20
Стојаноска Со ослободувањето на Заев и Верушевски кои со низа криминали ја држеа државата во заложништво СЈО не ја постигна изворната цел на своето постоење

Стојаноска: Со ослободувањето на Заев и Верушевски кои со низа криминали ја држеа државата во заложништво, СЈО не ја постигна изворната цел на своето постоење

пред 7 месеци - ТВ Нова - Македонија

Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека СЈО е димна завеса за прикривање на сите антидржавни дејствија на СДС. -СЈО има за цел целосно да...

Стојаноска Со ослободувањето на Заев и Верушевски кои со низа криминали ја држеа државата во заложништво СЈО не ја постигна изворната цел на своето постоење

Стојаноска: Со ослободувањето на Заев и Верушевски кои со низа криминали ја држеа државата во заложништво, СЈО не ја постигна изворната цел на своето постоење

пред 7 месеци - Вистина - Без катеторија

Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека СЈО е димна завеса за прикривање на сите антидржавни дејствија на СДС. -СЈО има за цел целосно да...

Стојаноска Со ослободувањето на Заев и Верушевски кои со низа криминали ја држеа државата во заложништво СЈО не ја постигна изворната цел на своето постоење

Стојаноска: Со ослободувањето на Заев и Верушевски кои со низа криминали ја држеа државата во заложништво, СЈО не ја постигна изворната цел на своето постоење

пред 7 месеци - Курир - Македонија

-СЈО има за цел целосно да ја дефокусира јавноста од негативната политика на СДС и да создаде негативна слика кај граѓаните за ВМРО-ДПМНЕ и нејзините функционери.

ВМРО ДПМНЕ СЈО стана алатка за политички прогон на ВМРО ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ: СЈО стана алатка за политички прогон на ВМРО-ДПМНЕ

пред 7 месеци - A1on - Македонија

Дафина Стојаноска од ВМРО-ДПМНЕ денеска во изјава за медиумите кажа дека СЈО било димна завеса за прикривање на сите антидржавни дејствија на СДСМ.

Стојаноска Со ослободувањето на Заев и Верушевски кои со низа криминали ја држеа државата во заложништво СЈО не ја постигна изворната цел на своето постоење

Стојаноска: Со ослободувањето на Заев и Верушевски кои со низа криминали ја држеа државата во заложништво, СЈО не ја постигна изворната цел на своето постоење

пред 7 месеци - Прес 24 - Македонија

Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека СЈО е димна завеса за прикривање на сите антидржавни дејствија на СДС. -СЈО има за цел целосно да...

ВМРО ДПМНЕ СЈО стана алатка за политички прогон на ВМРО ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ: СЈО стана алатка за политички прогон на ВМРО-ДПМНЕ

пред 7 месеци - Локално - Македонија

Дафина Стојаноска од ВМРО-ДПМНЕ денеска во изјава за медиумите кажа дека СЈО било димна завеса за прикривање на сите антидржавни дејствија на СДСМ.

Александрова СЈО работи надвор од законските стандарди единствен стандард им е реализација на политички нарачаните обвиненија

Александрова: СЈО работи надвор од законските стандарди, единствен стандард им е реализација на политички нарачаните обвиненија

пред 7 месеци - Вистина - Без катеторија

СЈО е инструмент за политички притисок врз ВМРО-ДПМНЕ. СЈО работи надвор од со закон утврдените стандарди. Единствен стандард е да се реализираат политички нарачаните обвиненија.

Александрова СЈО работи надвор од законските стандарди единствен стандард им е реализација на политички нарачаните обвиненија

Александрова: СЈО работи надвор од законските стандарди, единствен стандард им е реализација на политички нарачаните обвиненија

пред 7 месеци - Курир - Македонија

-СЈО работи под политички диктат. Нивна цел е политичко оцрнување на ВМРО-ДПМНЕ во обид да го нарушат рејтингот на партијата во очи на претстојните локални избори.

ВМРО ДПМНЕ  СЈО се однесува како за него да не важат Уставот и законите на Република Македонија

ВМРО ДПМНЕ : СЈО се однесува како за него да не важат Уставот и законите на Република Македонија

пред 7 месеци - Канал 5 - Македонија

СЈО се однесува како за него да не важат Уставот и законите на Република Македонија. СЈО работи под политички диктат. Нивна цел е политичко оцрнување на ВМРО-ДПМНЕ во обид да го нарушат рејтингот на партијата во очи на претстојните локални избори.

Александрова СЈО работи на политичко оцрнување на ВМРО ДПМНЕ за да го наруши рејтингот на партијата

Александрова: СЈО работи на политичко оцрнување на ВМРО-ДПМНЕ за да го наруши рејтингот на партијата

пред 7 месеци - Прес 24 - Македонија

Емилија Александрова од ВМРО-ДПМНЕ денеска во изјава за медиумите кажа дека СЈО бил инструмент за политички притисок врз...

Времеплов
x