20
Земјотрес почувствуван во Македонија

Земјотрес почувствуван во Македонија

пред 11 месеци - Курир - Македонија

Инаку, во неделата во 04 часот и 08 минути утрото земјотрес со јачина од 4,2 степени по Рихтер го стресе Скопје. Со оглед на тоа дека потресот е слаб, нема простор за паника.

Земјотрес почувствуван во Македонија

Земјотрес почувствуван во Македонија

пред 11 месеци - ТВ Нова - Македонија

Земјотрес со слаб интензитет е почувствуван попладнево во Македонија. Потресот бил со епицентар на 13 километри од Гостивар, со магнитуда од 2,1 степени по Рихтер.

Повторно почувствуван земјотрес во Македонија

Повторно почувствуван земјотрес во Македонија

пред 11 месеци - Прес 24 - Македонија

Земјотрес со слаб интензитет е почувствуван попладнево во Македонија. Потресот бил со епицентар на 13 километри од Гостивар, со магнитуда од 2,1 степени по Рихтер.

Земјотрес почувствуван во Македонија

Земјотрес почувствуван во Македонија

пред 11 месеци - Бркај работа - Македонија

Земјотрес со слаб интензитет е почувствуван попладнево во Македонија. Потресот бил со епицентар на 13 километри од Гостивар, со магнитуда од 2,1 степени по Рихтер.

Нов земјотрес во Македонија

Нов земјотрес во Македонија

пред 11 месеци - Пулс 24 - Македонија

Земјотрес со слаб интензитет е почувствуван попладнево во Македонија. Потресот бил со епицентар на 13 километри од Гостивар, со магнитуда од 2,1 степени по Рихтер.

Повторно земјотрес почувствуван во Македонија

Повторно земјотрес почувствуван во Македонија

пред 11 месеци - Весник - Македонија

Попладнево земјотрес со слаб интензитет е почувствуван во Македонија. Потресот бил со епицентар на 13 километри од Гостивар, со магнитуда од 2,1 степени по Рихтер.

Нов земјотрес ја стресе Македонија

Нов земјотрес ја стресе Македонија

пред 11 месеци - Сител - Македонија

Попладнево земјотрес со слаб интензитет е почувствуван во Македонија. Потресот бил со епицентар на 13 километри од Гостивар, со магнитуда од 2,1 степени по Рихтер.

Повторно земјотрес почувствуван во Македонија

Повторно земјотрес почувствуван во Македонија

пред 11 месеци - Вечер - Македонија

Попладнево земјотрес со слаб интензитет е почувствуван во Македонија. Потресот бил со епицентар на 13 километри од Гостивар, со магнитуда од 2,1 степени по Рихтер.

Земјотрес почувствуван во Македонија

Земјотрес почувствуван во Македонија

пред 11 месеци - Република - Живот

Попладнево земјотрес со слаб интензитет е почувствуван во Македонија. Потресот бил со епицентар на 13 километри од Гостивар, со магнитуда од 2,1 степени по Рихтер.

Слаб земјотрес со епицентар во Гостиварско

Слаб земјотрес со епицентар во Гостиварско

пред 11 месеци - +Инфо - Македонија

Попладнево земјотрес со слаб интензитет е почувствуван во Македонија. Потресот бил со епицентар на 13 километри од Гостивар, со магнитуда од 2,1 степени по Рихтер.

Земјотрес почувствуван во Македонија

Земјотрес почувствуван во Македонија

пред 11 месеци - Прес 24 - Македонија

Попладнево земјотрес со слаб интензитет е почувствуван во Македонија. Потресот бил со епицентар на 13 километри од Гостивар, со магнитуда од 2,1 степени по Рихтер.

Земјотрес почувствуван во Македонија

Земјотрес почувствуван во Македонија

пред 11 месеци - Денешен - Македонија

Попладнево земјотрес со слаб интензитет е почувствуван во Македонија. Потресот бил со епицентар на 13 километри од Гостивар, со магнитуда од 2,1 степени по Рихтер.

Од рано наутро многу земјотреси   тлото се тресе на Балканот

Од рано наутро многу земјотреси - тлото се тресе на Балканот

пред 11 месеци - Прес 24 - Балкан

Многу потреси од рано утринава се регистрирани на Балканот и во Европа. Последен потрес е регистриран во Босна, со епицентар во Сараево и јачина од 2,9 степени по Рихтер.

Повторно силен земјотрес  нема жртви

Повторно силен земјотрес, нема жртви

пред 11 месеци - Сител - Свет

Земјотрес со интензитет од 5 степени по Рихтеровата скала, беше регистриран денеска наутро во северниот дел на Аргентина, соопшти ТАСС, повикувајќи се на геофизичкиот институт на САД.

Земјотрес во Аргентина  нема жртви

Земјотрес во Аргентина, нема жртви

пред 11 месеци - Курир - Свет

Епицентарот на потресот се наоѓал на 117 километри северозападно од градот Сан Луис, со население од околу 184 илјади луѓе, а се случил на длабочина 169 километри.

Земјотрес од 5 степени во Аргентина

Земјотрес од 5 степени во Аргентина

пред 11 месеци - Канал 5 - Свет

Епицентарот на потресот се наоѓал на 117 километри северозападно од градот Сан Луис, со население од околу 184 илјади луѓе, а се случил на длабочина 169 километри.

Земјотрес во Аргентина  нема жртви

Земјотрес во Аргентина, нема жртви

пред 11 месеци - A1on - Свет

Земјотрес со интензитет од 5 степени по Рихтеровата скала, беше регистриран денеска наутро во северниот дел на Аргентина, соопшти ТАСС, повикувајќи се на геофизичкиот институт на САД.

Земјотрес во Аргентина  нема жртви

Земјотрес во Аргентина, нема жртви

пред 11 месеци - +Инфо - Свет

Земјотрес со интензитет од 5 степени по Рихтеровата скала, беше регистриран денеска наутро во северниот дел на Аргентина, соопшти ТАСС, повикувајќи се на геофизичкиот институт на САД.

Утрово земјотрес од 5 степени во Аргентина    граѓаните бегале во паника

Утрово земјотрес од 5 степени во Аргентина - граѓаните бегале во паника

пред 11 месеци - Прес 24 - Свет

Земјотрес со интензитет од 5 степени по Рихтеровата скала, беше регистриран денеска наутро во северниот дел на Аргентина, соопшти ТАСС, повикувајќи се на геофизичкиот институт на САД.

Земјотрес во Аргентина  нема жртви

Земјотрес во Аргентина, нема жртви

пред 11 месеци - Канал 77 - Свет

Земјотрес со интензитет од 5 степени по Рихтеровата скала, беше регистриран денеска наутро во северниот дел на Аргентина.

Земјата силно се тресеше

Земјата силно се тресеше!

пред 11 месеци - Локално - Свет

Земјотрес со интензитет од 5 степени денес, утрово беше почувствуван во северниот дел на Аргентина, соопшти ТАСС, повикувајќи се на геофизички институт на САД.

Попладнево многу потреси   земјотреси од 4 7 степени низ светот

Попладнево многу потреси - земјотреси од 4,7 степени низ светот

пред 11 месеци - Прес 24 - Свет

Попладнево низ светот се регистрирани голем број потреси. Се тресат и Балканот и Европа, а последниот потрес е регистриран во Турција, со јачина од 2,7 по Рихтер.

Времеплов
x