20
Во поплавите во Непал загинаа најмалку 49 лица

Во поплавите во Непал загинаа најмалку 49 лица

пред 7 месеци - A1on - Свет

Најмалку 49 лица загинаа во поплавите и одроните во Непал, додека илјадници лица беа принудени да ги напуштат нивните домови.

ПОПЛАВИ ВО НЕПАЛ  Загинаа најмалку 49 лица

ПОПЛАВИ ВО НЕПАЛ: Загинаа најмалку 49 лица

пред 7 месеци - ТВ Нова - Свет

Најмалку 49 лица загинаа во поплавите и одроните во Непал, додека илјадници лица беа принудени да ги напуштат нивните домови.

40 загинати во поплавите во Непал

40 загинати во поплавите во Непал

пред 7 месеци - Алфа - Свет

Најмалку 40 лица загинаа, а 12 се исчезнати во лизгање на земјиштето и поплавите предизвикани од монсунските дождови во Непал.

Во поплавите во Непал загинаа најмалку 49 лица

Во поплавите во Непал загинаа најмалку 49 лица

пред 7 месеци - +Инфо - Свет

Најмалку 49 лица загинаа во поплавите и одроните во Непал, додека илјадници лица беа принудени да ги напуштат нивните домови.

Поплави во Непал  Загинати најмалку 49 лица

Поплави во Непал: Загинати најмалку 49 лица

пред 7 месеци - Прес 24 - Свет

Најмалку 49 лица загинаа во поплавите и одроните во Непал, додека илјадници лица беа принудени да ги напуштат нивните домови.

Индија  Во одрон загинаа 7 лица  а повеќе од 30 се водат како исчезнати

Индија: Во одрон загинаа 7 лица, а повеќе од 30 се водат како исчезнати

пред 7 месеци - A1on - Свет

Спасувачките екипи и индијските војници денеска извлекоа тела на седум лица од два автобуси, кои беа затрупани со кал предизвикан од одрон, што се создал поради обилните монсунски дождови во северниот дел на Индија.

Индија  Во одрон загинаа шест лица  а десетмина се водат како исчезнати

Индија: Во одрон загинаа шест лица, а десетмина се водат како исчезнати

пред 7 месеци - Алфа - Свет

Спасувачките екипи и индијските војници денеска извлекоа тела на шест лица од два автобуси, кои беа затрупани со кал предизвикан од одрон, што се создал поради обилните монсунски дождови во северниот дел на Индија.

Индија  Во одрон загинаа шест лица  а десетмина се водат како исчезнати

Индија: Во одрон загинаа шест лица, а десетмина се водат како исчезнати

пред 7 месеци - ТВ Нова - Свет

Спасувачките екипи и индијските војници денеска извлекоа тела на шест лица од два автобуси, кои беа затрупани со кал предизвикан од одрон, што се создал поради обилните монсунски дождови во северниот дел на Индија.

Во поплавите во Непал загинаа најмалку 49 лица

Во поплавите во Непал загинаа најмалку 49 лица

пред 7 месеци - Либертас - Свет

Најмалку 49 лица загинаа во поплавите и одроните во Непал, додека илјадници лица беа принудени да ги напуштат нивните домови.

Во поплавите во Непал загинаа најмалку 49 лица

пред 7 месеци - Нетпрес - Свет

Најмалку 49 лица загинаа во поплавите и одроните во Непал, додека илјадници лица беа принудени да ги напуштат нивните домови.

Во одрон во Индија загинаа шест луѓе  а десетмина се водат како исчезнати

Во одрон во Индија загинаа шест луѓе, а десетмина се водат како исчезнати

пред 7 месеци - Либертас - Свет

Спасувачките екипи и индијските војници денеска извлекоа тела на шест лица од два автобуси, кои беа затрупани со кал предизвикан од одрон, што се создал поради обилните монсунски дождови во северниот дел на Индија.

Во поплавите во Непал загинаа повеќе од 30 лица

Во поплавите во Непал загинаа повеќе од 30 лица

пред 7 месеци - A1on - Свет

Повеќе од 30 лица загинаа, а најмалку десетмина се водат како исчезнати, во поплавите што го погодија Непал во последните 24 часови.

Во поплавите во Непал загинаа повеќе од 30 лица

Во поплавите во Непал загинаа повеќе од 30 лица

пред 7 месеци - ТВ Нова - Свет

Повеќе од 30 лица загинаа, а најмалку десетмина се водат како исчезнати, во поплавите што го погодија Непал во последните 24 часови.

Времеплов
x