20
Академија Пандев интензивно се шири  Нови школи во сите домашни фудбалски центри

Академија Пандев интензивно се шири: Нови школи во сите домашни фудбалски центри!

пред 9 месеци - Екипа - Фудбал

Младите таленти во ФК Академија Пандев постојано се докажуваат и го подигаат реномето на младинската фудбалска школа што функционира под капата на ФК Академија Пандев.

Нови школи во сите фудбалски центри ќе работат под капата на ФК Академија Пандев

Нови школи во сите фудбалски центри ќе работат под капата на ФК Академија Пандев

пред 9 месеци - A1on - Фудбал

Младите таленти во ФК Академија Пандев постојано се докажуваат и го подигаат реномето на Младинската фудбалска школа што функционира под капата на ФК Академија Пандев.

Времеплов
x