20
Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 7 месеци - +Инфо - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 7 месеци - Весник - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 7 месеци - Вечер - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Шеснаесет години од потпишувањето на Охридски рамковен договор

Шеснаесет години од потпишувањето на Охридски рамковен договор

пред 7 месеци - Прес 24 - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 7 месеци - Канал 5 - Македонија

Преговорите, почнаа во Скопје, а потоа продолжија во Охрид, каде завршија со парафирање на документот на 10 август. Три дена...

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 7 месеци - Весник - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 7 месеци - Република - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 7 месеци - Сител - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Шеснаесет години од Охридскиот рамковен договор

Шеснаесет години од Охридскиот рамковен договор

пред 7 месеци - 24 вести - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 7 месеци - ТВ Нова - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

ШЕСНАЕСЕТ ГОДИНИ ОХРИДСКИ РАМКОВЕН ДОГОВОР

ШЕСНАЕСЕТ ГОДИНИ ОХРИДСКИ РАМКОВЕН ДОГОВОР

пред 7 месеци - Фаланга - Македонија

На денешен ден пред 16 години беше потпишан Охридскиот рамковен договор, политички документ за решавање на тогашната криза во Македонија.

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 7 месеци - A1on - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 7 месеци - Нетпрес - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетнички соживот.

Годишнина од потпишувањето на Охридскиот Рамковен договор

Годишнина од потпишувањето на Охридскиот Рамковен договор

пред 7 месеци - Кајгана - Македонија

Денеска се одбележуваат шеснаесет години од потпишувањето на Охридскиот Рамковен договор. Договорот за внатрешното уредување...

Бранко и Љубчо единствени живи потписници на Рамковниот договор

Бранко и Љубчо единствени живи потписници на Рамковниот договор

пред 7 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Преговорите за дефинирање на содржината на Рамковниот договор се одвиваа во Вилата Билјана во Охрид во текот на јули и август 2001, каде што е и парафиран договорот на 10 август 2001 година.

Навршија 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор

Навршија 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор

пред 7 месеци - Канал 77 - Македонија

Пред 16 години на денешен ден беше потпишан Охридскиот рамковен договор, политички документ за решавање на тогашната криза во Македонија.

Шеснаесет години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор

пред 7 месеци - Либертас - Македонија

Денеска се одбележуваат 16 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, со кој се стави крај на воениот конфликт во Македонија во 2001 година и се постави рамка за меѓуетички соживот.

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

Шеснаесет години Охридски рамковен договор

пред 7 месеци - Локално - Македонија

На денешен ден пред 16 години во Скопје беше потпишан Охридскиот рамковен договор, политички документ за решавање на тогашната криза во Македонија.

Времеплов
x