20
Сисоко како мега засилување

Сисоко како мега засилување

пред 7 месеци - Весник - Спорт

Одличниот играч за врска сигурно ќе ја промени клупската средина, но раководните лица на турскиот клуб ќе мораат да испратат официјална понуда која нема да биде помала од 30 мил.

Сисоко како мега засилување

Сисоко како мега засилување

пред 7 месеци - Вечер - Спорт

Одличниот играч за врска сигурно ќе ја промени клупската средина, но раководните лица на турскиот клуб ќе мораат да испратат официјална понуда која нема да биде помала од 30 мил.

Ако зборам  ќе се налути Покетино и Леви

Ако зборам, ќе се налути Покетино и Леви

пред 7 месеци - Весник - Спорт

Менаџерот на популарните "петли", Маурицио Покетино веднаш дојде до заклучок дека Роуз сака да ја промени клупската средина...

Ако зборам  ќе се налути Покетино и Леви

Ако зборам, ќе се налути Покетино и Леви

пред 7 месеци - Вечер - Спорт

Менаџерот на популарните "петли", Маурицио Покетино веднаш дојде до заклучок дека Роуз сака да ја промени клупската средина...

Дефинирана цената на Роуз

Дефинирана цената на Роуз

пред 7 месеци - Весник - Спорт

Репрезентативецот на Англија ќе биде продаден на првиот клуб кој ќе испрати официјална понуда која нема да биде помала од 50 мил.

Дефинирана цената на Роуз

Дефинирана цената на Роуз

пред 7 месеци - Вечер - Спорт

Репрезентативецот на Англија ќе биде продаден на првиот клуб кој ќе испрати официјална понуда која нема да биде помала од 50 мил.

Времеплов
x