20
Само еден збор нè дели од најголемиот трансфер во историјата

Само еден збор нè дели од најголемиот трансфер во историјата

пред 7 месеци - Актуелно24 - Спорт

Наскоро би можел да биде урнат трансфер рекордот, ПСЖ е подготвен да плати 222 милиони евра и треба само ДА да каже Нејмар.

Само еден збор н дели од најголемиот трансфер во историјата

Само еден збор н дели од најголемиот трансфер во историјата

пред 7 месеци - 24 фудбал - Фудбал

Наскоро би можел да биде урнат трансфер рекордот, ПСЖ е подготвен да плати 222 милиони евра и треба само ДА да каже Нејмар „Светците“ ова лето би можеле даго реализираат најголемиот трансфер во историјата на фудбалот.

Само еден збор не дели од најголемиот трансфер во историјата

Само еден збор не дели од најголемиот трансфер во историјата

пред 7 месеци - 24 фудбал - Фудбал

Наскоро би можел да биде урнат трансфер рекордот, ПСЖ е подготвен да плати 222 милиони евра и треба само ДА да каже Нејмар „Светците“ ова лето би можеле даго реализираат најголемиот трансфер во историјата на фудбалот.

ПСЖ сега ќе треба да плати повеќе за ангажман на Нејмар  но шеикот сигурно ќе го стори тоа со задоволство

ПСЖ сега ќе треба да плати повеќе за ангажман на Нејмар, но шеикот сигурно ќе го стори тоа со задоволство

пред 7 месеци - 24 фудбал - Фудбал

Вестите за заминување на Нејмар од Камп Ноу добиваат на интензитет, ПСЖ тргнува по Бразилецот и оваа недела ќе има клучни...

ПСЖ тргнува во офанзива   преговори со Нејмар

ПСЖ тргнува во офанзива – преговори со Нејмар

пред 7 месеци - Екипа - Фудбал

ПСЖ беше пасивен во досегашниот дел од преодниот рок, но „светците“ планираат да тргнат во офанзива по нова мегаѕвезда со која би го симнале Монако од тронот на францускиот фудбал, но и повторно би атакувале на титулата во Лигата на шампионите.

Времеплов
x