20
Пожарот кај Трескавец повторно активен Состојбата е сериозна се бараат доброволци

Пожарот кај Трескавец повторно активен: Состојбата е сериозна, се бараат доброволци

пред 7 месеци - Курир - Македонија

– Се возобнови пожарот кај Трескавец и ситуацијата е многу сериозна. Има силен ветер кој го шири огнот. Интервенираше летало...

ЦУК Се уште активни неколку пожари во Македонија

ЦУК: Се уште активни неколку пожари во Македонија

пред 7 месеци - ТВ Нова - Македонија

Во пожарот на местото Фрлогоец (Женска планина) на Бистра Планина, гори сува трева, смрека и ниско стеблеста деградирана дабова шума.

Алармантна состојбата со пожарот кај манастирот Трескавец

Алармантна состојбата со пожарот кај манастирот Трескавец

пред 7 месеци - Прес 24 - Македонија

Повторно се активираше пожарот кај манастирот Трескавец и според командирот на прилепската Противпожарна единица Станко Колески, состојбата е сериозна.

Пожарот кај Трескавец повторно е активен

Пожарот кај Трескавец повторно е активен

пред 7 месеци - Сител - Македонија

Повторно се активираше пожарот кај манастирот Трескавец и според командирот на прилепската Противпожарна единица Станко Колески, состојбата е сериозна.

Пожарот кај Трескавец повторно е активен

Пожарот кај Трескавец повторно е активен

пред 7 месеци - ТВ Нова - Македонија

Повторно се активираше пожарот кај манастирот Трескавец и според командирот на прилепската Противпожарна единица Станко Колески, состојбата е сериозна.

Пожарот кај Трескавец повторно е активен

Пожарот кај Трескавец повторно е активен

пред 7 месеци - Канал 5 - Македонија

- Се возобнови пожарот кај Трескавец и ситуацијата е многу сериозна. Има силен ветер кој го шири огнот. Интервенираше летало...

ЦУК Се уште активни неколку пожари во Македонија

ЦУК: Се уште активни неколку пожари во Македонија

пред 7 месеци - A1on - Македонија

Во пожарот на местото Фрлогоец (Женска планина) на Бистра Планина, гори сува трева, смрека и ниско стеблеста деградирана дабова шума.

Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 7 месеци - Весник - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 7 месеци - Вечер - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

Општина Прилеп Пожарот кај Трескавец е намерно подметнат огнот пак се шири

Општина Прилеп: Пожарот кај Трескавец е намерно подметнат, огнот пак се шири

пред 7 месеци - +Инфо - Македонија

Поголемиот дел од пожарите во Прилепско се подметнати. Утринава жители на Горно Село кое се наоѓа под манастирот Трескавец...

Поголем дел од пожарите во прилепско подметнати итно се бараат доброволци за Трескавец

Поголем дел од пожарите во прилепско подметнати, итно се бараат доброволци за Трескавец

пред 7 месеци - 24 вести - Македонија

Поголемиот дел од пожарите во Прилепско се подметнати. Утринава жители на Горно Село кое се наоѓа под манастирот Трескавец забележале непознати лица кои се возеле во теренско возило и кои намерно запалиле оган, сега таму беснее голем пожар.

Се бараат доброволци за гаснење на пожарот кај Трескавец

Се бараат доброволци за гаснење на пожарот кај Трескавец

пред 7 месеци - A1on - Македонија

Поголемиот дел од пожарите во Прилепско се подметнати. Утринава жители на Горно Село кое се наоѓа под манастирот Трескавец...

Трескавец под 24 часовен надзор огнот се шири кон Горно село

Трескавец под 24 часовен надзор, огнот се шири кон Горно село

пред 7 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Трескавец под 24 часовен надзор, огнот се шири кон Горно село Огнените јазици кои веќе два дена, на периоди...

Повеќе од 10 пожари беснеат во Македонија

Повеќе од 10 пожари беснеат во Македонија

пред 7 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Повеќе од 10 пожари беснеат во Македонија Беснеат пожари низ целата територија на Македонија, кои веќе изгореа илјадници хектари шума.

Пожарот во близина на манастирот Трескавец повторно активен

Пожарот во близина на манастирот Трескавец повторно активен

пред 7 месеци - Канал 5 - Македонија

Активен е и пожарот кај местото викано Фрлогоец на Бистра Планина. На терен се наоѓа екипа на Шумското стопанство и се работи на негово локализирање.

Општина Прилеп Пожарот кај Трескавец е намерно подметнат огнот пак се шири

Општина Прилеп: Пожарот кај Трескавец е намерно подметнат, огнот пак се шири

пред 7 месеци - Либертас - Македонија

Поголемиот дел од пожарите во Прилепско се подметнати. Утринава жители на Горно Село кое се наоѓа под манастирот Трескавец...

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 7 месеци - Сител - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 7 месеци - Телма - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 7 месеци - Алфа - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен.

Пожари Гори на 13 места повторно активен пожарот кај Трескавец

Пожари: Гори на 13 места, повторно активен пожарот кај Трескавец

пред 7 месеци - Нова ТВ - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

Повторно активен пожарот кај Трескавец еве каде гори во Македонија

Повторно активен пожарот кај Трескавец, еве каде гори во Македонија

пред 7 месеци - Курир - Македонија

Пожарот, пак кај местото викано Фрлогоец на Бистра Планина е се уште активен. Гори сува трева и смрека и ниско стеблеста деградирана дабова шума.

Се бараат доброволци за гаснење на пожарот кај Трескавец

Се бараат доброволци за гаснење на пожарот кај Трескавец

пред 7 месеци - Локално - Без катеторија

Поголемиот дел од пожарите во Прилепско се подметнати. Утринава жители на Горно Село кое се наоѓа под манастирот Трескавец...

Повторно активен пожарот кај Трескавец еве каде гори во Македонија

Повторно активен пожарот кај Трескавец, еве каде гори во Македонија

пред 7 месеци - Вистина - Без катеторија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

ЦУК Пламените јазици повторно му се закануваат на Трескавец

ЦУК: Пламените јазици повторно му се закануваат на Трескавец

пред 7 месеци - +Инфо - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 7 месеци - Прес 24 - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

Десетина пожари беснеат низ Македонија

Десетина пожари беснеат низ Македонија

пред 7 месеци - Канал 5 - Македонија

Југозападен плански регион Пожарот кај м.в.Фрлогоец (Женска планина) на Бистра Планина е сеуште активен. Гори сува трева и смрека и ниско стеблеста деградирана дабова шума.

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 7 месеци - ТВ Нова - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 7 месеци - 24 вести - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 7 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

ЦУК Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

ЦУК: Повторно е активен пожарот во близина на Трескавец

пред 7 месеци - A1on - Македонија

Пожарот во близина на манастирот Трескавец и населените места Мажучиште, Мараморани и Горно Село, повторно е активен. Во правец на село Забрчани гори сува трева.

Времеплов
x