20
Без екстерно ќе се врати подарувањето оцени

Без екстерно ќе се врати подарувањето оцени

пред 11 месеци - Вест - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција оцени дека намерата да се укине екстерното тестирање не е реформа, туку антиреформа и популистичката мерка која е на штета на учениците.

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање а сега ќе гласа против

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање, а сега ќе гласа против

пред 11 месеци - Вистина - Без катеторија

Демократската Унија за Интеграција на Али Ахмети во својата изборна програма од 2014 година, на страна 189 децидно најавува...

Ристовски Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

Ристовски: Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

пред 11 месеци - Вистина - Без катеторија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција оцени дека намерата да се укине екстерното тестирање не е реформа, туку антиреформа и популистичката мерка која е на штета на учениците.

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање а сега ќе гласа против

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање, а сега ќе гласа против

пред 11 месеци - Весник - Македонија

Демократската Унија за Интеграција на Али Ахмети во својата изборна програма од 2014 година, на страна 189 децидно најавува...

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање а сега ќе гласа против

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање, а сега ќе гласа против

пред 11 месеци - Република - Македонија

Демократската Унија за Интеграција на Али Ахмети во својата изборна програма од 2014 година, на страна 189 децидно најавува...

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање а сега ќе гласа против

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање, а сега ќе гласа против

пред 11 месеци - Курир - Македонија

Па така, во својата програма ДУИ најавува „спроведување на екстерното тестирање, како инструмент кој обезбедува квалитет и објективен премин од едно ниво на образованието на друго.

Спиро Ристовски Укинувањето на екстерното е антиреформа

Спиро Ристовски: Укинувањето на екстерното е антиреформа

пред 11 месеци - Факултети - Живот

Ако се укине екстерното, постепено се ќе се врати по старо. Тие со поголемо влијание, ќе ургираат нивното дете да биде со одличен успех без разлика на неговиот квалитет.

ВМРО ДПМНЕ ДО РОДИТЕЛИТЕ Укинувањето на екстерното тестирање е штетно за учениците

ВМРО-ДПМНЕ ДО РОДИТЕЛИТЕ: Укинувањето на екстерното тестирање е штетно за учениците

пред 11 месеци - Телеграф - Македонија

Со предупредување дека со укинувањето на екстерното тестирање ќе се намали квалитетот на образованието во земјава излезе...

ДУИ ИСТИ КАКО ЗАЕВ Си плукаат по сопствените програми

ДУИ ИСТИ КАКО ЗАЕВ: Си плукаат по сопствените програми

пред 11 месеци - Infomax - Македонија

Демократската Унија за Интеграција на Али Ахмети во својата изборна програма од 2014 година, на страна 189 децидно најавува...

Ристовски Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

Ристовски: Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

пред 11 месеци - Дневник - Без катеторија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција оцени дека намерата да се укине екстерното тестирање не е реформа, туку антиреформа и популистичката мерка која е на штета на учениците.

Ристовски Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

Ристовски: Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

пред 11 месеци - Курир - Македонија

–  Намерата на СДС да го укине екстерното тестирање е додворување на дел од родителите кои се третираат само како потенцијални...

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање а сега ќе гласа против

ДУИ во програмата од 2014 најави екстерно тестирање, а сега ќе гласа против

пред 11 месеци - Пулс 24 - Македонија

Демократската Унија за Интеграција на Али Ахмети во својата изборна програма од 2014 година, на страна 189 децидно најавува...

ВМРО ДПМНЕ Укинувањето на екстерното е антиреформа на СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ: Укинувањето на екстерното е антиреформа на СДСМ

пред 11 месеци - МТВ 1 - Македонија

Најавата на СДСМ за укинување на екстерното тестирање е само обид за додворување на гласачите, и контрапродуктивно, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ Екстерното тестирање е тестирање на реално стекнатото знаење

ВМРО-ДПМНЕ: Екстерното тестирање е тестирање на реално стекнатото знаење

пред 11 месеци - Канал 5 - Македонија

Не може да се укине екстерното тестирање, тоа е тестирање на реално стекнатото знаење на учениците. .

Ристовски Укинувањето на екстерното е антиреформа и популистичка мерка

Ристовски: Укинувањето на екстерното е антиреформа и популистичка мерка

пред 11 месеци - A1on - Македонија

„Екстерното тестирање е тестирање на реално стекнатото знаење. Тестирање на знаење кое што постои во сите напредни земји...

Ристовски Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

Ристовски: Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

пред 11 месеци - ТВ Нова - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција оцени дека намерата да се укине екстерното тестирање не е реформа, туку антиреформа и популистичката мерка која е на штета на учениците.

Ристовски Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

Ристовски: Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

пред 11 месеци - Пулс 24 - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција оцени дека намерата да се укине екстерното тестирање не е реформа, туку антиреформа и популистичката мерка која е на штета на учениците.

ВМРО ДПМНЕ Укинувањето на екстерното е антиреформа која ја враќа земјата назад

ВМРО-ДПМНЕ: Укинувањето на екстерното е антиреформа која ја враќа земјата назад

пред 11 месеци - Прес 24 - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска со свој став за предлогот за укинување на екстерното тестирање: Екстерното тестирање е тестирање на реално стекнатото знаење.

Ристоски Укинувањето на екстерното тестирање не е реформа  туку е антиреформа

Ристоски: Укинувањето на екстерното тестирање не е реформа – туку е антиреформа

пред 11 месеци - 24 вести - Македонија

Укинувањето на екстерното тестирање не е реформа – туку е антиреформа , изјави денеска Спиро Ристоски од ВМРО ДПМНЕ. Тој додаде дека екстерното тестирање е тестирање на реално стекнатото знаење.

Ристовски Укинувањето на екстерното не е реформа туку е антиреформа

Ристовски: Укинувањето на екстерното не е реформа туку е антиреформа

пред 11 месеци - Либертас - Македонија

Намерата на СДСМ да го укине екстерното тестирање не е реформа, туку антиреформа и претставува додворување на дел од родителите...

ВМРО ДПМНЕ Укинувањето на екстерното ја враќа земјата назад

ВМРО ДПМНЕ: Укинувањето на екстерното ја враќа земјата назад

пред 11 месеци - Нова ТВ - Македонија

Намерата на СДСМ да го укине екстерното тестирање не е реформа, туку антиреформа и додворување на дел од родителите кои се...

Ристовски: Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

пред 11 месеци - Нетпрес - Македонија

Намерата да се укине екстерното тестирање не е реформа, туку антиреформа и популистичката мерка која е на штета на учениците,...

Ристовски Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

Ристовски: Укинувањето на екстерното е популистичка мерка на штета на децата

пред 11 месеци - Локално - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес-конференција оцени дека намерата да се укине екстерното тестирање не е реформа, туку антиреформа и популистичката мерка која е на штета на учениците.

Времеплов
x