20
Поставени 8 туристички патоказни табли низ повеќе локации во Скопје

Поставени 8 туристички патоказни табли низ повеќе локации во Скопје

пред 9 месеци - Весник - Македонија

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави...

Поставени 8 туристички патоказни табли низ повеќе локации во Скопје

Поставени 8 туристички патоказни табли низ повеќе локации во Скопје

пред 9 месеци - Вечер - Скопје

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави...

Поставени осум туристички патоказни табли

Поставени осум туристички патоказни табли

пред 9 месеци - Економски - Економија

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот.

Поставени осум туристички патоказни табли

Поставени осум туристички патоказни табли

пред 9 месеци - Алфа - Македонија

Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни табли“ поставени се осум столба со по три патоказни табли, кои ќе им послужат на посетителите и на граѓаните лесно да се ориентираат.

Поставени осум туристички патоказни табли

Поставени осум туристички патоказни табли

пред 9 месеци - Канал 5 - Македонија

Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни табли“ поставени се осум столба со по три патоказни табли, кои...

Поставени осум туристички патоказни табли во Скопје

Поставени осум туристички патоказни табли во Скопје

пред 9 месеци - Денар - Економија

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот.

Поставени осум патоказни табли во центарот на градот

Поставени осум патоказни табли во центарот на градот

пред 9 месеци - Весник - Македонија

Градот Скопје, со цел промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот.

Поставени осум туристички патоказни табли

Поставени осум туристички патоказни табли

пред 9 месеци - Сител - Македонија

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот.

Поставени осум патоказни табли во центарот на градот

Поставени осум патоказни табли во центарот на градот

пред 9 месеци - Република - Скопје

Градот Скопје, со цел промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот.

Поставени 8 туристички патоказни табли

Поставени 8 туристички патоказни табли

пред 9 месеци - Курир - Скопје

Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни табли“ поставени се 8 столба со по 3 патоказни табли, кои ќе им...

Град Скопје  Поставени осум туристички патоказни табли

Град Скопје: Поставени осум туристички патоказни табли

пред 9 месеци - Актуелно24 - Македонија

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот.

Поставени 8 туристички патоказни табли

Поставени 8 туристички патоказни табли

пред 9 месеци - Вистина - Без катеторија

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави 8 (осум) патоказни табли, на осум локации во центарот на градот.

ГАЛЕРИЈА  Поставени туристички патоказни табли во Скопје

ГАЛЕРИЈА: Поставени туристички патоказни табли во Скопје

пред 9 месеци - Прес 24 - Без катеторија

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави 8 (осум) патоказни табли, на осум локации во центарот на градот.

Поставени осум туристички патоказни табли

Поставени осум туристички патоказни табли

пред 9 месеци - A1on - Македонија

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот.

Поставени осум туристички патоказни табли

Поставени осум туристички патоказни табли

пред 9 месеци - +Инфо - Скопје

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје информира дека поставил осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот.

Градот Скопје постави осум патоказни табли за туристите

Градот Скопје постави осум патоказни табли за туристите

пред 9 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот, за промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите.

Градот Скопје постави осум патоказни табли за туристите

Градот Скопје постави осум патоказни табли за туристите

пред 9 месеци - Локално - Македонија

Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот, за промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите.

Поставени осум туристички патоказни табли

Поставени осум туристички патоказни табли

пред 9 месеци - Лидер - Живот

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот.

Поставени нови осум туристички патоказни табли во Скопје

пред 9 месеци - Нетпрес - Македонија

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави 8 (осум) патоказни табли, на осум локации во центарот на градот.

Времеплов
x