20
Груевски Во 2006 та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

пред 9 месеци - Весник - Македонија

Обвинувањата од страна на СДСМ дека наводно ќе сме им оставеле празен буџет, имено вистината е сосема различна од тоа. На...

Груевски Оставаме огромни средства во Буџетот

Груевски: Оставаме огромни средства во Буџетот

пред 9 месеци - Сител - Македонија

Во Буџетот на Република Македонија оставаме огромни средства на новото парламентарно мнозинство за разлика од 2006 година...

ГРУЕВСКИ Оставаме огромни средства во буџетот за разлика од 2006 година

ГРУЕВСКИ: Оставаме огромни средства во буџетот за разлика од 2006 година

пред 9 месеци - Телеграф - Економија

Во буџетот на Република Македонија оставаме огромни средства на новото парламентарно мнозинство за разлика од 2006 година...

Груевски Оставаме огромни средства во Буџетот

Груевски: Оставаме огромни средства во Буџетот

пред 9 месеци - Алфа - Економија

- На почетокот од неделава во Буџетот на Република Македонија имаше на располагање 180 милиони евра, а откако Уставниот суд...

Струмичките земјоделци бараат итна исплата на сите субвенции

Струмичките земјоделци бараат итна исплата на сите субвенции

пред 9 месеци - 24 вести - Економија

Струмичките земјоделци апелираат до платежната агенција и Министерството за финансии веднаш да се пуштат субвенциите за минатата година оти тонат во долгови.

Груевски Оставаме огромни средства во Буџетот

Груевски: Оставаме огромни средства во Буџетот

пред 9 месеци - Прес 24 - Македонија

Во Буџетот на Република Македонија оставаме огромни средства на новото парламентарно мнозинство за разлика од 2006 година...

Груевски Во 2006 та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

пред 9 месеци - Курир - Македонија

-Од нив дел по одлуката на Уставен суд ќе одат за субвенции на земјоделците, а тоа се околу 50 милиони евра, така што оставаме огромни средства на новото мнозинство кое што деновиве ја преговара владата.

Груевски Во 2006 та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

пред 9 месеци - Вистина - Без катеторија

Обвинувањата од страна на СДСМ дека наводно ќе сме им оставеле празен буџет, имено вистината е сосема различна од тоа. На...

Груевски Во 2006 та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

пред 9 месеци - ТВ Нова - Македонија

Обвинувањата од страна на СДСМ дека наводно ќе сме им оставеле празен буџет, имено вистината е сосема различна од тоа. На...

Груевски Во 2006 та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

пред 9 месеци - Пулс 24 - Македонија

Обвинувањата од страна на СДСМ дека наводно ќе сме им оставеле празен буџет, имено вистината е сосема различна од тоа. На...

Груевски Во 2006 та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

пред 9 месеци - Пулс 24 - Македонија

Обвинувањата од страна на СДСМ дека наводно ќе сме им оставеле празен буџет, имено вистината е сосема различна од тоа. На...

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 млн евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати долгови

пред 9 месеци - Нетпрес - Македонија

Обвинувањата од страна на СДСМ дека наводно ќе сме им оставеле празен Буџет, имено вистината е сосема различна од тоа, на...

На сметките на земјоделците легнаа 7 5 милиони евра субвенции

На сметките на земјоделците легнаа 7,5 милиони евра субвенции

пред 9 месеци - Дневник - Економија

Министерството за финансии од вчера почна со исплатата на субвенциите. Исплатата следува веднаш по објавување на одлуката...

По одлуката на Уставен владата на ВМРО ДПМНЕ започна со исплата на субвенциите

По одлуката на Уставен, владата на ВМРО-ДПМНЕ започна со исплата на субвенциите

пред 9 месеци - Економски - Економија

Министерството за финансии денеска започна со исплата на субвенциите на земјоделците, веднаш по објавување на одлуката на Уставен суд во Службен весник со која ги отстранува законските пречки за исплата, соопшти кабинетот на министерот за финансии.

Земјоделците ги добија парите за субвенции од денеска почна исплатата

Земјоделците ги добија парите за субвенции, од денеска почна исплатата

пред 9 месеци - Алфа - Македонија

Министерството за финансии веќе врши исплати откако одлуката на Уставниот суд беше објавена во службен весник, со што беа отстранети законските пречки за исплата на субвенциите Земјоделците почнаа да ги добиваат субвенциите.

Почна исплатата на субвенции

Почна исплатата на субвенции

пред 9 месеци - 24 вести - Економија

Исплатата на субвенциите почна. Денеска субвенции добија дел од земјоделцците, останатите според најавите ќе ги добијат парите во следните денови.

ВМРО ДПМНЕ Со исплатата на субевнциите паднаа во вода манипулациите

ВМРО-ДПМНЕ: Со исплатата на субевнциите паднаа во вода манипулациите

пред 9 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for ВМРО-ДПМНЕ: Со исплатата на субевнциите паднаа во вода манипулациите

Почна исплатата на субвенциите за земјоделците

Почна исплатата на субвенциите за земјоделците

пред 9 месеци - Сител - Економија

Embedded video for Почна исплатата на субвенциите за земјоделците Почна исплатата на земјоделските субвенции. Над 13,5 милиони евра легнаа на сметките на земјоделците.

ВМРО ДПМНЕ Паднаа во вода манипулациите дека нема пари во буџетот

ВМРО-ДПМНЕ: Паднаа во вода манипулациите дека нема пари во буџетот

пред 9 месеци - МТВ 1 - Македонија

Исплатата на субвенциите за земјоделците само го потврди фактот дека има пари во буџетот за таа намена велат од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ Најважно е што има гаранции и се деблокираат процесите

ВМРО-ДПМНЕ: Најважно е што има гаранции и се деблокираат процесите

пред 9 месеци - Сител - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска порача дека е најважно што постојат гаранциите кои вчера ги достави претседателот на СДСМ Зоран Заев за добивање мандат за формирање влада од претседателот на државата, како и дека се деблокираат процесите.

ВМРО ДПМНЕ Наредниот период ќе покаже кој ќе биде излажан од гаранциите на Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Наредниот период ќе покаже кој ќе биде излажан од гаранциите на Заев

пред 9 месеци - Телеграф - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска порача дека е најважно што постојат гаранциите што вчера ги достави претседателот на СДСМ, Зоран Заев , за добивање мандат за формирање влада од претседателот на државата, како и дека се деблокираат процесите.

По одлуката на Уставен владата на ВМРО ДПМНЕ започна со исплата на субвенциите

По одлуката на Уставен, владата на ВМРО-ДПМНЕ започна со исплата на субвенциите

пред 9 месеци - Курир - Македонија

– Исплатени се 463 милиони денари субвенции во рамки на кои целосно се подмирени обврски за субвенции заклучно 2015 година,...

ВМРО ДПМНЕ паднаа во вода манипулациите на СДС дека нема пари во буџетот

ВМРО-ДПМНЕ: паднаа во вода манипулациите на СДС дека нема пари во буџетот

пред 9 месеци - Актуелно24 - Македонија

Наредниот период ќе покаже кој ќе биде излажан од криминалецот Зоран Заев. Дали ќе бидат излажани лидерите на албанските...

Костовски Наредниот период ќе покаже кој ќе биде излажан од криминалецот Зоран Заев

Костовски: Наредниот период ќе покаже кој ќе биде излажан од криминалецот Зоран Заев

пред 9 месеци - Весник - Македонија

Наредниот период ќе покаже кој ќе биде излажан од криминалецот Зоран Заев, истакна на денешната прес-конференција Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ.

Костовски Наредниот период ќе покаже кој ќе биде излажан од криминалецот Зоран Заев

Костовски: Наредниот период ќе покаже кој ќе биде излажан од криминалецот Зоран Заев

пред 9 месеци - Вечер - Македонија

Наредниот период ќе покаже кој ќе биде излажан од криминалецот Зоран Заев, истакна на денешната прес-конференција Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ.

Почна исплатата на земјоделските субвенции

Почна исплатата на земјоделските субвенции

пред 9 месеци - Телма - Економија

Дел од земјоделците денеска на своите сметки конечно ги добија парвите пари од субвенциите, кои им доцнеа веќе седум месеци.

Костовски Наредниот период ќе покаже кој ќе биде излажан од криминалецот Зоран Заев

Костовски: Наредниот период ќе покаже кој ќе биде излажан од криминалецот Зоран Заев

пред 9 месеци - Курир - Македонија

Во продолжение следува интегрален текст од прес-конференцијата на Костовски Дали ќе бидат излажани лидерите на албанските...

Почна исплатата на субвенциите

Почна исплатата на субвенциите

пред 9 месеци - Актуелно24 - Македонија

Министерството за финансии соопшти дека започнало со исплатата на субвенциите на земјоделците, веднаш по објавување на одлуката...

Започна исплатата на субвенциите за земјоделците

Започна исплатата на субвенциите за земјоделците

пред 9 месеци - Алфа - Македонија

Министерството за финансии, стои во текстот, остана доследно на спроведување на законската регулатива и покрај бројните шпекулации во изминатиов период.

Костовски Наредниот период ќе покаже кој ќе биде излажан од криминалецот Зоран Заев

Костовски: Наредниот период ќе покаже кој ќе биде излажан од криминалецот Зоран Заев

пред 9 месеци - Пулс 24 - Македонија

Наредниот период ќе покаже кој ќе биде излажан од криминалецот Зоран Заев, истакна на денешната прес-конференција Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ.

Времеплов
x