20
Манчев Советниците на СДС во Советот на општина Неготино се грижат за бегалците и мигрантите повеќе отколку за своите граѓани

Манчев: Советниците на СДС во Советот на општина Неготино се грижат за бегалците и мигрантите повеќе отколку за своите граѓани

пред 7 месеци - Курир - Македонија

-Република Македонија со ништо не придонела овие лица да ги напуштат своите домови и со тоа да станат бегалци или миганти и со тоа да чувствува одговорност да им обезбедува институционално вдомување во нашата држава.

Манчев Советниците на СДС во Советот на општина Неготино се грижат за бегалците и мигрантите повеќе отколку за своите граѓани

Манчев: Советниците на СДС во Советот на општина Неготино се грижат за бегалците и мигрантите повеќе отколку за своите граѓани

пред 7 месеци - Прес 24 - Македонија

Советниците на СДС во Советот на општина Неготино и нивната коалиција ја напуштија седницата на 11-ти август и не прифатија дискусија за неприфаќање на нацрт стратегијата и акциониот план за прифаќање на бегалци 2017-2027 година.

Советниците на СДС во Советот на општина Неготино се грижат за бегалците и мигрантите повеќе отколку за своите граѓани

Советниците на СДС во Советот на општина Неготино се грижат за бегалците и мигрантите повеќе отколку за своите граѓани

пред 7 месеци - Пулс 24 - Македонија

Советниците на СДС во Советот на општина Неготино и нивната коалиција ја напуштија седницата на 11-ти август и не прифатија дискусија за неприфаќање на нацрт стратегијата и акциониот план за прифаќање на бегалци 2017-2027 година.

ВМРО ДПМНЕ Неготино Со усвојување на стратегијата бегалци се доведува во опасност безбедносната ситуација

ВМРО-ДПМНЕ Неготино: Со усвојување на стратегијата бегалци се доведува во опасност безбедносната ситуација

пред 7 месеци - A1on - Македонија

Петар Манчев советник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во Општина Неготино денеска одржа прес-конференција на која што кажа дека советниците на СДСМ во Советот на оштината и нивната коалиција ја напуштиле седницата на 11.

СДСМ не прифаќа дискусија за бегалските кампови советниците ја напуштиле седницата во Општина Неготино

СДСМ не прифаќа дискусија за бегалските кампови, советниците ја напуштиле седницата во Општина Неготино

пред 7 месеци - Курир - Македонија

-Со ова потврдија дека цврсто стојат позади политиките во Неготино да се доселат мигранти (читај: диви, Арапи, исламисти, терористим силувачи, убијци…).

СДСМ не прифаќа дискусија за бегалските кампови советниците ја напуштиле седницата во Општина Неготино

СДСМ не прифаќа дискусија за бегалските кампови, советниците ја напуштиле седницата во Општина Неготино

пред 7 месеци - Вистина - Без катеторија

Советниците на СДС во советот на Општина Неговино и нивната коалиција ја напуштија седницата и не прифатија да се дискутира...

ВМРО ДПМНЕ Битола СДС одлучуваат зад грбот на битолчани и бегаат од седница потврдија дека ќе градат бегалски камп на Меџитлија

ВМРО-ДПМНЕ Битола: СДС одлучуваат зад грбот на битолчани и бегаат од седница, потврдија дека ќе градат бегалски камп на Меџитлија

пред 7 месеци - Курир - Македонија

-Тоа секако не е она што и треба на Битола во моментов, а секако не е ниту во интерес на граѓаните на Битола. И најважно, не е прашање за кое битолчани се прашани ни консултирани.

ВМРО ДПМНЕ Битола СДС одлучуваат зад грбот на битолчани и бегаат од седница потврдија дека ќе градат бегалски камп на Меџитлија

ВМРО-ДПМНЕ Битола: СДС одлучуваат зад грбот на битолчани и бегаат од седница, потврдија дека ќе градат бегалски камп на Меџитлија

пред 7 месеци - Вистина - Без катеторија

Од Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Битола на денешната прес-конференција истакнуваат дека вчера на седница на Советот на Општина Битола СДС уште еднаш јавно и без трошка обзир кон битолчани потврди дека ќе градат бегалски камп на Меџитлија.

ДЕБАТА НЕМА СДС бега од дебати за стратегијата за населување на мигранти во Битола

ДЕБАТА, НЕМА: СДС бега од дебати за стратегијата за населување на мигранти во Битола!

пред 7 месеци - Infomax - Македонија

И покрај најавата за инклузвниост и транспарентност, дебати за секое важно прашање во државата СДСМ како на централно така и на локално, одбива и бега дебата за прашања кои ги засегаат сите граѓани на државата.

СДСМ одби да дебатира за планот на Владата да досели мигранти во Битола

СДСМ одби да дебатира за планот на Владата да досели мигранти во Битола

пред 7 месеци - Курир - Македонија

Советникот од ВМРО-ДПМНЕ во Општина Битола, Благој Шаклевски на Фејсбук одбиле да дискутираат неприфаќање на Нацрт-Стратегијата и Акцискиот План за бегалци и странци 2017-2027 од Советот на Општина Битола, а после тоа ја напуштиле и седницата.

СДСМ одби да дебатира за планот на Владата да досели мигранти во Битола

СДСМ одби да дебатира за планот на Владата да досели мигранти во Битола

пред 7 месеци - Вистина - Без катеторија

И покрај најавата за инклузвниост и транспарентност, дебати за секое важно прашање во државата СДСМ како на централно така и на локално, одбива и бега дебата за прашања кои ги засегаат сите граѓани на државата.

СДСМ одби да дебатира за планот на Владата да досели мигранти во Битола

пред 7 месеци - Нетпрес - Македонија

И покрај најавата за инклузвниост и транспарентност, дебати за секое важно прашање во државата СДСМ како на централно така и на локално, одбива и бега дебата за прашања кои ги засегаат сите граѓани на државата, пишува „Курир“.

Времеплов
x