20
Нацрт   договорот со Бугарија на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

Нацрт – договорот со Бугарија на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

пред 8 месеци - Актуелно24 - Македонија

Нацрт – договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Нацрт   Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија

Нацрт – Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија

пред 8 месеци - Бриф - Македонија

Нацрт – Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Договорот со Бугарија утре пред Комисија за надворешна политика

Договорот со Бугарија утре пред Комисија за надворешна политика

пред 8 месеци - Весник - Македонија

Нацрт – Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Договорот со Бугарија утре пред Комисија за надворешна политика

Договорот со Бугарија утре пред Комисија за надворешна политика

пред 8 месеци - Весник - Македонија

Нацрт – Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Договорот со Бугарија утре пред Комисија за надворешна политика

Договорот со Бугарија утре пред Комисија за надворешна политика

пред 8 месеци - Република - Македонија

Нацрт – Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Нацрт Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

Нацрт-Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

пред 8 месеци - Весник - Македонија

Нацрт - Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Нацрт Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

Нацрт-Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

пред 8 месеци - 24 вести - Македонија

Нацрт - Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Нацрт Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

Нацрт-Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

пред 8 месеци - Вечер - Македонија

Нацрт - Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Договорот за добрососедство со Бугарија  утре на затворена седница на Комисијата за надворешна политика

Договорот за добрососедство со Бугарија, утре на затворена седница на Комисијата за надворешна политика

пред 8 месеци - Телма - Македонија

Утре, на затворена седница, на собраниската Комисија за надворешна политика, ќе биде претставен  нацрт - договорот за добрососедство со Бугарија.

Нацрт Договорот со Бугарија утре на затврена седница пред собраниската Комисија

Нацрт-Договорот со Бугарија утре на затврена седница пред собраниската Комисија

пред 8 месеци - Прес 24 - Македонија

Нацрт - Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Нацрт Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

Нацрт-Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

пред 8 месеци - ТВ Нова - Македонија

Нацрт – Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Нацрт   Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија

Нацрт - Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија

пред 8 месеци - +Инфо - Македонија

Нацрт – Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Нацрт Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

Нацрт-Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

пред 8 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Нацрт-Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политикаНацрт - Договорот за добрососедство...

Нацрт Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

Нацрт-Договорот со Бугарија утре на седница на собраниската Комисија за надворешна политика

пред 8 месеци - A1on - Македонија

Нацрт – Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре на затворена седница ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Барањето за затворена седница се уште не стигнало во Собранието

Барањето за затворена седница се уште не стигнало во Собранието

пред 8 месеци - ТВ Нова - Македонија

Владата се уште нема испратено информација до собраниските служби за свикување на затворена седница на која премиерот Зоран Заев најави дека ќе го образложи договорот за добрососедство со Бугарија пред тој да биде потпишан на 2 август.

Договорот со Бугарија утре на затворена седница на Комисијата за надворешна политика

Договорот со Бугарија утре на затворена седница на Комисијата за надворешна политика

пред 8 месеци - Либертас - Македонија

Нацрт – Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре со почеток во 10 часот ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика на затворена седница, информираат собраниските служби.

Договорот со Бугарија утре на затворена седница на Комисијата за надворешна политика

Договорот со Бугарија утре на затворена седница на Комисијата за надворешна политика

пред 8 месеци - Локално - Македонија

Нацрт – Договорот за добрососедство помеѓу Република Македонија и Република Бугарија утре со почеток во 10 часот ќе биде претставен пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика на затворена седница, информираат собраниските служби.

Мнозинството одби во Собранието да се расправа за договорот со Бугарија

Мнозинството одби во Собранието да се расправа за договорот со Бугарија

пред 8 месеци - Фаланга - Македонија

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ побараа од владејачкото мнозинство и Владата дневниот ред на денешната собраниска седница да се дополни со точката за увид на договорот за добрососедство меѓу Македонија и Бугарија, која не беше усвоена.

Времеплов
x