20
Груевски Во 2006 та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

пред 11 месеци - Весник - Македонија

Обвинувањата од страна на СДСМ дека наводно ќе сме им оставеле празен буџет, имено вистината е сосема различна од тоа. На...

Груевски Оставаме огромни средства во Буџетот

Груевски: Оставаме огромни средства во Буџетот

пред 11 месеци - Сител - Македонија

Во Буџетот на Република Македонија оставаме огромни средства на новото парламентарно мнозинство за разлика од 2006 година...

ГРУЕВСКИ Оставаме огромни средства во буџетот за разлика од 2006 година

ГРУЕВСКИ: Оставаме огромни средства во буџетот за разлика од 2006 година

пред 11 месеци - Телеграф - Економија

Во буџетот на Република Македонија оставаме огромни средства на новото парламентарно мнозинство за разлика од 2006 година...

СДСМ: Следува темелна ревизија на сите трошења на пари од граѓаните

пред 11 месеци - Канал 5 - Македонија

- Следува период во кој новата Влада ќе ги преиспита сите задолжувања што ги направи досегашната власт изминативе години...

СДСМ Државниот долг денес е повеќе од 5 милијарди евра

СДСМ: Државниот долг денес е повеќе од 5 милијарди евра

пред 11 месеци - +Инфо - Економија

Следува период во кој новата влада ќе ги преиспита сите задолжувања што ги направи досегашната власт изминативе години на крајно нетранспарентен начин,“ велат од СДСМ.

Груевски Оставаме огромни средства во Буџетот

Груевски: Оставаме огромни средства во Буџетот

пред 11 месеци - Алфа - Економија

- На почетокот од неделава во Буџетот на Република Македонија имаше на располагање 180 милиони евра, а откако Уставниот суд...

Груевски Оставаме огромни средства во Буџетот

Груевски: Оставаме огромни средства во Буџетот

пред 11 месеци - Прес 24 - Македонија

Во Буџетот на Република Македонија оставаме огромни средства на новото парламентарно мнозинство за разлика од 2006 година...

СДСМ Следува темелна ревизија на сите трошења на пари на граѓаните од Груевски и соработниците

СДСМ: Следува темелна ревизија на сите трошења на пари на граѓаните од Груевски и соработниците

пред 11 месеци - A1on - Економија

„Следува период во кој новата Влада ќе ги преиспита сите задолжувања што ги направи досегашната власт изминативе години на крајно нетранспарентен начин.

Груевски Во 2006 та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

пред 11 месеци - Пулс 24 - Македонија

Обвинувањата од страна на СДСМ дека наводно ќе сме им оставеле празен буџет, имено вистината е сосема различна од тоа. На...

Груевски Во 2006 та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

пред 11 месеци - Вистина - Без катеторија

Обвинувањата од страна на СДСМ дека наводно ќе сме им оставеле празен буџет, имено вистината е сосема различна од тоа. На...

Груевски Во 2006 та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

пред 11 месеци - ТВ Нова - Македонија

Обвинувањата од страна на СДСМ дека наводно ќе сме им оставеле празен буџет, имено вистината е сосема различна од тоа. На...

Груевски Во 2006 та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

пред 11 месеци - Курир - Македонија

-Од нив дел по одлуката на Уставен суд ќе одат за субвенции на земјоделците, а тоа се околу 50 милиони евра, така што оставаме огромни средства на новото мнозинство кое што деновиве ја преговара владата.

Груевски Во 2006 та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

пред 11 месеци - Пулс 24 - Македонија

Обвинувањата од страна на СДСМ дека наводно ќе сме им оставеле празен буџет, имено вистината е сосема различна од тоа. На...

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 млн евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

пред 11 месеци - Нетпрес - Македонија

Обвинувањата од страна на СДСМ дека наводно ќе сме им оставеле празен Буџет, имено вистината е сосема различна од тоа, на...

СДСМ наследи 180 милиони евра во буџетот

СДСМ наследи 180 милиони евра во буџетот

пред 11 месеци - Арена - Без катеторија

СДСМ наследува полн буџет од 180 милиони евра кеш за трошење, во 2006-та ВМРО-ДПМНЕ наследи само 1 милион евра и блокирана...

Што остана од сметката на владата за трошење

Што остана од сметката на владата за трошење?

пред 11 месеци - Фаланга - Македонија

Главната контра пропаганда која провмрвоските медиуми може да ја изнајдат во денот кога Заев го доби мандатот за формирање...

СДСМ во буџетската каса ќе затекне 180 милиони евра достапни за трошење веднаш

СДСМ во буџетската каса ќе затекне 180 милиони евра достапни за трошење веднаш

пред 11 месеци - Сител - Економија

Embedded video for СДСМ во буџетската каса ќе затекне 180 милиони евра достапни за трошење веднаш Новата влада ќе затекне 180 милиони евра во буџетската каса расположливи за трошење веднаш.

СДСМ ЌЕ НАСЛЕДИ ПОЛН БУЏЕТ ОД 180 МИЛИОНИ ЕВРА ВМРО ДПМНЕ наследи блокирана сметка

СДСМ ЌЕ НАСЛЕДИ ПОЛН БУЏЕТ ОД 180 МИЛИОНИ ЕВРА: ВМРО-ДПМНЕ наследи блокирана сметка

пред 11 месеци - Infomax - Македонија

Доколку оваа недела СДСМ формира влада, овонеделниот пресек според информациите од министерството за финансии покажува дека СДСМ наследува полн буџет од над 180 милиони евра.

Времеплов
x