20
Продолжува проектот   ангажирањето странски експерти во домашни компании

Продолжува проектот - ангажирањето странски експерти во домашни компании

пред 7 месеци - Сител - Економија

Embedded video for Продолжува проектот - ангажирањето странски експерти во домашни компании Домашните компании задоволни од ангажманот на странските експрети.

Нов оглас за проектот  Странски консултанти

Нов оглас за проектот „Странски консултанти“

пред 7 месеци - 24 вести - Економија

Новата влада го продолжи проектот на претходната  за ангажирање на странски експерти за домашни компании. Од владата соопштуваат...

Промовиран третиот повик за проектот  Странски експерти за домашни компании

Промовиран третиот повик за проектот „Странски експерти за домашни компании“

пред 7 месеци - A1on - Македонија

Денеска во Владата на Република Македонија беше промовиран третиот јавен повик за проектот „Странски експерти за домашни...

Странските експерти и понатаму ќе им помагаат на домашните компании

Странските експерти и понатаму ќе им помагаат на домашните компании

пред 7 месеци - Телма - Економија

Подобрување и проширување на производните процеси, подобрена технологија, нови производи, повисоки стандарди и соработка со странски компании.

Трет повик за странски експерти во домашни компании

Трет повик за странски експерти во домашни компании

пред 7 месеци - Сител - Македонија

Македонските мали и средни компании до 29 јули годинава имаат можност да се пријават на третиот јавен повик за ангажирање странски експерти за домашни компании.

Трет повик за странски експерти во домашни компании

Трет повик за странски експерти во домашни компании

пред 7 месеци - Вечер - Економија

Македонските мали и средни компании до 29 јули годинава имаат можност да се пријават на третиот јавен повик за ангажирање странски експерти за домашни компании.

Промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

Промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

пред 7 месеци - Сител - Македонија

Во Владата на Република Македонија денеска ќе биде промовиран третиот јавен повик за проектот Странски експерти за домашни...

Трет повик за странски експерти во домашни компании

Трет повик за странски експерти во домашни компании

пред 7 месеци - Алфа - Економија

Македонските мали и средни компании до 29 јули годинава имаат можност да се пријават на третиот јавен повик за ангажирање странски експерти за домашни компании.

90 проценти од компаниите имаат потреба од странски експерти

90 проценти од компаниите имаат потреба од странски експерти

пред 7 месеци - Либертас - Македонија

90 проценти од домашните претпријатија повторно би аплицирале на проектот „Странски експерти за домашни компании“, поддржан...

Објавен е трет јавен повик за ангажирање на странски експерти

Објавен е трет јавен повик за ангажирање на странски експерти

пред 7 месеци - Денар - Економија

Објавен е трет јавен повик за ангажирање странски експерти за домашните мали и средни компании. Огласот ќе трае до 29-ти јули годинава.

Анѓушев го продолжува проектот  Странските експерти во домашните компании

Анѓушев го продолжува проектот „Странските експерти во домашните компании“

пред 7 месеци - +Инфо - Економија

Несоодветна организација на работата, не се делегитимирани ингеренции, мала ефикасност, загуби, голем притисок врз работниците...

Трет повик за странски експерти во домашни компании

Трет повик за странски експерти во домашни компании

пред 7 месеци - Прес 24 - Економија

Македонските мали и средни компании до 29 јули годинава имаат можност да се пријават на третиот јавен повик за ангажирање странски експерти за домашни компании.

Трет повик за странски експерти во домашни компании   досега 96 фирми ја искористиле услугата

Трет повик за странски експерти во домашни компании – досега 96 фирми ја искористиле услугата

пред 7 месеци - Канал 5 - Македонија

Зголемување на комуникацијата и организацијата, се нивните совети. Како дополнителен ризик, вицепремиерот за економски прашања го гледа и трансферот на владеење и недостигот на претприемачки дух кај младите.

Промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

Промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

пред 7 месеци - ТВ Нова - Без катеторија

Во Владата на Република Македонија денеска ќе биде промовиран третиот јавен повик за проектот Странски експерти за домашни...

90 проценти од компаниите имаат потреба од странски експерти

90 проценти од компаниите имаат потреба од странски експерти

пред 7 месеци - Локално - Економија

90 проценти од домашните претпријатија повторно би аплицирале на проектот „Странски експерти за домашни компании“, поддржан...

Трет повик за странски експерти во домашни компании

Трет повик за странски експерти во домашни компании

пред 7 месеци - A1on - Економија

Македонските мали и средни компании до 29 јули годинава имаат можност да се пријават на третиот јавен повик за ангажирање странски експерти за домашни компании.

Промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

Промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

пред 7 месеци - +Инфо - Економија

Владата денеска ќе го промовира третиот јавен повик за проектот „Странски експерти за домашни компании“ на кој ќе се обратат вицепремеирот за економски прашања Кочо Анѓушев и амбасадорката на Швајцарија во Република Македонија, Сибил Сутер Тејада.

Промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

Промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

пред 7 месеци - A1on - Економија

Во Владата на Република Македонија денеска ќе биде промовиран третиот јавен повик за проектот Странски експерти за домашни...

Денеска во владата промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

Денеска во владата промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

пред 7 месеци - Либертас - Македонија

Во Владата на Република Македонија денеска ќе биде промовиран третиот јавен повик за проектот Странски експерти за домашни...

Објавен третиот повик за странски експерти во домашни компании

Објавен третиот повик за странски експерти во домашни компании

пред 7 месеци - Либертас - Македонија

Македонските мали и средни компании до 29 јули годинава имаат можност да се пријават на третиот јавен повик за ангажирање странски експерти за домашни компании.

Трет повик за странски експерти во домашни компании

Трет повик за странски експерти во домашни компании

пред 7 месеци - Локално - Економија

Македонските мали и средни компании до 29 јули годинава имаат можност да се пријават на третиот јавен повик за ангажирање странски експерти за домашни компании.

Промоција на третиот повик за проектот Странски експерти за домашни компании

пред 7 месеци - Нетпрес - Економија

Во Владата на Република Македонија денеска ќе биде промовиран третиот јавен повик за проектот Странски експерти за домашни...

Времеплов
x