20
Судиите од Кривичниот суд се сретнаа со експертската група на Прибе

Судиите од Кривичниот суд се сретнаа со експертската група на Прибе

пред 8 месеци - Телма - Македонија

Судиите на Кривичниот суд денеска одржаа средба со експертскиот тим предводен од Рајнхард Прибе. На средбата, како што соопштија...

Судиите од Кривичниот суд се сретнаа со експертската група на Прибе

Судиите од Кривичниот суд се сретнаа со експертската група на Прибе

пред 8 месеци - Прес 24 - Македонија

Судиите на Кривичниот суд денеска одржаа средба со експертскиот тим предводен од Рајнхард Прибе. На средбата, како што соопштија...

Судиите од Кривичниот суд се сретнаа со експертската група на Прибе

Судиите од Кривичниот суд се сретнаа со експертската група на Прибе

пред 8 месеци - +Инфо - Македонија

Судиите на Кривичниот суд денеска одржаа средба со експертскиот тим предводен од Рајнхард Прибе. На средбата, како што соопштија...

Судиите од Кривичниот суд се сретнаа со експертската група на Прибе

Судиите од Кривичниот суд се сретнаа со експертската група на Прибе

пред 8 месеци - Канал 5 - Македонија

На средбата, како што соопштија од Судот, било истакнато дека извештајот на работната група и препораките од јуни 2015-та година се основа за реформите во судството.

Додека се чекаат реформите во судството нови именувања на судии

Додека се чекаат реформите во судството-нови именувања на судии?

пред 8 месеци - 24 вести - Македонија

Додека владата најавува реформи во судството, што треба да започнат со Судскиот совет, токму ова тело, на чие чело е Зоран Караџовски,  стартува со избор на нови претседатели на судови и судии.

Судиите од Кривичниот суд се сретнаа со експертската група на Прибе

Судиите од Кривичниот суд се сретнаа со експертската група на Прибе

пред 8 месеци - A1on - Македонија

Судиите на Кривичниот суд денеска одржаа средба со експертскиот тим предводен од Рајнхард Прибе. На средбата, како што соопштија...

Европските експерти предводени од Рајнхард Прибе повторно се во Македонија

Европските експерти предводени од Рајнхард Прибе повторно се во Македонија

пред 8 месеци - Телма - Македонија

Европските експерти предводени од Рајнхард Прибе повторно се во Македонија, по што треба да подготват детален извештај и препораки за реформи во правосудството, владеење на правото и медиумите.

Богојевски  Прашајте го судијата  зошто не донел мерка притвор за Груевски и Мијалков

Богојевски: Прашајте го судијата, зошто не донел мерка притвор за Груевски и Мијалков!

пред 8 месеци - Либертас - Македонија

„Специјално јавно обвинителство ѝ е потребно на Македонија, но во друг формат, за разрешување на судските предмети што произлегоа и можеби доправа ќе произлегуваат од аферата ‘Прислушување’.

Вангеловски се сретна со експертската група на Прибе

Вангеловски се сретна со експертската група на Прибе

пред 8 месеци - Сител - Македонија

Претседателот на Врховниот суд на Република Македонија Јово Вангеловски денеска имаше средба со групата експерти за системски прашања за владеење на правото предводена од Рајнхард Прибе.

Јово Вангеловски се сретна со експертската група на Прибе

Јово Вангеловски се сретна со експертската група на Прибе

пред 8 месеци - Весник - Македонија

Претседателот на Врховниот суд на Република Македонија Јово Вангеловски денеска имаше средба со групата експерти за системски прашања за владеење на правото предводена од Рајнхард Прибе.

Јово Вангеловски се сретна со експертската група на Прибе

Јово Вангеловски се сретна со експертската група на Прибе

пред 8 месеци - Вечер - Македонија

Претседателот на Врховниот суд на Република Македонија Јово Вангеловски денеска имаше средба со групата експерти за системски прашања за владеење на правото предводена од Рајнхард Прибе.

Судиите од Кривичниот суд се сретнаа со Рајнхард Прибе

Судиите од Кривичниот суд се сретнаа со Рајнхард Прибе

пред 8 месеци - Нова ТВ - Македонија

Експертот на Европската Унија, Рајнхард Прибе и неговиот тим денеска имале средба со судиите на Основниот суд Скопје 1. Од...

Вангеловски се сретна со експертската група на Прибе

Вангеловски се сретна со експертската група на Прибе

пред 8 месеци - 24 вести - Македонија

Претседателот на Врховниот суд  Јово Вангеловски се сретна со групата експерти за системски прашања за владеење на правото предводена од Рајнхард Прибе.

Вангеловски се сретна со експертската група на Прибе

Вангеловски се сретна со експертската група на Прибе

пред 8 месеци - ТВ Нова - Македонија

Претседателот на Врховниот суд на Република Македонија Јово Вангеловски денеска имаше средба со групата експерти за системски прашања за владеење на правото предводена од Рајнхард Прибе.

Додека се чекаат реформите во судството нови именувања на судии

Додека се чекаат реформите во судството-нови именувања на судии?

пред 8 месеци - Локално - Македонија

Додека владата најавува реформи во судството, што треба да започнат со Судскиот совет, токму ова тело, на чие чело е Зоран Караџовски,  стартува со избор на нови претседатели на судови и судии, информира ТВ24.

Вангеловски се сретна со експертската група на Прибе

Вангеловски се сретна со експертската група на Прибе

пред 8 месеци - A1on - Македонија

Претседателот на Врховниот суд на Република Македонија Јово Вангеловски денеска имаше средба со групата експерти за системски прашања за владеење на правото предводена од Рајнхард Прибе.

Судиите од Кривичниот суд се сретнаа со експертската група на Прибе

Судиите од Кривичниот суд се сретнаа со експертската група на Прибе

пред 8 месеци - Либертас - Македонија

Судиите на Кривичниот суд денеска одржаа средба со експертскиот тим предводен од Рајнхард Прибе. На средбата, како што соопштија...

Претседателот на Врховен  Вангеловски  се сретна со експертската група на Прибе

Претседателот на Врховен, Вангеловски, се сретна со експертската група на Прибе

пред 8 месеци - Либертас - Македонија

Претседателот на Врховниот суд на Република Македонија Јово Вангеловски денеска имаше средба со групата експерти за системски прашања за владеење на правото предводена од Рајнхард Прибе.

Вангеловски се сретна со експертската група на Прибе

Вангеловски се сретна со експертската група на Прибе

пред 8 месеци - Локално - Македонија

Претседателот на Врховниот суд на Република Македонија Јово Вангеловски денеска имаше средба со групата експерти за системски прашања за владеење на правото предводена од Рајнхард Прибе.

Времеплов
x