20
Заев или Димитриев кој ќе оди на средба со Могерини со премиерите од Западен Балкан

Заев или Димитриев, кој ќе оди на средба со Могерини со премиерите од Западен Балкан?

пред 11 месеци - Фаланга - Македонија

Не е исклучена можноста и Зоран Заев да присуствува на премиерската вечера во Брисел, в среда на 24 мај, на која се поканети сите актуелни премиери од Западен Балкан.

Димитриев или Заев кој ќе ја претставува Македонија на вечерата кај Могерини

Димитриев или Заев, кој ќе ја претставува Македонија на вечерата кај Могерини?

пред 11 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Димитриев или Заев, кој ќе ја претставува Македонија на вечерата кај Могерини? Високата претставничка...

Заев или Димитриев кој ќе оди на средба со Могерини со премиерите од Западен Балкан

Заев или Димитриев, кој ќе оди на средба со Могерини со премиерите од Западен Балкан?

пред 11 месеци - 24 вести - Македонија

Не е исклучена можноста и Зоран Заев да присуствува на премиерската вечера во Брисел, в среда на 24 мај, на која се поканети сите актуелни премиери од Западен Балкан.

Кој премиер ќе вечера со Могерини

Кој премиер ќе вечера со Могерини?

пред 11 месеци - Телма - Македонија

Зоран Заев или Емил Димитриев? Кој  во среда ќе вечера во Брисел со високата претставничка за надворешна политика и безбедност Фредерика Могерини и уште пет балкански премиери зависи дали до тогаш лидерот на СДСМ ќе ја формира новата Влада.

Коцијанчич Решението на кризите во Македонија и во Албанија е резултат на силна работа

Коцијанчич: Решението на кризите во Македонија и во Албанија е резултат на силна работа

пред 11 месеци - Утрински - Без катеторија

На констатација на албански новинар-дописник  дека силно влијание за тоа македонскиот претседател Ѓорге Иванов да му го додели...

Коцијанчич Решението на кризите во Македонија и Албанија е резултат на силна работа

Коцијанчич: Решението на кризите во Македонија и Албанија е резултат на силна работа

пред 11 месеци - 24 вести - Македонија

Не сум сигурна дека може да се нарече чудо, но успехот да ја решиме долготрајната политичка криза во Македонија и Албанија...

Могерини ги очекува актуелните премиери на шесте балкански држави во Брисел

Могерини ги очекува актуелните премиери на шесте балкански држави во Брисел

пред 11 месеци - Весник - Свет

Високата претставничка за надворешна и за безбедносна политика на Европската унија, Федерика Могерини, на неформалната вечера...

Могерини ги очекува актуелните премиери на шесте балкански држави во Брисел

Могерини ги очекува актуелните премиери на шесте балкански држави во Брисел

пред 11 месеци - Република - Свет

Високата претставничка за надворешна и за безбедносна политика на Европската унија, Федерика Могерини, на неформалната вечера...

Коцијанчич Решението на кризите во Македонија и Албанија е резултат на силна работа

Коцијанчич: Решението на кризите во Македонија и Албанија е резултат на силна работа

пред 11 месеци - Канал 5 - Македонија

Ова, како што јавува дописникот на МИА од Брисел, денеска на прес-конференција во европската престолнина го истакна портпаролката...

Имињата на поканетите премиери ќе бидат објавени непосредно пред вечерата во Брисел

Имињата на поканетите премиери ќе бидат објавени непосредно пред вечерата во Брисел

пред 11 месеци - +Инфо - Македонија

Не сум сигурна дека може да се нарече чудо, но успехот да ја решиме долготрајната политичка криза во БЈР Македонија и Албанија...

Могерини ги очекува актуелните премиери на шесте балкански држави во Брисел

Могерини ги очекува актуелните премиери на шесте балкански држави во Брисел

пред 11 месеци - Алфа - Македонија

Ова значи дека во случајот со Македонија, доколку до среда не биде избрана нова Влада со нов нејзин претседател, дека на...

Коцијанчич Трпение до 24 мај ќе дознаете кој од Македонија ќе вечера со Могерини

Коцијанчич: Трпение, до 24 мај ќе дознаете кој од Македонија ќе вечера со Могерини

пред 11 месеци - Бриф - Македонија

Eвропската комисија засега не открива кој ќе патува во Брисел на средба со високата претставничка на ЕУ за надворешна политика и за безбедност, Федерика Могерини, дали тоа ќе биде техничкиот премиер Емил Димитриев или Зоран Заев.

Коцијанчич Решението на кризите во Македонија и Албанија е резултат на силна работа

Коцијанчич: Решението на кризите во Македонија и Албанија е резултат на силна работа

пред 11 месеци - Прес 24 - Македонија

Не сум сигурна дека може да се нарече чудо, но успехот да ја решиме долготрајната политичка криза во БЈР Македонија и Албанија е резултат на силна работа и на политичка волја.

Могерини ги очекува балканските премиери на неформална вечера во Брисел

Могерини ги очекува балканските премиери на неформална вечера во Брисел

пред 11 месеци - МТВ 1 - Македонија

Високата претставничка за надворешна и безбедносна политика на Европската унија, Федерика Могерини ги очекува актуелните премиери на, Македонија, Србија, Косово, Босна и Херцеговина, Албанија и Црна Гора на неформална вечера во Брисел.

Коцијанчич Решението на кризите во Македонија и Албанија е резултат на силна работа

Коцијанчич: Решението на кризите во Македонија и Албанија е резултат на силна работа

пред 11 месеци - A1on - Македонија

Не сум сигурна дека може да се нарече чудо, но успехот да ја решиме долготрајната политичка криза во БЈР Македонија и Албанија е резултат на силна работа и на политичка волја.

Могерини не открива дали на вечера во Брисел ќе оди Заев или Димитриев

Могерини не открива дали на вечера во Брисел ќе оди Заев или Димитриев

пред 11 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Европската комисија засега не открива кој ќе патува во Брисел на средба со високата претставничка на ЕУ за надворешна политика и за безбедност, Федерика Могерини, дали тоа ќе биде техничкиот премиер Емил Димитриев или Зоран Заев.

КОЦИЈАНЧИЧ Ако до среда нема нов премиер на средбата со Могерини ќе биде поканет Димитриев

КОЦИЈАНЧИЧ: Ако до среда нема нов премиер, на средбата со Могерини ќе биде поканет Димитриев

пред 11 месеци - Весник - Македонија

Поканата е испратена до премиерите. Ние ќе ги потврдиме имињата на оние што ќе присуствуваат на оваа неформална вечера кога...

КОЦИЈАНЧИЧ Ако до среда нема нов премиер на средбата со Могерини ќе биде поканет Димитриев

КОЦИЈАНЧИЧ: Ако до среда нема нов премиер, на средбата со Могерини ќе биде поканет Димитриев

пред 11 месеци - Вечер - Македонија

Поканата е испратена до премиерите. Ние ќе ги потврдиме имињата на оние што ќе присуствуваат на оваа неформална вечера кога...

Могерини ги очекува актуелните премиери на шесте балкански држави во Брисел

Могерини ги очекува актуелните премиери на шесте балкански држави во Брисел

пред 11 месеци - Фаланга - Без катеторија

Високата претставничка за надворешна и безбедносна политика на Европската унија, Федерика Могерини, на неформалната вечера...

КОЦИЈАНЧИЧ Ако до среда нема нов премиер на средбата со Могерини ќе биде поканет Димитриев

КОЦИЈАНЧИЧ: Ако до среда нема нов премиер, на средбата со Могерини ќе биде поканет Димитриев

пред 11 месеци - Телеграф - Македонија

Високата претставничка за надворешна и безбедносна политика на Европската унија, Федерика Могерини, на неформалната вечера...

Могерини ги очекува актуелните премиери на шесте балкански држави во Брисел

Могерини ги очекува актуелните премиери на шесте балкански држави во Брисел

пред 11 месеци - ТВ Нова - Без катеторија

Високата претставничка за надворешна и безбедносна политика на Европската унија, Федерика Могерини, на неформалната вечера...

Могерини ги очекува актуелните премиери на шесте балкански држави во Брисел

Могерини ги очекува актуелните премиери на шесте балкански држави во Брисел

пред 11 месеци - Сител - Македонија

Високата претставничка за надворешна и безбедносна политика на Европската унија, Федерика Могерини, на неформалната вечера...

Могерини на 24 мај ќе одржи среба со премиерите на шесте балкански држави во Брисел

Могерини на 24 мај ќе одржи среба со премиерите на шесте балкански држави во Брисел

пред 11 месеци - Телма - Македонија

Високата претставничка за надворешна и безбедносна политика на Европската унија, Федерика Могерини, на неформалната вечера...

На 24 мај премиерите од Балканот на средба кај Могерини

На 24 мај премиерите од Балканот на средба кај Могерини

пред 11 месеци - 24 вести - Македонија

Високата претставничка за надворешна и безбедносна политика на Европската унија, Федерика Могерини, на неформалната вечера...

Могерини ги очекува актуелните премиери на шесте балкански држави во Брисел

Могерини ги очекува актуелните премиери на шесте балкански држави во Брисел

пред 11 месеци - Прес 24 - Македонија

Високата претставничка за надворешна и безбедносна политика на Европската унија, Федерика Могерини, на неформалната вечера...

Могерини ги очекува актуелните премиери на шесте балкански држави во Брисел

Могерини ги очекува актуелните премиери на шесте балкански држави во Брисел

пред 11 месеци - Канал 5 - Македонија

Како што јавува дописникот на МИА од Брисел, ова го потврди портпаролката на Европската комисија, Маја Коцијанчич, како одговор...

Могерини ги очекува актуелните премиери на шесте балкански држави во Брисел

Могерини ги очекува актуелните премиери на шесте балкански држави во Брисел

пред 11 месеци - 24 вести - Македонија

Високата претставничка за надворешна и безбедносна политика на Европската унија, Федерика Могерини, на неформалната вечера...

Премиерите од Западен Балкан кај Могерини Заев или Димитриев ќе патува во име на Македонија

Премиерите од Западен Балкан кај Могерини: Заев или Димитриев ќе патува во име на Македонија?

пред 11 месеци - A1on - Македонија

Високата претставничка за надворешна и безбедносна политика на Европската унија, Федерика Могерини, на неформалната вечера...

Ќе вечера ли и Заев со Могерини

Ќе вечера ли и Заев со Могерини?

пред 11 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Високата претставничка за надворешна и безбедносна политика на Европската унија, Федерика Могерини, на неформалната вечера...

Заев ќе вечера со Могерини на 24 мај

Заев ќе вечера со Могерини на 24 мај

пред 11 месеци - +Инфо - Македонија

На работна вечера во Брисел, кај шефицата на европската дипломатија Федерика Могерини, шестмина балкански лидери ќе разговараат за последните случувања во регионот и светот и ќе го разгледаат патот кон ЕУ.

Времеплов
x