20
Ван Дајк нов дефанзивен столб на Арсенал

Ван Дајк нов дефанзивен столб на Арсенал

пред 8 месеци - Весник - Спорт

Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер е убеден дека поранешниот фудбалер на Феенорд и на Селтик ќе биде идеален партнер за германскиот...

Ван Дајк нов дефанзивен столб на Арсенал

Ван Дајк нов дефанзивен столб на Арсенал

пред 8 месеци - Вечер - Спорт

Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер е убеден дека поранешниот фудбалер на Феенорд и на Селтик ќе биде идеален партнер за германскиот...

Времеплов
x