20
Потсетување за даночните обврзници кои немаат подмирено обврски за 2016 година

Потсетување за даночните обврзници кои немаат подмирено обврски за 2016 година

пред 9 месеци - Курир - Скопје

Се известуваат сите даночни обврзници (физички и правни лица) кои во наредниот период на своја адреса ќе добијат Решение...

Платете данок на имот за да не останете без плата

Платете данок на имот за да не останете без плата

пред 9 месеци - Вечер - Македонија

- Се известуваат сите даночни обврзници (физички и правни лица) кои во наредниот период на своја адреса ќе добијат решение...

Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

пред 9 месеци - Сител - Македонија

Град Скопје денеска соопшти дека во следниот период ќе пристапи кон достава на решенија за присилна наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина за 2016 година.

ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

пред 9 месеци - Сител - Македонија

Град Скопје денеска соопшти дека во следниот период ќе пристапи кон достава на решенија за присилна наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина за 2016 година.

Град Скопје  во наредниот период ќе пристапи кон достава на Решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на Решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина

пред 9 месеци - Бизнис вести - Економија

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на Решенија за  присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина, ...

Да се плати данокот на имот  апелира Град Скопје

Да се плати данокот на имот, апелира Град Скопје

пред 9 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на Решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина,...

Град Скопје ќе врши присилна наплата на фирмарина и данок на имот

Град Скопје ќе врши присилна наплата на фирмарина и данок на имот

пред 9 месеци - Република - Скопје

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на Решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина,...

Град Скопје ќе врши присилна наплата на фирмарина и данок на имот

Град Скопје ќе врши присилна наплата на фирмарина и данок на имот

пред 9 месеци - Весник - Македонија

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на Решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина,...

Платете данок на имот за да не останете без плата

Платете данок на имот за да не останете без плата

пред 9 месеци - Весник - Македонија

- Се известуваат сите даночни обврзници (физички и правни лица) кои во наредниот период на своја адреса ќе добијат решение...

Град Скопје ќе почне со присилна наплата на долговите за данок на имот и фирмарина

Град Скопје ќе почне со присилна наплата на долговите за данок на имот и фирмарина

пред 9 месеци - Денар - Економија

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина од физички и правни лица кои ја немаат подмирено својата обврска за 2016 година.

Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат лански долг за данок на имот

Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат лански долг за данок на имот

пред 9 месеци - +Инфо - Скопје

Град Скопје денеска соопшти дека во следниот период ќе пристапи кон достава на решенија за присилна наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина за 2016 година.

Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

пред 9 месеци - ТВ Нова - Македонија

Град Скопје денеска соопшти дека во следниот период ќе пристапи кон достава на решенија за присилна наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина за 2016 година.

Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

пред 9 месеци - A1on - Македонија

Град Скопје денеска соопшти дека во следниот период ќе пристапи кон достава на решенија за присилна наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина за 2016 година.

Потсетување за даночните обврзници кои немаат подмирено обврски за 2016 година

Потсетување за даночните обврзници кои немаат подмирено обврски за 2016 година

пред 9 месеци - Пулс 24 - Македонија

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на Решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина,...

Град Скопје ќе почне со присилна наплата на долговите за данок на имот и фирмарина

Град Скопје ќе почне со присилна наплата на долговите за данок на имот и фирмарина

пред 9 месеци - Актуелно24 - Македонија

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на решенија за  присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина од физички и правни лица кои ја немаат подмирено својата обврска за 2016 година.

Потсетување за даночните обврзници кои немаат подмирено обврски за 2016 година

пред 9 месеци - Нетпрес - Македонија

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на Решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина,...

Град Скопје ќе доставува решенија за присилна наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

Град Скопје ќе доставува решенија за присилна наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

пред 9 месеци - Либертас - Македонија

Град Скопје денеска соопшти дека во следниот период ќе пристапи кон достава на решенија за присилна наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина за 2016 година.

Град Скопје ќе почне со присилна наплата на долговите за данок на имот и фирмарина

Град Скопје ќе почне со присилна наплата на долговите за данок на имот и фирмарина

пред 9 месеци - Локално - Без катеторија

Град Скопје, во наредниот период ќе пристапи кон достава на решенија за присилна наплата на долг за данок на имот и фирмарина од физички и правни лица кои ја немаат подмирено својата обврска за 2016 година.

Времеплов
x