20
ЕЛЕМ со тендер за топлификација на Битола  владата укажува на непослушност

ЕЛЕМ со тендер за топлификација на Битола, владата укажува на непослушност

пред 9 месеци - Build - Македонија

Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) денеска го објави меѓународниот тендер за изградба на новиот систем за централно греење во Битола, Новаци, Могила и Логоварди.

Анѓушев  ЕЛЕМ постапува спротивно од насоките на Владата

Анѓушев: ЕЛЕМ постапува спротивно од насоките на Владата

пред 9 месеци - Актуелно24 - Економија

Заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев го реафирмира ставот на Владата во однос на објавените јавни повици од страна на АД ЕЛЕМ, со вкупна проценета вредност од 80 милиони евра.

ЕЛЕМ го распиша тендерот за топлификација на Битола

ЕЛЕМ го распиша тендерот за топлификација на Битола

пред 9 месеци - Весник - Економија

АД ЕЛЕМ го објави тендерот за изградба на систем за топлификација на Битола. Во германските медиуми се бара инвеститор кој ќе ја гради трасата во должина од 12,6 километри, почнувајќи од јануари 2018 та година.

ЕЛЕМ го распиша тендерот за топлификација на Битола

ЕЛЕМ го распиша тендерот за топлификација на Битола

пред 9 месеци - Вечер - Економија

АД ЕЛЕМ го објави тендерот за изградба на систем за топлификација на Битола. Во германските медиуми се бара инвеститор кој ќе ја гради трасата во должина од 12,6 километри, почнувајќи од јануари 2018 та година.

И покрај барањето на владата за стопирање  ЕЛЕМ го распиша тендерот за топлификација на Битола

И покрај барањето на владата за стопирање, ЕЛЕМ го распиша тендерот за топлификација на Битола

пред 9 месеци - Сител - Економија

Embedded video for И покрај барањето на владата за стопирање, ЕЛЕМ го распиша тендерот за топлификација на Битола ЕЛЕМ го објави тендерот за топлификација  во Битола.

ЕЛЕМ не го послуша Анѓушев  распиша тендер вреден 46 милиони евра

ЕЛЕМ не го послуша Анѓушев, распиша тендер вреден 46 милиони евра

пред 9 месеци - еМАГАЗИН - Економија

Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев го реафирмира ставот на Владата за објавените јавни повици од АД ЕЛЕМ со вкупна проценета вредност од 80 милиони евра.

ЕЛЕМ не го послуша Анѓушев, тој бара итно да запрат јавните повици

пред 9 месеци - Телма - Македонија

ЕЛЕМ не ги послуша барањата на вицепремиерот за економски прашања, Кочо Анѓушев. Иако тој уште минатата недела порача веднаш...

ЕЛЕМ го објави тендерот за изградба на топлификација

ЕЛЕМ го објави тендерот за изградба на топлификација

пред 9 месеци - 24 вести - Економија

ЕЛЕМ го распиша тендерот за изградба на топлификација на Битола заедно со Могила, Логоварди и Новаци и покрај барањето од владата привремено да се замрзнат тендерите за да може да се усогласат со владината програма.

Анѓушев  ЕЛЕМ постапува спротивно од насоките на Владата

Анѓушев: ЕЛЕМ постапува спротивно од насоките на Владата

пред 9 месеци - Денар - Економија

Заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев го реафирмира ставот на Владата во однос на објавените јавни повици од страна на АД ЕЛЕМ, со вкупна проценета вредност од 80 милиони евра.

Анѓушев  ЕЛЕМ постапува спротивно од насоките на Владата

Анѓушев: ЕЛЕМ постапува спротивно од насоките на Владата

пред 9 месеци - +Инфо - Економија

Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев го реафирмира ставот на Владата во однос на објавените јавни повици од страна на АД ЕЛЕМ, со вкупна проценета вредност од 80 милиони евра.

Анѓушев  ЕЛЕМ веднаш да го стопира објавувањето на јавните повици

Анѓушев: ЕЛЕМ веднаш да го стопира објавувањето на јавните повици

пред 9 месеци - Либертас - Македонија

Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев го реафирмира ставот на Владата за објавените јавни повици од АД ЕЛЕМ со вкупна проценета вредност од 80 милиони евра.

Анѓушев  ЕЛЕМ постапува спротивно од насоките на Владата

Анѓушев: ЕЛЕМ постапува спротивно од насоките на Владата

пред 9 месеци - A1on - Македонија

Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања д-р Кочо Анѓушев го реафирмира ставот на Владата во однос на објавените јавни повици од страна на АД ЕЛЕМ, со вкупна проценета вредност од 80 милиони евра.

Анѓушев  ЕЛЕМ постапува спротивно од насоките на Владата

Анѓушев: ЕЛЕМ постапува спротивно од насоките на Владата

пред 9 месеци - Локално - Економија

Заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања д-р Кочо Анѓушев го реафирмира ставот на Владата во однос на објавените јавни повици од страна на АД ЕЛЕМ, со вкупна проценета вредност од 80 милиони евра.

ЕЛЕМ го објави тендерот тежок 46 милиони евра за топлификација на Битола

ЕЛЕМ го објави тендерот тежок 46 милиони евра за топлификација на Битола

пред 9 месеци - Телма - Економија

ЕЛЕМ денеска го објави тендерот за топлификација на битолскиот регион, вреден 46,3  милиони евра од кои 39 милиони се кредит од германската КХВ банка.

Времеплов
x