенал на улица

пред 11 месеци - Телеграф - Македонија

Камиони, трактори, комбајни, багери обвиени со македонски знамиња го предводат протестниот марш кој денеска се одржува во Скопје, а е во организација на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.

 За заедничка Македонија со масовни протести на 54 от ден  денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ со масовни протести на 54-от ден – денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 11 месеци - Вистина - Без катеторија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денес, 54-ти ден по ред одржува масовен собир во Скопје. Голем број граѓани...

 За заедничка Македонија со масовни протести на 54 от ден  денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ со масовни протести на 54-от ден – денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 11 месеци - Прес 24 - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денес, 54-ти ден по ред одржува масовен собир во Скопје. Голем број граѓани...

 За заедничка Македонија со масовни протести на 54 от ден  денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ со масовни протести на 54-от ден – денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 11 месеци - Пулс 24 - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денес, 54-ти ден по ред одржува масовен собир во Скопје. Голем број граѓани...

Оттука следете ги протестите во живо

Оттука следете ги протестите во живо

пред 11 месеци - Прес 24 - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук вчера ги повикува сите граѓани, за денеска, петок (масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

„За заедничка Македонија“ на 54-от ден – денес е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 11 месеци - Нетпрес - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денес, 54-ти ден по ред одржува масовен собир во Скопје. Голем број граѓани...

 За заедничка Македонија повикува на голем народен собир денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ повикува на голем народен собир- денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 11 месеци - Весник - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија" на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, денеска (21.4.2017) масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

 За заедничка Македонија повикува на голем народен собир денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ повикува на голем народен собир- денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 11 месеци - Вечер - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија" на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, денеска (21.4.2017) масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

Граѓанската иницијатива За заедничка Македонија продолжува со протести

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ продолжува со протести

пред 11 месеци - МТВ 1 - Македонија

Продолжуваат протестите на иницијативата „За заедничка Македонија“. Се маршира во Скопје и во другите градови. Од оваа иницијатива...

 За заедничка Македонија повикува на голем народен собир денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ повикува на голем народен собир- денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 11 месеци - Сител - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, денеска (21.4.2017) масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

ПЕТОК Е ДЕНОТ Граѓаните повикани масовно да излезат на протест за заедничка Македонија

ПЕТОК Е ДЕНОТ: Граѓаните повикани масовно да излезат на протест за заедничка Македонија

пред 11 месеци - Телеграф - Македонија

Петок 21 април е денот кога ќе ги соопштиме нашиот план и нашите барања. Тоа е гласот на стотици илјади граѓани кои нè поддржуваат во нашата борба .

 За заедничка Македонија со повик на ФБ Петок е денот

„За заедничка Македонија“ со повик на ФБ: Петок е денот!

пред 11 месеци - Канал 5 - Македонија

Од иницијативата велат дека петок е денот кога ќе го соопштат нивниот план. -Живееме во времиња кога се пишува историја. Македонија ги има најголемите и најмасовни протести во историјата.

ДЕНЕСКА Е ДЕНОТ  За заедничка Македонија повикува на голем народен собир ќе го соопштат нивниот план

ДЕНЕСКА Е ДЕНОТ: „За заедничка Македонија“ повикува на голем народен собир-ќе го соопштат нивниот план

пред 11 месеци - Infomax - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, денеска (21.4.2017) масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

 За заедничка Македонија повикува на голем народен собир денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ повикува на голем народен собир- денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 11 месеци - Денешен - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, денеска (21.4.2017) масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА ќе го соопшти својот план  ПЕТОК Е ДЕНОТ

ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА ќе го соопшти својот план - ПЕТОК Е ДЕНОТ!

пред 11 месеци - Прес 24 - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук вчера ги повикува сите граѓани, за денеска, петок (масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

 За заедничка Македонија повикува на голем народен собир денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ повикува на голем народен собир- денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 11 месеци - Курир - Македонија

-Живееме во времиња кога се пишува историја.Македонија ги има најголемите и најмасовни протести во историјата. Тоа не прави...

 За заедничка Македонија повикува на голем народен собир

„За заедничка Македонија“ повикува на голем народен собир

пред 11 месеци - Пулс 24 - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, денеска (21.4.2017) масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

 За заедничка Македонија повикува на голем народен собир денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

„За заедничка Македонија“ повикува на голем народен собир- денеска е денот кога ќе го соопштат нивниот план

пред 11 месеци - Вистина - Без катеторија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, денеска (21.4.2017) масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

ПЕТОК Е ДЕНОТ Најава за голем народен собир на иницијативата За заедничка Македонија

ПЕТОК Е ДЕНОТ: Најава за голем народен собир на иницијативата „За заедничка Македонија“

пред 11 месеци - ТВ Нова - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани во  петок (21.4.2017) масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

„За заедничка Македонија“: Денеска ќе го соопштиме планот и барањата

пред 11 месеци - Нетпрес - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, денеска (21.4.2017) масовно да излезат на улиците ширум Македонија.

Петок е денот повик за голем народен собир за заедничка Македонија

Петок е денот, повик за голем народен собир за заедничка Македонија

пред 11 месеци - Лидер - Без катеторија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, денеска петок (21.

Граѓанската иницијатива За заедничка Македонија и денеска протестира против Тиранската платформа

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денеска протестира против Тиранската платформа

пред 11 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ и денеска протестира против Тиранската платформа Со македонски песни почна и заврши и денешниот 53-ти по ред протест За Заедничка Македонија.

Петок е денот повик за голем народен собир за заедничка Македонија

Петок е денот, повик за голем народен собир за заедничка Македонија

пред 11 месеци - Весник - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, утре петок (21.4.

Петок е денот повик за голем народен собир за заедничка Македонија

Петок е денот, повик за голем народен собир за заедничка Македонија

пред 11 месеци - Весник - Македонија

Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија" на социјалната мрежа Фејсбук ги повикува сите граѓани, утре петок (21.4.

Времеплов
x