20
Димитров ги претстави реформските приоритети во Центарот за европски политики во Брисел

Димитров ги претстави реформските приоритети во Центарот за европски политики во Брисел

пред 8 месеци - Сител - Македонија

Министерот за надворешна политика Никола Димитров, кој престојува во работна посета на Брисел, денеска во Центарот за европски политики ги претстави реформските приоритети на новата македонска Влада.

Димитров ги претстави реформските приоритети во Центарот за европски политики во Брисел

Димитров ги претстави реформските приоритети во Центарот за европски политики во Брисел

пред 8 месеци - +Инфо - Македонија

Министерот за надворешна политика Никола Димитров, кој престојува во работна посета на Брисел, денеска во Центарот за европски политики ги претстави реформските приоритети на новата македонска Влада.

Димитров ги претстави реформските приоритети во Центарот за европски политики во Брисел

Димитров ги претстави реформските приоритети во Центарот за европски политики во Брисел

пред 8 месеци - Алфа - Македонија

Димитров истакнал дека интеграцијата во ЕУ претставува наша клучна стратешка цел и дека реформските приоритети зацртани во Планот 3-6-9 се доказ за нашата детерминираност во нејзиното остварување.

Димитров ги претстави реформските приоритети во Центарот за европски политики во Брисел

Димитров ги претстави реформските приоритети во Центарот за европски политики во Брисел

пред 8 месеци - Канал 5 - Македонија

Како што соопшти Министерството за надворешни работи, Димитров истакна дека интеграцијата во ЕУ претставува наша клучна стратешка цел и дека реформските приоритети зацртани во Планот 3-6-9 се доказ за нашата детерминираност во нејзиното остварување.

Димитров ги претстави реформските приоритети во Центарот за европски политики во Брисел

Димитров ги претстави реформските приоритети во Центарот за европски политики во Брисел

пред 8 месеци - A1on - Македонија

Министерот за надворешна политика Никола Димитров, кој престојува во работна посета на Брисел, денеска во Центарот за европски политики ги претстави реформските приоритети на новата македонска Влада.

Димитров: Нашиот нов почеток, прилика за Македонија, но и за Регионот и ЕУ

пред 8 месеци - Нетпрес - Македонија

Шефот на македонската типломатија Никола Димитров престојува во работна посета на Брисел која ја искористи за промоција на...

Димитров гo претстави планот  3 6 9  во Центарот за европски политики во Брисел

Димитров гo претстави планот „3-6-9“ во Центарот за европски политики во Брисел

пред 8 месеци - Локално - Македонија

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, е во работна посета на Брисел каде ги промовираше реформските приоритети на новата влада во Центарот за европски политики.

Димитров ги претстави реформските приоритети во Центарот за европски политики во Брисел

пред 8 месеци - Либертас - Македонија

Министерот за надворешни работи Никола Димитров, кој престојува во работна посета на Брисел, денеска во Центарот за европски политики ги претстави реформските приоритети на новата македонска Влада.

Времеплов
x