20
Алиоски на својот татко му подари автомобил од соништата

Алиоски на својот татко му подари автомобил од соништата!

пред 7 месеци - Курир - Фудбал

Езѓан Алиоски одлично се адаптираше во неговиот нов клуб Лидс јунајтед, веќе ги освои симпатиите на навивачите на чемпионшиплигашот, а ги изненади и своите родители.

Алиоски го подновил татка си со автомобил од соништата

Алиоски го подновил татка си со автомобил од соништата

пред 7 месеци - Вечер - Спорт

Агенцијата која се грижи за правата на нашиот 25 годишен репрезентативец, вчера на социјалните мрежи објави какво изненадување...

Алиоски го подновил татка си со автомобил од соништата

Алиоски го подновил татка си со автомобил од соништата

пред 7 месеци - Република - Фудбал

Езѓан Алиоски одлично се адаптираше во неговиот нов клуб Лидс јунајтед, веќе ги освои симпатиите на навивачите на чемпионшиплигашот, а ги изненади и своите родители.

Алиоски го подновил татка си со автомобил од соништата

Алиоски го подновил татка си со автомобил од соништата

пред 7 месеци - Весник - Спорт

Езѓан Алиоски одлично се адаптираше во неговиот нов клуб Лидс јунајтед, веќе ги освои симпатиите на навивачите на чемпионшиплигашот, а ги изненади и своите родители.

Алиоски го подновил татка си со автомобил од соништата

Алиоски го подновил татка си со автомобил од соништата

пред 7 месеци - Весник - Спорт

Агенцијата која се грижи за правата на нашиот 25 годишен репрезентативец, вчера на социјалните мрежи објави какво изненадување...

Алиоски го поднови својот татко со автомобилот за кој секогаш сонувал

Алиоски го поднови својот татко со автомобилот за кој секогаш сонувал

пред 7 месеци - 24 фудбал - Фудбал

Нашиот фудбалер знае како да ја изненади својата најголема поддршка по трансферот во чемпионшиплигашот Лидс јунајтед. Езгјан...

Алиоски го поднови својот татко со автомобилот за кој секогаш сонувал

Алиоски го поднови својот татко со автомобилот за кој секогаш сонувал

пред 7 месеци - Актуелно24 - Спорт

Нашиот фудбалер знае како да ја изненади својата најголема поддршка по трансферот во чемпионшиплигашот Лидс јунајтед. Езгјан...

Алиоски го изненади својот татко  Му го подари автомобилот за кој сонувал

Алиоски го изненади својот татко: Му го подари автомобилот за кој сонувал

пред 7 месеци - Екипа - Фудбал

Македонскиот репрезентативец Езгијан Алиоски приреди пријатно изненадување за својот татко, подарувајќи му го автомобилот за кој сонувал целиот свој живот.

Времеплов
x