20
Антиќ не се откажува од голема отштета од полицијата во Њујорк

Антиќ не се откажува од голема отштета од полицијата во Њујорк!

пред 7 месеци - Весник - Спорт

Антиќ пред една година ја тужеше њујоршката полиција поради „неправедното приведување пред ноќниот клуб 1ОАК во 2015 година,...

Антиќ не се откажува од голема отштета од полицијата во Њујорк

Антиќ не се откажува од голема отштета од полицијата во Њујорк!

пред 7 месеци - Вечер - Спорт

Антиќ пред една година ја тужеше њујоршката полиција поради „неправедното приведување пред ноќниот клуб 1ОАК во 2015 година,...

Адвокатите на Перо Антиќ бараат за неговиот случај да одлучува порота

Адвокатите на Перо Антиќ бараат за неговиот случај да одлучува порота

пред 7 месеци - Дерби - Кошарка

Перо Антиќ не успеа да го добие судскиот процес против градот Њујорк од кого бараше финансиска отштета поради незаконско апсење во април, 2015 година, но неговите адвокати веќе поднеле жалба за одлуката на судијата Џес Фурман.

Времеплов
x