20

Без вода утре корисници од општините Аеродром и Центар

пред 8 месеци - Канал 5 - Македонија

Поради уличен дефект од Ф 80 мм. на ул.„Адолф Цифоровски“ бр:6 , утре без водоснабдување од  08:00 часот до санирање на дефектот ќе останат корисниците од ул.

Без вода утре корисници од општините Аеродром и Центар

Без вода утре корисници од општините Аеродром и Центар

пред 8 месеци - ТВ Нова - Македонија

Поради промена на затварач од Ф 100 мм на бул.„Јане Сандански“ раскрсница со „Владимир Комаров“ (23 Октомври), без водоснабдување од 10:00 часот до санирање на дефектот, ќе останат корисниците од ул.

Утре без струја делови од Ѓорче Петров  Кисела Вода и Аеродром

Утре без струја делови од Ѓорче Петров, Кисела Вода и Аеродром

пред 8 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Делови од неколку скопски населби утре ќе останат без струја. Во временскиот период од 9 до 10:30 часот без струја ќе останат корисниците од улицата „Благоја Гојан" бр.

Без вода утре корисници од општините Аеродром и Центар

Без вода утре корисници од општините Аеродром и Центар

пред 8 месеци - Курир - Скопје

Поради уличен дефект од Ф 80 мм. на ул.„Адолф Цифоровски“ бр:6 , утре без водоснабдување од  08:00 часот до санирање на дефектот ќе останат корисниците од ул.

Спремете се на време  неколку општини во Скопје без вода

Спремете се на време- неколку општини во Скопје без вода

пред 8 месеци - Прес 24 - Скопје

Поради промена на затварач од Ф 100 мм на бул.„Јане Сандански“ раскрсница со „Владимир Комаров“ (23 Октомври), без водоснабдување од 10:00 часот до санирање на дефектот, ќе останат корисниците од ул.

Спремете се навреме  неколку општини во Скопје без вода

Спремете се навреме- неколку општини во Скопје без вода

пред 8 месеци - Прес 24 - Скопје

Поради промена на затварач од Ф 100 мм на бул.„Јане Сандански“ раскрсница со „Владимир Комаров“ (23 Октомври), без водоснабдување од 10:00 часот до санирање на дефектот, ќе останат корисниците од ул.

Без вода утре корисници од општините Аеродром и Центар

Без вода утре корисници од општините Аеродром и Центар

пред 8 месеци - +Инфо - Скопје

Поради промена на затварач од Ф 100 мм на булевар Јане Сандански раскрсница со Владимир Комаров (23 Октомври), без водоснабдување...

Без вода утре корисници од општините Аеродром и Центар

Без вода утре корисници од општините Аеродром и Центар

пред 8 месеци - A1on - Македонија

Поради промена на затварач од Ф 100 мм на бул.„Јане Сандански“ раскрсница со „Владимир Комаров“ (23 Октомври), без водоснабдување од 10:00 часот до санирање на дефектот, ќе останат корисниците од ул.

Делови од Ѓ Петров  К Вода и Аеродром без струја

Делови од Ѓ.Петров, К.Вода и Аеродром без струја

пред 8 месеци - Весник - Македонија

Дел од корисниците од скопското село Волково утре од 9 до 11 часот ќе останат без струја Во временскиот период од 9 до 10:30 часот без струја ќе останат корисниците од улицата „Благоја Гојан" бр.

Делови од Ѓ Петров  К Вода и Аеродром без струја

Делови од Ѓ.Петров, К.Вода и Аеродром без струја

пред 8 месеци - Вечер - Скопје

Дел од корисниците од скопското село Волково утре од 9 до 11 часот ќе останат без струја Во временскиот период од 9 до 10:30 часот без струја ќе останат корисниците од улицата „Благоја Гојан" бр.

Делови од Ѓорче Петров  Кисела Вода и Аеродром утре без струја

Делови од Ѓорче Петров, Кисела Вода и Аеродром утре без струја

пред 8 месеци - A1on - Македонија

Дел од корисниците од скопското село Волково утре од 9 до 11 часот ќе останат без струја. Во временскиот период од 9 до 10:30 часот без струја ќе останат корисниците од улицата „Благоја Гојан“ бр.

Делови од Ѓорче Петров  Кисела Вода и Аеродром утре без струја

Делови од Ѓорче Петров, Кисела Вода и Аеродром утре без струја

пред 8 месеци - Курир - Скопје

Во временскиот период од 9 до 10:30 часот без струја ќе останат корисниците од улицата „Благоја Гојан“ бр.37, 39, 41 и 43 во општина Кисела Вода, а од 13 до 15 часот корисниците од булеварот „Јане Сандански“ од бр.

Делови од Ѓорче Петров  Кисела Вода и Аеродром утре без струја

Делови од Ѓорче Петров, Кисела Вода и Аеродром утре без струја

пред 8 месеци - ТВ Нова - Македонија

Дел од корисниците од скопското село Волково утре од 9 до 11 часот ќе останат без струја. Во временскиот период од 9 до 10:30 часот без струја ќе останат корисниците од улицата „Благоја Гојан“ бр.

Делови од Ѓорче Петров  Кисела Вода и Аеродром утре без струја

Делови од Ѓорче Петров, Кисела Вода и Аеродром утре без струја

пред 8 месеци - Либертас - Македонија

Дел од корисниците од скопското село Волково утре од 9 до 11 часот ќе останат без струја. Во временскиот период од 9 до 10:30 часот без струја ќе останат корисниците од улицата „Благоја Гојан“ бр.

Без струја делови од Ѓорче Петров, Кисела Вода и Аеродром

пред 8 месеци - Нетпрес - Македонија

Дел од корисниците од скопското село Волково утре од 9 до 11 часот ќе останат без струја. Во временскиот период од 9 до 10:30 часот без струја ќе останат корисниците од улицата „Благоја Гојан“ бр.

Утре претпадне без струја делови од Волково, Кисела Вода и Аеродром

пред 8 месеци - Нетпрес - Без катеторија

Од „ЕВН Македонија“ известуваат дека во вторник, 18.07.2017 година, поради закажани технички зафати, следните корисниците...

Времеплов
x