20
Крос во средниот ред на Јувентус

Крос во средниот ред на Јувентус

пред 7 месеци - Весник - Спорт

Големата желба на трофејниот стручњак може да стане реалност само доколку официјалната понуда за искусниот играч за врска не биде помала од 50 мил.

Крос во средниот ред на Јувентус

Крос во средниот ред на Јувентус

пред 7 месеци - Весник - Спорт

Големата желба на трофејниот стручњак може да стане реалност само доколку официјалната понуда за искусниот играч за врска не биде помала од 50 мил.

Крос во средниот ред на Јувентус

Крос во средниот ред на Јувентус

пред 7 месеци - Вечер - Спорт

Големата желба на трофејниот стручњак може да стане реалност само доколку официјалната понуда за искусниот играч за врска не биде помала од 50 мил.

Времеплов
x