20
Ристевска  Општина Аеродром редовно вложува средства за воспитно образовниот процес да биде на едно повисоко ниво

Ристевска: Општина Аеродром редовно вложува средства за воспитно-образовниот процес да биде на едно повисоко ниво

пред 8 месеци - Вистина - Без катеторија

Секретарот на општина Аеродром Ана Ристевска на денешната панел-дискусија на тема „Инвестираме во локалната самоуправа“ во...

Ристевска  Општина Аеродром редовно вложува средства за воспитно образовниот процес да биде на едно повисоко ниво

Ристевска: Општина Аеродром редовно вложува средства за воспитно-образовниот процес да биде на едно повисоко ниво

пред 8 месеци - Прес 24 - Македонија

Секретарот на општина Аеродром Ана Ристевска на денешната панел-дискусија на тема „Инвестираме во локалната самоуправа“ во...

Коневски  Општината Аеродром е позитивна приказна за локалната самоуправа од аспект на реализирани проекти и финансиска состојба

Коневски: Општината Аеродром е позитивна приказна за локалната самоуправа од аспект на реализирани проекти и финансиска состојба

пред 8 месеци - Вистина - Без катеторија

Во изминативе осум години откако јас сум градоначалник на општина Аеродром реализирани околу 500-ни проекти кои што директно...

Ристевска  Општина Аеродром редовно вложува средства за воспитно образовниот процес да биде на едно повисоко ниво

Ристевска: Општина Аеродром редовно вложува средства за воспитно-образовниот процес да биде на едно повисоко ниво

пред 8 месеци - Курир - Македонија

-Исто така, на годишно ниво општината издвојува 15 милиони денари отприлика, за покривање на сите трошоци во училиштата, заради непречено функционирање и на училиштата и на градинките.

Коневски  Општината Аеродром е позитивна приказна за локалната самоуправа од аспект на реализирани проекти и финансиска состојба

Коневски: Општината Аеродром е позитивна приказна за локалната самоуправа од аспект на реализирани проекти и финансиска состојба

пред 8 месеци - Прес 24 - Македонија

Во изминативе осум години откако јас сум градоначалник на општина Аеродром реализирани околу 500-ни проекти кои што директно...

Коневски  Општината Аеродром е позитивна приказна за локалната самоуправа од аспект на реализирани проекти и финансиска состојба

Коневски: Општината Аеродром е позитивна приказна за локалната самоуправа од аспект на реализирани проекти и финансиска состојба

пред 8 месеци - Курир - Македонија

Би сакал да потенцирам дека во руралниот дел се изградени повеќе од 50 километри фекална канализација, асфалтирани се повеќе од 30 километри патишта, изградена е нова водоводна мрежа и во моментов се работи на изградба на атмосферска канализација.

Ристевска: Општина Аеродром редовно вложува средства за воспитно-образовниот процес да биде на едно повисоко ниво

пред 8 месеци - Нетпрес - Македонија

Секретарот на општина Аеродром Ана Ристевска на денешната панел-дискусија на тема „Инвестираме во локалната самоуправа“ во...

Коневски: Општината Аеродром е позитивна приказна за локалната самоуправа од аспект на реализирани проекти и финансиска состојба

пред 8 месеци - Нетпрес - Македонија

Во изминативе осум години откако јас сум градоначалник на општина Аеродром реализирани околу 500-ни проекти кои што директно...

Времеплов
x