20
Груевски Во моментов се градат три нови автопати идната недела започнуваат три нови реконструкции

Груевски: Во моментов се градат три нови автопати, идната недела започнуваат три нови реконструкции

пред 11 месеци - Весник - Македонија

Во моментот се градат три автопати, едниот е веќе речиси готов, а тоа е Демир Капија-Смоквица, во полн ек и во длабока фаза...

Стартува изградбата на автопатот Скопје  Куманово делницата Куманово  Скопје скоро готова

Стартува изградбата на автопатот Скопје – Куманово, делницата Куманово – Скопје скоро готова

пред 11 месеци - Алфа - Економија

Почнаа градежните работи на автопатот Скопје – Куманово. Обратната делница , пак, Куманово - Скопје е изградена скоро 95%.

Груевски Во 2006 та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

пред 11 месеци - ТВ Нова - Македонија

Не се точни обвинувањата од СДСМ дека државната каса е празна, изјави денеска лидерот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски. Вистината...

Се градат три нови автопати идната недела започнува реконструкција на три нови делници

Се градат три нови автопати, идната недела започнува реконструкција на три нови делници

пред 11 месеци - ТВ Нова - Македонија

На македонските автопатишта во моментов се реализираат градежни активности во вредност од 850 милиони евра при што се градат...

Груевски Во моментов се градат три нови автопати идната недела започнуваат три нови реконструкции

Груевски: Во моментов се градат три нови автопати, идната недела започнуваат три нови реконструкции

пред 11 месеци - Пулс 24 - Македонија

Во моментот се градат три автопати, едниот е веќе речиси готов, а тоа е Демир Капија-Смоквица, во полн ек и во длабока фаза...

Груевски Во моментов се градат три нови автопати идната недела започнуваат три нови реконструкции

Груевски: Во моментов се градат три нови автопати, идната недела започнуваат три нови реконструкции

пред 11 месеци - Курир - Македонија

-Тука не сметаме на регионалните патишна, на локалните туку само автопатите и овие автопати се во должина од 132 километра...

Груевски Во моментов се градат три нови автопати идната недела започнуваат три нови реконструкции

Груевски: Во моментов се градат три нови автопати, идната недела започнуваат три нови реконструкции

пред 11 месеци - Прес 24 - Македонија

Во моментот се градат три автопати, едниот е веќе речиси готов, а тоа е Демир Капија-Смоквица, во полн ек и во длабока фаза...

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје  Куманово

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје – Куманово

пред 11 месеци - Пулс 24 - Македонија

Деновиве почна реконструкција на патниот правец Скопје – Куманово, додека од Куманово кон Скопје се 98 отсто завршено. За...

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје  Куманово

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје – Куманово

пред 11 месеци - Вистина - Без катеторија

Деновиве почна реконструкција на патниот правец Скопје – Куманово, додека од Куманово кон Скопје се 98 отсто завршено. За...

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје  Куманово

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје – Куманово

пред 11 месеци - ТВ Нова - Македонија

Деновиве почна реконструкција на патниот правец Скопје – Куманово, додека од Куманово кон Скопје се 98 отсто завршено. За...

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје  Куманово

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје – Куманово

пред 11 месеци - Прес 24 - Економија

Деновиве почна реконструкција на патниот правец Скопје – Куманово, додека од Куманово кон Скопје се 98 отсто завршено. За...

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје  Куманово

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје – Куманово

пред 11 месеци - Курир - Македонија

Според него, останати се делови околу сигнализацијата на патот, а целосната изградба треба да заврши кон крајот на годината.

Груевски изврши увид на градежните работи на патниот правец Скопје – Куманово

пред 11 месеци - Нетпрес - Економија

Деновиве почна реконструкција на патниот правец Скопје – Куманово, додека од Куманово кон Скопје се 98 отсто завршено. За...

Времеплов
x